Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sparkcaster said: Masquerade said: bizim topçulara kural esnetmeyi öğretmek lazım işte. fb çok güzel ortamı gerip o noktada yumruğu atıyor keitaya. maç başında baroni seni itti mi arda? at kendini yere kıvran, masumu oyna. aynı hatayı hamburg maçında da yapmıştı. hep bir ağır abi tavırları falan. gereksiz. Türk futbolunun gelişmesi için önerilerFutbol asla sadece futbol değil abi. Allahın yarma 2 metrelik Kolleri nasıl volkanın ittirmesinde havada 2 takla atıp seni oyundan attırıyor ise sen de yapacan. Nasıl Rivaldo ayağına gelen topu kafasına atılmışcasına A Milli Takımımızı 10 kişi bıraktırıyorsa sen de yapacan. Genel olarak bu işi Brezilyalılar kıvırıyor. Lincoln Volkan'ı falan çok pro tahrik edip attırmıştı mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 zipzip said: guiza boş kaleye kaçırdı bide.aklıma geldi onu ben söyledim bir kaç sayfa önce ama güzaaa kaçırmadı onu, adamın kapasitesi o kadar, yapacağını yaptı yani, gerisi kader kısmet işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 anladım sayın heri sağol açıklama için ne güzel anlaşbilmek tek taraf anlasa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eheh uyduruk penalti? bir insan olmayan futbol bilgisiyle bu kadar rezil edebilir kendini, bu kadar :D bu hezimeti kaldıramadıgını goruyorum harry, bununla orantılı olarak attıgın yorumlar bile degismis. ne oldu arastırmaci gazetecei kimligin nerde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: mokoko said: harrykewell said: Zegna said: 8 9 olurdu kazimin abuk subuk sutları olmasa. ... daum biraz erkek olsaydı da kendi sahasında maça çıkarken en azından bir tane forvet koysaydı takıma :) senin takımda dogru duzgun oynasaydıda forvetsiz takımı yenseydi ozmn? alla alla ya saçma sapan argumanlarla gelip buraya yazıosunuz kendiniz rezil oluosunz. doğru düzgün oynamaya ne gerek var, bir ofsayt golü bir de uyduruk penaltı alsaydık yeterdi bizede... ha bir de mümkünse hakem bizimkilere hiç kart çıkarmasın :) konu zmn ezdiğimize gelse aynı arguman. gol ofsayt, penaltı yanlıs, bide keita tahrik oldu. fix. baska zamanda ama bizim uefa kupamız vara donusuo bu arguman. komiksin. zevkle izliorm kıvranmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 haa bi pozisyon ''sabri sabri sabri sabri out'' oldu yerlere yattım gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: http://img40.imageshack.us/img40/5391/asfasfasfasf.jpg artık bu adam ne derse desin yorum falan yapmaya gerek yok gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya sayın gsliler 3-1 süper skor size sevinmeniz gerek edit: son 10 senede 27 fb - 5 gol gs bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Son mesajımı atıyorum bu konuya artık yeter hala ofsayt var,penaltı değil kazım atılmalı diye ağlamak sızlanmak istiyorsanız yapacak bir şey yok. ofsayt kuralına kadar yazıldı artık. http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs019.snc3/12632_164340301524_31282916524_3205038_639903_n.jpg http://www.youtube.com/watch?v=HEafgooj6tk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wWrfd4nAF6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: gol ofsaytsa bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. pozisyon penaltı değilse bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. kartlık pozisyonlarda kart göstermeyip, kartlık olmayan pozisyonlarda kart gösterilsede sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. fener ezdi 3 puanı aldı sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. senin beşiktaşlı olman, burda saçma saçma trolleme çaban, ve aslında yıllar boyunca ağlıyan bir kitlenin içinde olmana rağmen fb-gs maçından sonra 2 laf eden galatasaraylılara çemkirmen hiç bişey değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bugün formamı giydim geldim şirkete, tüm cimbomlu arkadaşlar ağız birliği etmişcesine "hipne hakem, şelefsiz fener, havyan seyirci" hiiç burda da polemiğe giremiycem. 10 sene oldu alışamadınız 10 sene geçecek hala aptal saptal bahaneler yaratacaksınız.. aynen burada da şirkette yaptığımı yapıyorum ve bangır bangır biir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne? diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: kermit said: gol ofsaytsa bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. pozisyon penaltı değilse bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. kartlık pozisyonlarda kart göstermeyip, kartlık olmayan pozisyonlarda kart gösterilsede sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. fener ezdi 3 puanı aldı sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. senin beşiktaşlı olman, burda saçma saçma trolleme çaban, ve aslında yıllar boyunca ağlıyan bir kitlenin içinde olmana rağmen fb-gs maçından sonra 2 laf eden galatasaraylılara çemkirmen hiç bişey değiştirmez. adam dogru söylemiş ama niye saldırıyorsun ? ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: kermit said: gol ofsaytsa bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. pozisyon penaltı değilse bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. kartlık pozisyonlarda kart göstermeyip, kartlık olmayan pozisyonlarda kart gösterilsede sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. fener ezdi 3 puanı aldı sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez. senin beşiktaşlı olman, burda saçma saçma trolleme çaban, ve aslında yıllar boyunca ağlıyan bir kitlenin içinde olmana rağmen fb-gs maçından sonra 2 laf eden galatasaraylılara çemkirmen hiç bişey değiştirmez. http://www.youtube.com/watch?v=wWrfd4nAF6w dinle açılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 el şeyiyle gerdeğe girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Smoke said: bugün formamı giydim geldim şirkete, tüm cimbomlu arkadaşlar ağız birliği etmişcesine "hipne hakem, şelefsiz fener, havyan seyirci" hiiç burda da polemiğe giremiycem. 10 sene oldu alışamadınız 10 sene geçecek hala aptal saptal bahaneler yaratacaksınız.. aynen burada da şirkette yaptığımı yapıyorum ve bangır bangırbiir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne? diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit haklı tarafsız bir gözle bakmış olaya çemkirmeyelim kermite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 5 yesek 10 atarız diyenler şimdi ağlıyor kafasını duvarlara taşlara vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 10 sene önce kadıköyde, galatasarayın kazandığı maçın kadrosundan sahada sadece emre bölezoğlu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya gerçekten şu 10 sene geyiğini de çözebilmiş değilim, 10 senedir yenememişte ne olmuş ? şampiyon mu olamamış ? TÜRKİYE kupası mı alamamış ? UEFA kupası mı alamamış ? SUPER KUPA mı alamamış ? e peki tersten bakalım, fener 10 senedir yeniyor da ne oluyor ? TÜRKİYE kupası mı aldı ? UEFA kupası mı aldı ? SUPER KUPA mı aldı ? eee doktor bu ne ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 lol. git rüştüne çemkir bizim maçta o golleri yedi diye kermit. elinkiyle olmaz o işler. gel bizi yen paşa paşa sora ne dersen dersin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kazım gibi bir yetersizin forvet oynadığı maçta 3 gol yiyecek kadar kötü defansınız var, hakem şöyle hakem böyle diye ağlamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 zipzip said: 10 sene önce kadıköyde, galatasarayın kazandığı maçın kadrosundan sahada sadece emre bölezoğlu varmış. aynı emre belezoğlu fener en son Türkiye kupası aldığında henüz babasında vitamindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Dohtor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 evet şu konuda tek eksik "ama bizim uefamız vaaaar" idi, o da tamamlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar