Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klasik müzik seven insan arıyorum

soulberry

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
sesu said:

Schoenberg dinleyiniz. Üstüne de Adorno okuyunuz. Vizyonunuz gelişsin.

Yıvranç "expressionist". Hiç haz edemedim bu adamdan. Herhalde müzikten beklediğin salt duygu ifadesi değilse edilmez. Ha daha iyi çirkin notaları birbirine geçiren birini de duymadım.

Baya baya tercih insanı, ya seversin ya sevmezsin. Gecenin bu saatinde niye bu kadar irdeledim hiç bilmiyorum adios.
Sosyal ağlarda paylaş

bela bartok - allegro barbaro'yu öneririm. türk makamları duyacaksın içinde, şaşırma sakın. sevebilirsin.

debussy - prelude a l'apres midi d'un faune ürpertir.

eric satie - gnossiennes no. 1 hüzünlü bir tebessüm yaratabilir sende. bodrumdaki yazlık evinin kışınki görüntüsü gelebilir gözlerinin önüne.

ve her şeyiyle john cage.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

sesu said:

Schoenberg dinleyiniz. Üstüne de Adorno okuyunuz. Vizyonunuz gelişsin.

Yıvranç "expressionist". Hiç haz edemedim bu adamdan. Herhalde müzikten beklediğin salt duygu ifadesi değilse edilmez. Ha daha iyi çirkin notaları birbirine geçiren birini de duymadım.

Baya baya tercih insanı, ya seversin ya sevmezsin. Gecenin bu saatinde niye bu kadar irdeledim hiç bilmiyorum adios.

insandaki estetik haz ibresi doğduğu zamandaki gibi değil. gün geçtikçe gelişir. genetik faktörleri eleyerek konuşursak çevre faktörleri ile zaman içinde gelişen bir beyenidir bu. zaten schoenberg de herkesin müziğini beklemiyordu beğenmesini. ha üzülmenin manası yok o ayrı. zamanla gelişir değişir her şey içini rahat tut sen.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir kere daha okudum, yok yani şurada dediği;

said:
insandaki estetik haz ibresi doğduğu zamandaki gibi değil. gün geçtikçe gelişir. genetik faktörleri eleyerek konuşursak çevre faktörleri ile zaman içinde gelişen bir beyenidir bu.

İnsanın zevki zamanla değişir.

Daha derin bir anlam bulmalıymışım gibi ama, hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

said:
eric satie - gnossiennes no. 1 hüzünlü bir tebessüm yaratabilir sende. bodrumdaki yazlık evinin kışınki görüntüsü gelebilir gözlerinin önüne.

Dayı sanat dergilerini köşe yazısı yazan o adam sen misin?

şimdi şöyle bir gerçeklik var ki milyon insanın olduğu bir yerde böyle bir istekte bulunduğun zaman bir sürü insan şarkıları sıralıyor. bin tane şarkıyı arat bul dinle açmadı siteyi vs vs adamın ömrü biter. nasıl bir şey olduğunu söyleyerek yardım etmek denir buna. ya kafasından eleyecek ya da zahmetten kurtulacak direk indirecek. belki de dinlemeden hayatta indirmem bilgisayarıma diyen biridir bilemiyorum. sadece yardım etmeye çalışıyorum. ama bu edebiyata karşılık ulvi egoonuzun susmasını beklemiyordum zaten phae.
Sosyal ağlarda paylaş

puck said:

Phae said:

said:

Dayı sanat dergilerini köşe yazısı yazan o adam sen misin?

şimdi şöyle bir gerçeklik var ki milyon insanın olduğu bir yerde böyle bir istekte bulunduğun zaman bir sürü insan şarkıları sıralıyor. bin tane şarkıyı arat bul dinle açmadı siteyi vs vs adamın ömrü biter. nasıl bir şey olduğunu söyleyerek yardım etmek denir buna. ya kafasından eleyecek ya da zahmetten kurtulacak direk indirecek. belki de dinlemeden hayatta indirmem bilgisayarıma diyen biridir bilemiyorum. sadece yardım etmeye çalışıyorum. ama bu edebiyata karşılık ulvi egoonuzun susmasını beklemiyordum zaten phae.

Son cümlenin sonuna phae diye ekleyip bir istanbul beyefendisi tadı yakalamasan troll değilsin diyeceğim ama, yok ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...