kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ezmiş. açık net. kalkıpta sağa sola saldırmanın alemi yok dostum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 stada gelirken gs taraftari fb otobusunu taslarsa ortamda gerilir seyircinin arasindaki okuzlerde tasmasindan kurtulur tabii ki.. kesinlikle ceza aliriz ve haklida degiliz. kusura kalmasin hakem arkadas ozur dilerim sahsen. gerisi ise normal denebilecek (bu buyuklukte ve stressdeki mac icin) pet atimlari idi. tabiiki sifir olmali ama ne yapalim iste arada cikiyor ayiciklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 87 sayfa karşılıklı sataşmalarla dolu, kimse futbol konuşmamış Görünen köy klavuz istemez. Bu galatasaray takımı gol atamadığı takımlardan fark yer . Ha dün 3 tane yedi , başka bir maçta 5 yer... Orta saha yok , oyun kuran yok , defans yok... Kazım > all şeklinde dalga geçtiğimiz adam tek başına Gökhan + Servet +Hakan+ Ayhan 'ı perişan etti. Ha sert oynadı diyebiliriz. Ama tek başına 3-4 kişiye karşı sert olsa ne kadar sert olur tartışılır. Fenerbahçe'de en çok göze batan isim ise Emre idi. Sonuç olarak farklı bir şey olmadı bu senede , eğer aksi olsaydı GS 'liler sevinçten , FB liler üzüntüden 2 gün uyuyamazdı. Ama bu şekilde kimsenin dengesi bozulmadı son 10 yıldır olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 @Kanuni ceza, taraftar ve mağlubiyet arasında bağlantı kurmadım ki ben. Zegna çıkan olaylar ceza gerektirmez demiş ona hitaben yazdım. Ayrıca tebrik de ettim önceki mesajlarda. Bir de forum abi burası, lololl disiplin kurulu sitesi mi burası falan ne ya ahaha. :) Herkes kurallar dahilinde yazıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 zegna tek maç ceza gelir,belki gelmez demiş para cezası alabilir fener ceza gerektirmez dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kermit said: ezmiş. açık net. kalkıpta sağa sola saldırmanın alemi yok dostum =) işte sorun o. onlar ezmiş. siz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Cok cezalik bisey olmadi zaten, kufur filan varsa bilemem ben dinlemedim pek. Olursa 1 mac birazda para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 son mesajinda fark ettim kusura bakma. gecmis oylesine hizli arkada kaliyor ki bu gibi yogun postlarda :) bence ceza aliriz almaliyiz , o atanlarida bir daha o stada sokmamaliyiz. bunuda yapacak gucu var aziz yildirimin herhalde. ben gurur duyuyordum seyircimizle o derece guzellesmis ve kufursuz bir ortams aglanmisti. stadi bir gosteriyor coluk cocuk kizlar kadinlar , herhalde baska bir takimin macinda bu kadar hatun kisi yoktur. heryer temiz ama iste o orumcek kafali salaklar yuzunden kapanacak stad kesin. bazen dusunuyorumda acaba karsi takim taraftarlari girip bunu yapiyor olabilirmi. yani o kadar kisinin arasindan cikip bunu yapacak adamin ciddi bir amaci olmali. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: kermit said: ezmiş. açık net. kalkıpta sağa sola saldırmanın alemi yok dostum =) işte sorun o. onlar ezmiş. siz değil. ama ezilen bi taraf var ortada. siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 o da bjk. her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Var, yok demiyoruz ki brojeff. ben maçtan bahsediyorum bu sefer yanlış anlaşılmasın. rezildi bizim takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 mahalle çocukları gibi ezdik ezilmedik kavgası yapıyosunuz. bitmiş maçın ardından ne bu kadar konuşulan anlamıyorum. fener yenmiş işte. önümüzdeki maçlara bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Oh yeni uyandım , galibiyetin dayanılmaz hafifliği ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Böjeek said: mahalle çocukları gibi ezdik ezilmedik kavgası yapıyosunuz. bitmiş maçın ardından ne bu kadar konuşulan anlamıyorum. fener yenmiş işte. önümüzdeki maçlara bakalım öyle deme fener ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahahaha o değilde dünkü fener yedek kulübesinin arkasındaki zenciler neydi ya kazımın akrabaları dimi onlar asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 her iki takım içinde sezon başından beri söylediğimiz şeyler geçerliydi ; Galatasarayın orta sahada top yapamama, geriden top çıkaramama, ayhan ve sarp efendinin abuk subuk hareketlerle top kaptırıp kalemizde gole sebebiyet vermesi, nonda ve arda turan gereksizliği, hakanın tam bir balta olması, vs. vs. vs. fener tarafından baktığımızda da yine kritik bir anda atılan ofsayt golü, alakasız bir penaltı, verilmeyen onlarca kart, 