Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Vingthor said: BACH bach bach sen nelerde bilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 soulberry said: özellikle paganini tam aradığım şeymiş. sessizliğin ortasında sadece keman sesleri falan. ilk mesajımdaki tanıma direk uyuyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 natingelsmedırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 keith emerson - the church ost / prelude 24 http://www.youtube.com/watch?v=jPG-sT6MWMw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Schoenberg dinleyiniz. Üstüne de Adorno okuyunuz. Vizyonunuz gelişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bach. Palestrina (din temalı, rönesans dönemi de severim dersen.) Bach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 richard clayderman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sesu said: Schoenberg dinleyiniz. Üstüne de Adorno okuyunuz. Vizyonunuz gelişsin. Yıvranç "expressionist". Hiç haz edemedim bu adamdan. Herhalde müzikten beklediğin salt duygu ifadesi değilse edilmez. Ha daha iyi çirkin notaları birbirine geçiren birini de duymadım. Baya baya tercih insanı, ya seversin ya sevmezsin. Gecenin bu saatinde niye bu kadar irdeledim hiç bilmiyorum adios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bela bartok - allegro barbaro'yu öneririm. türk makamları duyacaksın içinde, şaşırma sakın. sevebilirsin. debussy - prelude a l'apres midi d'un faune ürpertir. eric satie - gnossiennes no. 1 hüzünlü bir tebessüm yaratabilir sende. bodrumdaki yazlık evinin kışınki görüntüsü gelebilir gözlerinin önüne. ve her şeyiyle john cage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Phae said: sesu said: Schoenberg dinleyiniz. Üstüne de Adorno okuyunuz. Vizyonunuz gelişsin. Yıvranç "expressionist". Hiç haz edemedim bu adamdan. Herhalde müzikten beklediğin salt duygu ifadesi değilse edilmez. Ha daha iyi çirkin notaları birbirine geçiren birini de duymadım. Baya baya tercih insanı, ya seversin ya sevmezsin. Gecenin bu saatinde niye bu kadar irdeledim hiç bilmiyorum adios. insandaki estetik haz ibresi doğduğu zamandaki gibi değil. gün geçtikçe gelişir. genetik faktörleri eleyerek konuşursak çevre faktörleri ile zaman içinde gelişen bir beyenidir bu. zaten schoenberg de herkesin müziğini beklemiyordu beğenmesini. ha üzülmenin manası yok o ayrı. zamanla gelişir değişir her şey içini rahat tut sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ekmek seviyo. paso bana bunla ilgili hava tiyo. bana cahil falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 said: eric satie - gnossiennes no. 1 hüzünlü bir tebessüm yaratabilir sende. bodrumdaki yazlık evinin kışınki görüntüsü gelebilir gözlerinin önüne. Dayı sanat dergilerini köşe yazısı yazan o adam sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Akila yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aklim durdu su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Arkadaşlar bir yardım edin, durduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 masumca akan bir derenin kenarinda oturmus, ruzgarda dans yapraklari seyreden bir kiz cocugu gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Abi bir kere daha okudum, yok yani şurada dediği; said: insandaki estetik haz ibresi doğduğu zamandaki gibi değil. gün geçtikçe gelişir. genetik faktörleri eleyerek konuşursak çevre faktörleri ile zaman içinde gelişen bir beyenidir bu. İnsanın zevki zamanla değişir. Daha derin bir anlam bulmalıymışım gibi ama, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 odunmusunuz olm adam ağdalı konuşuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Phae said: said: eric satie - gnossiennes no. 1 hüzünlü bir tebessüm yaratabilir sende. bodrumdaki yazlık evinin kışınki görüntüsü gelebilir gözlerinin önüne. Dayı sanat dergilerini köşe yazısı yazan o adam sen misin? şimdi şöyle bir gerçeklik var ki milyon insanın olduğu bir yerde böyle bir istekte bulunduğun zaman bir sürü insan şarkıları sıralıyor. bin tane şarkıyı arat bul dinle açmadı siteyi vs vs adamın ömrü biter. nasıl bir şey olduğunu söyleyerek yardım etmek denir buna. ya kafasından eleyecek ya da zahmetten kurtulacak direk indirecek. belki de dinlemeden hayatta indirmem bilgisayarıma diyen biridir bilemiyorum. sadece yardım etmeye çalışıyorum. ama bu edebiyata karşılık ulvi egoonuzun susmasını beklemiyordum zaten phae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Vingthor said: BACH erbarme dich mein got ürpericeksin dinle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mozart konsere gelirse dinlemeye giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 soulberry said: parça önerileri isticem. tanımım da şu; dinlerken ürpermek istiyorum. başka bi şey değil. çünkü klasik ve barok müziğinden genel olarak tırsarım. çok mutlu melodisi olmayan klasik müzik parçaları istiyorum. minör tonlarda bi şeyler. sana ring 1-2 soundtracklerini oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 puck said: Phae said: said: eric satie - gnossiennes no. 1 hüzünlü bir tebessüm yaratabilir sende. bodrumdaki yazlık evinin kışınki görüntüsü gelebilir gözlerinin önüne. Dayı sanat dergilerini köşe yazısı yazan o adam sen misin? şimdi şöyle bir gerçeklik var ki milyon insanın olduğu bir yerde böyle bir istekte bulunduğun zaman bir sürü insan şarkıları sıralıyor. bin tane şarkıyı arat bul dinle açmadı siteyi vs vs adamın ömrü biter. nasıl bir şey olduğunu söyleyerek yardım etmek denir buna. ya kafasından eleyecek ya da zahmetten kurtulacak direk indirecek. belki de dinlemeden hayatta indirmem bilgisayarıma diyen biridir bilemiyorum. sadece yardım etmeye çalışıyorum. ama bu edebiyata karşılık ulvi egoonuzun susmasını beklemiyordum zaten phae. Son cümlenin sonuna phae diye ekleyip bir istanbul beyefendisi tadı yakalamasan troll değilsin diyeceğim ama, yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yalnız yazlık evin kışlık görüntüsünü hayal etme kısmı gerçekten başarılı, onu kabul etmelisiniz Phae. Zaman zaman cidden oturup düşündüğüm bir meseledir zira. Ayrıca ağdalı konuşmak gerçekten çok eğlenceli, bence siz de yapın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar