Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Devre arasında net anladım neden fenerin bizi hep yendiğini istatistiklerle...
Fenerin en çok koşan 5 oyuncusu da bizim en çok koşan adamdan kafadan 500-600 metre daha fazla koşmuştu...
Defans bloğu ile hücum arasında deli gibi bir boşluk olduğunu,hep rakibin orayı parsellediğini,Ayhan'ın Sarp'ın geriye çok geldiklerini ilerideki adamların yardım etmediklerini söyledim durdum,bu maçta daha net ortaya çıktı,mesafe o kadar fazla ki ya top şişiriliyor,ya da kaptrılıyor...
Fenerbahçe durmadan pres yaptı,2 li sıkıştırmalar yaptı,Baros olsaydı çok daha iyi olurdu ama bugün birşey oynamadık zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:

MacLeod said:

hakem kötüydü ilk gol ofsayttı ama haketti galibiyeti fener. gs üzerinde ise konuşulacak birşey yok bütün takım rezaletti ama en rezil olanları ise ayhan ile ardaydı. bu ayhanla sezon başı 3 sene kontrat imzalıyan gerizekalıyı tebrik ediyorum.

ardaya bişi diyemicemde ayhanın ne yapmasını bekliyorsun ki? orta sahada sadece sarpla ayhan olunca bişi yapamadılar tabi.elano yok gibiydi,arda ile keita'da destek veremeyince çok yalnız kaldılar.
ayhan maç boyu 40 adet pas vermişse 38 tanesi geriye idi. geri kalan 2 pası ileri attı onlar da rakibe gitti. atakları böylesine kesen bir orta sahanın yeri yok hiç bir takımda. takımda 10 tane ayhan olsa yarı sahamızdan çıkamıcaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

FB - GS maçlarının (Özellikle Kadıköy'de olanlar) kısa özeti aşağıdaki gibi.

- FB iyi oynar, GS kötü oynar, FB kazanır.
- FB ezer, FB kazanır.
- GS iyi oynar, FB kötü oynar, FB kazanır.
- GS ezer, FB kazanır.

Hatice'ye bakarsak... Ne haticesi ya, netice ortada FB kazanır.

Hayır 7 kişi kalıp, feneri sahasına kapatıp 1-0 yenildiğimizi de hatırlarım, fener 10 kişi kalıp 6-0 yenildiğimizide.

Yok yani, saha içinde istediği kadar olay olsun, sonuç hep aynı. Fener kazanıyor. Şaka gibi Fener kümeye oynasın, her maçını kaybetsin ama en azından kesin 3 puanla sonuncu olur onuda GS'den alır.

Yinede en büyük Galatasaray, sonuna kadar GALATASARAYLIYIZ. YENSENDE YENİLSENDE!.
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:

MacLeod said:

hakem kötüydü ilk gol ofsayttı ama haketti galibiyeti fener. gs üzerinde ise konuşulacak birşey yok bütün takım rezaletti ama en rezil olanları ise ayhan ile ardaydı. bu ayhanla sezon başı 3 sene kontrat imzalıyan gerizekalıyı tebrik ediyorum.

ardaya bişi diyemicemde ayhanın ne yapmasını bekliyorsun ki? orta sahada sadece sarpla ayhan olunca bişi yapamadılar tabi.elano yok gibiydi,arda ile keita'da destek veremeyince çok yalnız kaldılar.

abi kusura bakma da fener ceza sahası yayında top önündeyken 180 derece dönüp servete geri pas atıyorsan GS de top oynamaya hakkın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 9 yılın yükü olmasa belki yeneriz ama yok.oyuncuların ayağı titriyor oynarken.ayhan bile bi ara şaşırdı nonda ya çalım atmaya çalıştı.BELKİ keita atılmasa 2-2 olurdu ama işte adam hayvan illa atacak yumruğunu hemde 4. hakemin hemen önünde.bari iyi yapıştırsaydında yerden kalkamasaydı
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

Razu said:

MacLeod said:

abi kusura bakma da fener ceza sahası yayında top önündeyken 180 derece dönüp servete geri pas atıyorsan GS de top oynamaya hakkın yok.

tamam o pozisyon için haklısın ama geri kalanında ben o kadarda kötü olduğunu düşünmüyorum ki alternatif yok
Sosyal ağlarda paylaş

Ayhan'ın ne suçu var adam ne yapsın?
Geliyor top şişirilmesin diye geriden top alıyor,ama orta sahada hep rakip var ya kaptırıyor ya da geriye dönmek zorunda kalıyor,ona yardım etmesi gereken kişi Elano,ama rezil gibi ne ayakta durabiliyor ne düzgün birşey yapabiliyor...
Elano'yu çıkartıp Arda'yı alsa orta sahaya çok farklı olurdu,Arda evet kötüydü ama sorumluluk verilseydi geriden çıkışlarda yardım ederdi...Takımın sorunu bu defans ile hücum çok kopuk,Ayhan'ın tek başına yapabilecekleri sınırlı...Nonda'ya top değmedi bir ara,orta sahaya bakıyorsun pres yapanlar koşanlar sarılılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...