Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teröristler Devlet Töreniyle Karşılanacak

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

çünkü ancak yazı yazma şekli dalga geçmeyi hakediyor, içeriği onu bile haketmiyor.

yazı yazma şaklı görecelidir beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez, ben daha iyi yazarım diyen de buyursun yazsın.

içeri türkiyeye gelen pkk teröristlerinin nasıl karşılanması. sen buna böyle bir yorum yapıyosun, türkiyedeki hangi yazı yorumu hakediyor?
Herhalde sadece başbakanımız ne güzel ağzının payını verdi. One minute içeren yazılar?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

çünkü ancak yazı yazma şekli dalga geçmeyi hakediyor, içeriği onu bile haketmiyor.

ben de serbest hece ölçüsünü sevmem hiç, ne o öyle şekilsiz, kargacık burgacık, ahenk yok.

tabi bu orhan veliyi kötü bir şair yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

yazı yazma şaklı görecelidir beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez, ben daha iyi yazarım diyen de buyursun yazsın.

beğenmiyorum, eleştiriyorum. sen beğenmediğin filmi eleştirince "git kendin çek daha iyisini" dense gidip çekecek misin?
"Pen Duick" said:
Sen karar merciisin dimi. Sen ne işe yarıyorsun peki?

sen ne kadar karar merciisen
"Pen Duick" said:

Yazdıklarını beğenmeyen liboşlar hep hemen gidip yazı yazma şeklinden vurmaya çalışıyor. Bence eğlenceli yazmış.

yazarken, ben de o kadarım. sen neye yarıyorsan ben de ona yarıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
ben de serbest hece ölçüsünü sevmem hiç, ne o öyle şekilsiz, kargacık burgacık, ahenk yok.

tabi bu orhan veliyi kötü bir şair yapmaz.

bir insan kepek ekmeğini sevebilir ya da sevmeyebilir, bu bir zevk meselesi. öte taraftan benim eleştirdiğim gramajı düşük ekmek, ayıplı ürün satan fırıncı.
Sosyal ağlarda paylaş

Of çok komik yorumlar var ya. Yazı yazma şeklini beğenmezsin o ayrı ama yazma özürlü diyemezsin. O ağır bir laf. Orhan Pamuk mesela her okuyan anlamaz, ama yazı yazma özürlü denmez yani ben beğenmiyorum yazdığını denir.

İçeriği dalga geçilmeyi bile hak etmiyor denmiş içeriğini anlayabilmek gerek tabi önce..

Süper başbakanımızın teröristleri muhattap aldığını ve di'nin de dediği gibi onlara kucak açtığımızı anlamak gerek..
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi yazı yazma özürlü dedim bu arada , yazma özürlü demedim. Bana göre ağır bir laf ta değil , yazılarını okuyorum , görüyorum.

Başka yazarların yazılarını da görüyorum. Hem eleştireni , hem destekleyeni. Ama lamele özdil ikisini de beceremiyor , dikkat çekmek için şaklabanlık yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Post kasıyor desen daha yerinde olurdu ya.

Yılmaz Özdil fanboi'ların keşke onun kadar xxxx olabilseniz lafları komik geliyor sadece.
İçeriğini anlamak kısmına gelince, şu ana kadar okuduğunu anlamayla ilgili bir sıkıntım yok. Sam'in, Horizon'ın, Sir'ün de bir problemi olduğunu sanmıyorum. Bence pop müzik gibi Yılmaz Özdil'in yazıları, belli bir kısmın kulağına hoş geliyor(beni de güldürdüğü bir kaç yazısı var) ama çok da derin anlamlar beklemek, bok attın o zaman anlamamışsındır sen pis liboş diye saldırmak komik geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

öyle bi iddiam olmadı

olmasın da zaten. isteyen istediğini yazmaya gelebilir.

"a.k.a yazacak bişeyim yok" demek ayıptır bi kere, saygısızlıktır o kişiye. Bırakın insanlar istediğini söylesin. Ama saldırmadan, yermeden söylesin. Boş-dolu farketmez. Fikir çarpıştırıyoruz zaten burada sonuçta..

Tartışma çıkarmak falan değil amacım ayrıca..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

çünkü yılmaz özdil şiir yazıyor?

bundan daha iyisini yapabilirsin.

yuh be abicim
bu kadar mı ısrarla "seni anlamak istemiyorum" der bi insan?!

hayır yılmaz özdil düzyazı yazıyor,
ama eminim şiir yazsa bu beyit veya mani olurdu,

kıvıra kıvıra dansöz oldun yav.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...