Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gibson Les Paul için askı önerisi.

TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

Uzun bekleyişten sonra, onca zaman aç kaldıktan sonra, bir çok şeyden feragat edip bir süre sadece onun hayaliyle yaşadıktan sonra nihayetinde Les Paul'uma kavuştum. Ancak gönlüm elvermedi, şimdilerde üvey evlat muamelesi yaptığım Cort'umun askısını kullanmaya. Güvenemedim. Malumunuz gitar hayli ağır. Sağlam bir askı arıyorum. Onca parayı gitara verdikten sonra uyduruk bi askı kullanıpta düşürürsem kahrımdan ölürüm yani.

Penaya, kabloya varana kadar değiştireceğim sen ne diyorsun abi?
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaraydaki pera müzikten(pena mıydı yoksa hep karıştırdım beşiktaştaki olanla:)) almıştım straplock lu ben. hem askı hem de kilit dunloptı. 4 sene falan oldu en ufak problemle karşılaşmadım. çok da güzel görüntü olarak, bence bir dene:)

not: lespaul standard var bende de, yazmak istemedim ulu orta da, studio daha hafif ağırlık olarak, ondan belirtmem gerekti diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Konunun üstünden bayağı bi zaman geçmiş ama bu konuya yanıt vermeden geçemedim. Ufacık bi çarpma bile içimi cızlatırdı hep, duyarlılık gerek askı konusunda, Gibson aşkı bambaşka tabii xD Planet Waves' in kilitli askıları çok sağlam oluyor gerçekten, şiddetle tavsiye ederim. BURDAN da görülebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
en pahalı gitarımı bile dikişleri sökülmüş koptu kopacak jimi hendrix modeli bi askıyla çaldım. gitarı tutmadan mı çalıyoruz ki düşsün. genelde herkes enstrumana "satarken fiyatı düşcek" diye özen gösterir. gitar çalarken "aman düşecek, aman çizilecek" diye düşündükten sonra gitar çalınmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...