Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bugün kulağını deldiren yarın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yazılmıştı. ya benim sorum üzerine mi olay büyüdü :) ben meraktan sormuştum yani bizim buralarda kızlardan hiç küpe tak tavsiyesi gelmio da.hem iş bulamam hayatta burda küpe taksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ek bilgi:küpeli dövmeli falan bi adamım. sadece aklıma geldi komiklik olsun diye koyayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 O nasil kas lan tipe bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 suvras said: kızlar için taktırır mısınız arkadaşlar ? o kiz bana verirse evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 250gram icin gotumu bile veririm diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ne biçim muhabbetler bunlar ya.. hangi devirde yaşıyorsunuz? küpe çılgın bir şey? kızlar küpeli erkeklere bayılıyor? küpe takabilirsiniz tabii de.. bu kafaları atın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oha ben 50 gramm civari diyebiliyorum. Cevap: yok o kadarda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 50gr doğrudur. 250gr olanını görürseniz zaten direk kaçın ahah.. başka bişe çıkabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sesu said: Küpe baya çirkin bir olay ya. Kadınlarda da öyle bence. canım ya ne zevksiz şeysin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 benim 2 abimde küpe takıyo. gayette yakıştırıyorum. küçük birşey takıyo onlar gerçi ama. bazen küpe kavgası yapmıyo değiliz. küçük taşsız küpelerimi saklamak zorunda kaldığımda oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 6 senedir kulağım delik ama son 3 senedir toplasan 3 gün takmışımdır küpe. İlk 3 sene komple şu boynuz küpelerden taktım. Sonra herkesin kulağında görünce insan soğuyor. Du bakem gaza geldim gidip bi takayim nolmuş benim delik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şu pırlanta gibi büyük taşlı küpeleri takmayın iğrenç ötesi. sade şeyler güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Dragonmax said: kızlardan fazla baskı geldiği için tekrar küpe takıcam diyim.. Dragonmax said: zaten kulağıma biri vursan hafişfçe ölüm acısı gibi bi acı hisseiorum. değer mi? dedik. Dragonmax said: zaten her tarafım beni seven kızlarla kaynıyo... gayet de küpesiz bir şekilde daha geçen gün etilerde bi fotomodelleydim (ayrıntıya girimcem).. pardon dedik. balon olduk yeto olduk garbage a kovulduk:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bella said: şu pırlanta gibi büyük taşlı küpeleri takmayın iğrenç ötesi. sade şeyler güzel oluyor. bellacim bi örnek verebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tikiler takıyo ya büyük taşlı beyaz küpeler hatta bazıları birkaç tane takıyo falan onlar BAYA kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Olivies said: Dragonmax said: kızlardan fazla baskı geldiği için tekrar küpe takıcam diyim.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tabancayla kulak deldirmek kadar guzel bisey yok ha piercing'de bisey hissetmiyosun oluyor bitiyor (dil falan nasildir bilmiyorum da, uyusturulanlarda hissetmiyosun yani) ama abi kulak delindikten sonra cok guzel sizliyo ya, kendimden suphe etmistim hatta sonrasinda niye hosuma gidiyo lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kulaktan bu kadar zevk aldıysan... Ahahaa Allah muhafaza aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_3mjTAMdJExg/SiQvLWyIe6I/AAAAAAAAADs/7WxK5pqg85Y/s400/Ohrl%C3%B6cher+weiten.JPG http://tattoo.about.com/library/graphics/onion1.jpg Birde takanlara bir sorum var. Sagami takilir yoksa Solami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 14 yıldır küpe takıyorum, tabanca ile uyuşturmadan hallolmuştu, ne bir iltihap ne bir sorun yaşadım bugüne kadar. İşin ilginç tarafı da 13 yıldır aynı küpeyi takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bella said: şu pırlanta gibi büyük taşlı küpeleri takmayın iğrenç ötesi. sade şeyler güzel oluyor. Kesinlikle yahu o taşlı şeyler çok kötü duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Skroce said: Birde takanlara bir sorum var. Sagami takilir yoksa Solami sebebini bilmiyorum ancak sağa takarsan ibiş muamelesi görürsün. ya ikisine birden takıcaksın ya da sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 "Pen Duick" said: sesu said: Küpe baya çirkin bir olay ya. Kadınlarda da öyle bence. canım ya ne zevksiz şeysin sen Ha yani senin sevdiğin şeyi sevmeyen zevksiz oluyo. Hastayım böylelerinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Senin hoşuna gidiyorsa tak,gitmiyorsa takma.Başkasına yaranma mecburiyetin yok ki.Oldum olası cogu kız keçi sakalımdan haz almaz;ama ben kendime yakıstırıyorum hikayesi işte. Bu arada çoğu yerde temiz bir şekilde kulak delerler.Sormaya bile lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar