harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sparkcaster said: kazım gibi bir yetersizin forvet oynadığı maçta 3 gol yiyecek kadar kötü defansınız var, hakem şöyle hakem böyle diye ağlamaya gerek yok galatsaaray defansının kötü olduğu gün gibi ortada amma ve lakin bu hakem hatalarından elde edilen iki golü yeteri kadar açıklamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nothingham forest ın şampiyon kulupler kupası var ohhh size geçirdiler 3 ligteki takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 mokoko said: harrykewell said: mokoko said: harrykewell said: Zegna said: 8 9 olurdu kazimin abuk subuk sutları olmasa. ... daum biraz erkek olsaydı da kendi sahasında maça çıkarken en azından bir tane forvet koysaydı takıma :) senin takımda dogru duzgun oynasaydıda forvetsiz takımı yenseydi ozmn? alla alla ya saçma sapan argumanlarla gelip buraya yazıosunuz kendiniz rezil oluosunz. doğru düzgün oynamaya ne gerek var, bir ofsayt golü bir de uyduruk penaltı alsaydık yeterdi bizede... ha bir de mümkünse hakem bizimkilere hiç kart çıkarmasın :) konu ne zmn ezdiğinize gelse aynı arguman. gol ofsayt, penaltı yanlıs, bide keita tahrik oldu. fix. baska zamanda ama bizim uefa kupamız vara donusuo bu arguman. komiksin. zevkle izliorm kıvranmanı. ben burdan solemişim ztn daha once arguman değişikliğinde nerelere geldiğini. beklenen bişiydi o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: Sparkcaster said: kazım gibi bir yetersizin forvet oynadığı maçta 3 gol yiyecek kadar kötü defansınız var, hakem şöyle hakem böyle diye ağlamaya gerek yok galatsaaray defansının kötü olduğu gün gibi ortada amma ve lakin bu hakem hatalarından elde edilen iki golü yeteri kadar açıklamıyor... ya fizban haklı ama dayanamıyorum: arkadaşım ofsayt kuralı koydu adam hala konusuyorsun penaltı doğru hala konusuyorsun senin takımının pozisyonu yok gol kaçırmış olsa 5 tane anları su ağlamanı kendi takımına bak biraz zerre haketti mi maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eagle_dnz said: nothingham forest ın şampiyon kulupler kupası var ohhh size geçirdiler 3 ligteki takım sevgili kardeşim, olaya öyle bakarsan onlar bize , biz size , onlar da bir daha size olmuş olur ki bu da sizin için hiç iyi birşey olmaz zannımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bende futbol bölümünde futbol tartışılıyor sanıyodum bunca sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 tamam işte sizin hala uefa deyişinizin saçmalığını vurgulayıcı bir mubalağa sanatı uyguluyorum anla aaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sparkcaster said: bende futbol bölümünde futbol tartışılıyor sanıyodum bunca sayfa normalde öyle yapıyorum ama çişim gelince de tutmuyorum kendimi, salıyorum orta yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eagle_dnz said: nothingham forest ın şampiyon kulupler kupası var ohhh size geçirdiler 3 ligteki takım adamlar acaba hala bizim böyle kupamız var şöyle kupamız var diyolarmıki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: sevgili kardeşim, olaya öyle bakarsan onlar bize , biz size , onlar da bir daha size olmuş olur ki bu da sizin için hiç iyi birşey olmaz zannımca :) ne demek istedi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sen üzülme şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eagle_dnz said: harrykewell said: Sparkcaster said: kazım gibi bir yetersizin forvet oynadığı maçta 3 gol yiyecek kadar kötü defansınız var, hakem şöyle hakem böyle diye ağlamaya gerek yok galatsaaray defansının kötü olduğu gün gibi ortada amma ve lakin bu hakem hatalarından elde edilen iki golü yeteri kadar açıklamıyor... ya fizban haklı ama dayanamıyorum: arkadaşım ofsayt kuralı koydu adam hala konusuyorsun penaltı doğru hala konusuyorsun senin takımının pozisyonu yok gol kaçırmış olsa 5 tane anları su ağlamanı kendi takımına bak biraz zerre haketti mi maçı o pozisyonda bana carlosun aktif alanda olmadığını, defansı ve kaleciyi yanıltmadığını söyleyen adamın pozisyonları kavrayabilme kapasitesinden şüphe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi feneri tebrik edin geçin. ne uzatıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: o pozisyonda bana carlosun aktif alanda olmadığını, defansı ve kaleciyi yanıltmadığını söyleyen adamın pozisyonları kavrayabilme kapasitesinden şüphe ederim biz senin futbol bilginden şüphe ediyoruz (aslında şüphe değil, bilmiyosun) sen bizim pozisyon kavramamızdan şüphe etsen ne yazar? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 slickers said: harrykewell said: sevgili kardeşim, olaya öyle bakarsan onlar bize , biz size , onlar da bir daha size olmuş olur ki bu da sizin için hiç iyi birşey olmaz zannımca :) ne demek istedi acaba yarısını alıntı yaparsan anlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: Sparkcaster said: kazım gibi bir yetersizin forvet oynadığı maçta 3 gol yiyecek kadar kötü defansınız var, hakem şöyle hakem böyle diye ağlamaya gerek yok galatsaaray defansının kötü olduğu gün gibi ortada amma ve lakin bu hakem hatalarından elde edilen iki golü yeteri kadar açıklamıyor... su yorum bildigin yuzsuzluktur =/ 3. lig takımı gibi oynadi galatasaray, pozisyonunuz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 az önce mesajımda fizban haklı dedim zegna diyeceğime karıştırıp ya hakkaten haklılığını yine vurgulamak istiyorum kivıl varya bu kadar mı inat ediyorsun anlamamak için çok garipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kivılı ciddiye almamayı ben baya bi önce bıraktım cevap vermiyom hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Zegna said: su yorum bildigin yuzsuzluktur =/ 3. lig takımı gibi oynadi galatasaray, pozisyonunuz yok :D GOL NEYDİ HA GOL NEYDİ POZİSYON DEĞİL MİYDİ O? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ayrıca hakan balta da hareket çekti golu atıp hiç beklemezdim ondan ayıp etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yoo degildi, bildigin kornerden karamboldu osmancım yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hakan ayhanada küfretti baya. "... git" "bişeyin evladı" falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx. ayrica fenerbahce taraftarina ne besiktaslilar, ne galatasaraylilar bok atmasin. sizinde ne mal oldugunuzu herkes biliyo. Fenerbahçe hak etti. Tebrikler. Kalecimiz bir rezaletti dün. Sanctis benzer hataları yaptı diye gönderdiler, bence pek bir farkı yoktu bu kalecinin . belki sanctis'ten az daha iyi. Baros'a yazık oldu , Kazım nasıl bir oyuncu olduğunu ve yerinin neresi olduğunu gösterdi. Ama yukarıdaki futbol uleması zata gönül sormak ister ki; Kaç yaşındasın ya da hangi ortamda büyüdün ki, pas atıldıktan sonra ofsayt durumundayken topa koşarak hareketlenen ve sonra bu bile ofsayt olmasına kafiken pozisyonun, üstüne topun üzerinden de atlayarak alex'e pozisyon hazırlayan vatandaşa "pasif yaw bu adam" diyebiliyorsun ? hakikaten komiksiniz yani. En az Keita'nın carlos'un düşürmesinden sonra yumruk atması kadar ya da gözlemciye o şişeleri götürmesi kadar , kalecinin elinin ayağının titremesi kadar komiksiniz . 5-6 yıldır, yollanan gökhan zanlardan , saçmalayan servetlerden uluslararası bir defans yaratma çabası içinde olan Galatasaray kadar komiksiniz evet. Ki yıllardır pres'e karşı adamların savunmasının saçmaladığı bilindiği halde. dalga geçilen Beşiktaş'la arada 4 puan var. Bu takımında ciddi yabancı defans 4lüsüne ve liberoya ihtiyacı var.durum budur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kızlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Zegna said: yoo degildi, bildigin kornerden karamboldu osmancım yaw :) karambol marambol gol mü gol gs kötü oynadı fb iyi oynadı fb uzun süredir olduğu gibi kadıköyde kazandı gs kaybetti doğal olarak hala bu kadar sayfa nelerin tartışması yapılıyo ki saçma saçma. helal kazandınız demeyi öğrenin artık yav. EMRECİĞİM TEBRİK EDERİM BİR KEZ DAHA KADIKÖYDE AĞZIMIZI YÜZÜMÜZÜ SIÇTINIZ. sevgilerle mor menekşen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar