Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

Masquerade said:

bizim topçulara kural esnetmeyi öğretmek lazım işte. fb çok güzel ortamı gerip o noktada yumruğu atıyor keitaya.

maç başında baroni seni itti mi arda? at kendini yere kıvran, masumu oyna. aynı hatayı hamburg maçında da yapmıştı. hep bir ağır abi tavırları falan. gereksiz.

Türk futbolunun gelişmesi için öneriler
Futbol asla sadece futbol değil abi.

Allahın yarma 2 metrelik Kolleri nasıl volkanın ittirmesinde havada 2 takla atıp seni oyundan attırıyor ise sen de yapacan.

Nasıl Rivaldo ayağına gelen topu kafasına atılmışcasına A Milli Takımımızı 10 kişi bıraktırıyorsa sen de yapacan.

Genel olarak bu işi Brezilyalılar kıvırıyor. Lincoln Volkan'ı falan çok pro tahrik edip attırmıştı mesela. :)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh uyduruk penalti?

bir insan olmayan futbol bilgisiyle bu kadar rezil edebilir kendini, bu kadar :D

bu hezimeti kaldıramadıgını goruyorum harry, bununla orantılı olarak attıgın yorumlar bile degismis.

ne oldu arastırmaci gazetecei kimligin nerde hehe
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

mokoko said:

harrykewell said:

Zegna said:

8 9 olurdu kazimin abuk subuk sutları olmasa. ...

daum biraz erkek olsaydı da kendi sahasında maça çıkarken en azından bir tane forvet koysaydı takıma :)

senin takımda dogru duzgun oynasaydıda forvetsiz takımı yenseydi ozmn? alla alla ya saçma sapan argumanlarla gelip buraya yazıosunuz kendiniz rezil oluosunz.

doğru düzgün oynamaya ne gerek var, bir ofsayt golü bir de uyduruk penaltı alsaydık yeterdi bizede...

ha bir de mümkünse hakem bizimkilere hiç kart çıkarmasın :)

konu zmn ezdiğimize gelse aynı arguman. gol ofsayt, penaltı yanlıs, bide keita tahrik oldu. fix. baska zamanda ama bizim uefa kupamız vara donusuo bu arguman. komiksin. zevkle izliorm kıvranmanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Son mesajımı atıyorum bu konuya artık yeter hala ofsayt var,penaltı değil kazım atılmalı diye ağlamak sızlanmak istiyorsanız yapacak bir şey yok. ofsayt kuralına kadar yazıldı artık.

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs019.snc3/12632_164340301524_31282916524_3205038_639903_n.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=HEafgooj6tk&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

gol ofsaytsa bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez.
pozisyon penaltı değilse bile sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez.
kartlık pozisyonlarda kart göstermeyip, kartlık olmayan pozisyonlarda kart gösterilsede sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez.
fener ezdi 3 puanı aldı sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez.

senin beşiktaşlı olman, burda saçma saçma trolleme çaban, ve aslında yıllar boyunca ağlıyan bir kitlenin içinde olmana rağmen fb-gs maçından sonra 2 laf eden galatasaraylılara çemkirmen hiç bişey değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün formamı giydim geldim şirkete, tüm cimbomlu arkadaşlar ağız birliği etmişcesine "hipne hakem, şelefsiz fener, havyan seyirci"

hiiç burda da polemiğe giremiycem. 10 sene oldu alışamadınız 10 sene geçecek hala aptal saptal bahaneler yaratacaksınız..

aynen burada da şirkette yaptığımı yapıyorum ve bangır bangır
biir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne? diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

kermit said:

kartlık pozisyonlarda kart göstermeyip, kartlık olmayan pozisyonlarda kart gösterilsede sizin ağlamanız burda bişi değiştirmez.

senin beşiktaşlı olman, burda saçma saçma trolleme çaban, ve aslında yıllar boyunca ağlıyan bir kitlenin içinde olmana rağmen fb-gs maçından sonra 2 laf eden galatasaraylılara çemkirmen hiç bişey değiştirmez.

adam dogru söylemiş ama niye saldırıyorsun ?
ayıp ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

kermit said:

http://www.youtube.com/watch?v=wWrfd4nAF6w
dinle açılırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

bugün formamı giydim geldim şirkete, tüm cimbomlu arkadaşlar ağız birliği etmişcesine "hipne hakem, şelefsiz fener, havyan seyirci"

hiiç burda da polemiğe giremiycem. 10 sene oldu alışamadınız 10 sene geçecek hala aptal saptal bahaneler yaratacaksınız..

aynen burada da şirkette yaptığımı yapıyorum ve bangır bangır
biir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne? diyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten şu 10 sene geyiğini de çözebilmiş değilim, 10 senedir yenememişte ne olmuş ?

şampiyon mu olamamış ?
TÜRKİYE kupası mı alamamış ?
UEFA kupası mı alamamış ?
SUPER KUPA mı alamamış ?

e peki tersten bakalım, fener 10 senedir yeniyor da ne oluyor ?

TÜRKİYE kupası mı aldı ?
UEFA kupası mı aldı ?
SUPER KUPA mı aldı ?

eee doktor bu ne ???
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...