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile sahada her türlü soğutma ve provakasyon eylemi, vs. vs. vs. yanlız tabi burada en büyük kabahat federasyonda seyirci diye adlandırılan kitle hakemin kafasını yarıyor, adamın kafasından oluk oluk kanlar akıyor, kameralara yansıyor, kafasına dikiş atılıyor, tribünde ise federasyon başkanı iki klüp başkanının arasına oturmuş maçı seyrediyor. Ben böyle bir rezillik görmedim hayatımda. Bu maçın başlaması, oynatılması bile sakıncalıdır. Ama hakemlerimiz ne yaptı, protesto etmek için maça geç çıktı, komedi. Adam hem HAKEM, yani karar verecek kişi, hemde kendi kararını protesto ediyor, maça geç çıkıyor :) Burası Türkiye, her şey oluyor. Durum böyle olunca da ne ofsaytlar görülüyor, ne faullere kart çıkıyor, ne provakatif hareketler cezalandırılıyor, oluyor oğlu oluyor. bundan sonra ne mi olacak ? Galatasaray'a pet şişeler yüzünden 5 maç seyircisiz oynama cezası veren federasyon, hakeminin kafasını yaran klübe bakalım kaç maç verecek, izleyip göreceğiz. ha bir de buna dünya derbisi demek futbola ihanet etmektir. Sahada oynamaya çalışan bir Galatasaray ve tek amacı ne yapıp edip onu durdurmak olan bir fenerbahçe vardı. Derbilerde genelde üst düzey futbol mücadelesi ve futbol oynama arzusu olur, amaç 1-0 olsun bizim olsun değildir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 usta sen nerdesin ya. bişey oldu diye korktuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: fener tarafından baktığımızda da yine kritik bir anda atılan ofsayt golü, alakasız bir penaltı, verilmeyen onlarca kart, 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile sahada her türlü soğutma ve provakasyon eylemi, vs. vs. vs. kendini aştın artık HAHSAHFDSUIFHDSFUDSIHFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 çime takılmış. evet. şanssızlık, kısmet denir abi şuna da çime takıldı denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ve sen bu resme göre , emre kasti olarak ayağını kırmış diyebiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Hayır? Çime takıldı diyenlere ithaf ediyorum. Sözde emrenin teması yoktu onlara göre. Ben de temas var ama kasti olup olmadıgını Emre'den başka kimse bilemez diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ortada kasti bisi yok masq. aglama artik. birak bu isleri sadfsfsfg. adam kaymis, sert girmis ve ayak gitmis. Yine kaybedecektiniz bisi degismeyecekti sdadsfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: her iki takım içinde sezon başından beri söylediğimiz şeyler geçerliydi ; Galatasarayın orta sahada top yapamama, geriden top çıkaramama, ayhan ve sarp efendinin abuk subuk hareketlerle top kaptırıp kalemizde gole sebebiyet vermesi, nonda ve arda turan gereksizliği, hakanın tam bir balta olması, vs. vs. vs. fener tarafından baktığımızda da yine kritik bir anda atılan ofsayt golü, alakasız bir penaltı, verilmeyen onlarca kart, 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile sahada her türlü soğutma ve provakasyon eylemi, vs. vs. vs. yanlız tabi burada en büyük kabahat federasyonda seyirci diye adlandırılan kitle hakemin kafasını yarıyor, adamın kafasından oluk oluk kanlar akıyor, kameralara yansıyor, kafasına dikiş atılıyor, tribünde ise federasyon başkanı iki klüp başkanının arasına oturmuş maçı seyrediyor. Ben böyle bir rezillik görmedim hayatımda. Bu maçın başlaması, oynatılması bile sakıncalıdır. Ama hakemlerimiz ne yaptı, protesto etmek için maça geç çıktı, komedi. Adam hem HAKEM, yani karar verecek kişi, hemde kendi kararını protesto ediyor, maça geç çıkıyor :) Burası Türkiye, her şey oluyor. Durum böyle olunca da ne ofsaytlar görülüyor, ne faullere kart çıkıyor, ne provakatif hareketler cezalandırılıyor, oluyor oğlu oluyor. bundan sonra ne mi olacak ? Galatasaray'a pet şişeler yüzünden 5 maç seyircisiz oynama cezası veren federasyon, hakeminin kafasını yaran klübe bakalım kaç maç verecek, izleyip göreceğiz. ha bir de buna dünya derbisi demek futbola ihanet etmektir. Sahada oynamaya çalışan bir Galatasaray ve tek amacı ne yapıp edip onu durdurmak olan bir fenerbahçe vardı. Derbilerde genelde üst düzey futbol mücadelesi ve futbol oynama arzusu olur, amaç 1-0 olsun bizim olsun değildir.... Harika sekilde cok guzel koyduk. bahane uretip teselli etme yavruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kasti demedim azmo. burda çime takıldı diyordu millet. emrenin müdahalesi var dedim sadece. çim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar