TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Uzun bekleyişten sonra, onca zaman aç kaldıktan sonra, bir çok şeyden feragat edip bir süre sadece onun hayaliyle yaşadıktan sonra nihayetinde Les Paul'uma kavuştum. Ancak gönlüm elvermedi, şimdilerde üvey evlat muamelesi yaptığım Cort'umun askısını kullanmaya. Güvenemedim. Malumunuz gitar hayli ağır. Sağlam bir askı arıyorum. Onca parayı gitara verdikten sonra uyduruk bi askı kullanıpta düşürürsem kahrımdan ölürüm yani. Penaya, kabloya varana kadar değiştireceğim sen ne diyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 tünelde çok güzel şeyler bulabilirsin. hem pena hem askı modelleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yazar burda benim les paul'um var diyor :P şaka bi yana mydukkan'a bakarsan bulursun planet waves fln kesin vardır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yok estağfurullah. :) mydukkan, dobez falan baktımda hep, bir çok ürün için temin edilemiyor diyor. bi yandan alayım hemen çıksın aradan diyorum, ama öteki taraftan güvenemeyip yeni ürünleri bekleyeyim diyorum. kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Buarada straplock bakabilirsin. Emniyetlidir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 galatasaraydaki pera müzikten(pena mıydı yoksa hep karıştırdım beşiktaştaki olanla:)) almıştım straplock lu ben. hem askı hem de kilit dunloptı. 4 sene falan oldu en ufak problemle karşılaşmadım. çok da güzel görüntü olarak, bence bir dene:) not: lespaul standard var bende de, yazmak istemedim ulu orta da, studio daha hafif ağırlık olarak, ondan belirtmem gerekti diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 dilersen burada bir müzik mağazasının sahibinin eşi el yapımı askılar yapıyor inanılmaz şıklardır bak bitane gösterim ben almıştım: yok yaw ne gerek var dersen planet waves kendinden kilitli askılar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pdz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konunun üstünden bayağı bi zaman geçmiş ama bu konuya yanıt vermeden geçemedim. Ufacık bi çarpma bile içimi cızlatırdı hep, duyarlılık gerek askı konusunda, Gibson aşkı bambaşka tabii xD Planet Waves' in kilitli askıları çok sağlam oluyor gerçekten, şiddetle tavsiye ederim. BURDAN da görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 slash'in askısından tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Öneri.eğer gibson'a uygun askı bulamadıysan les paul ağırlığında bi gitarın askısından al.biraz saçma ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dimarzio Cliplock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Dimarziolara bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 reddiye said: dilersen burada bir müzik mağazasının sahibinin eşi el yapımı askılar yapıyor inanılmaz şıklardır bak bitane gösterim ben almıştım: yok yaw ne gerek var dersen planet waves kendinden kilitli askılar süper aynısından istiyorum, nerde kim yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 en pahalı gitarımı bile dikişleri sökülmüş koptu kopacak jimi hendrix modeli bi askıyla çaldım. gitarı tutmadan mı çalıyoruz ki düşsün. genelde herkes enstrumana "satarken fiyatı düşcek" diye özen gösterir. gitar çalarken "aman düşecek, aman çizilecek" diye düşündükten sonra gitar çalınmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Security lock taksana abi. Schaller çok iyi oluyor mesela. Düştü düşmedi derdinden kurtulursun toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar