suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 metni seçtiğimizde google'da ara yazıyor ya firefox'da bunu istediğim her hangi başka bi site için çalışacak şekilde nasıl plug-in yapabilirim nerede konu ile ilgili temiz kaynak bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 websearchpro adlı eklenti (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ya internetten tıklayıp yükleyebilecek insanlar benim kendi yaptığım eklentiyi bi sürü eklenti var biliyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/developers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 xpi dosyalarını nasıl açabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 en ufak spesifik sorulari hic arama yapmadan forumda sormayi hic anlamiyorum. how open xpi diye bi tane arama yapsan cikacak karsina onlarca cevap... http://lmgtfy.com/?q=how+open+xpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 winrar ile açılabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Gazanfer said: en ufak spesifik sorulari hic arama yapmadan forumda sormayi hic anlamiyorum. how open xpi diye bi tane arama yapsan cikacak karsina onlarca cevap... Katılmadan edemedim. Hem beleşçilik rahatsız edici bir şey, hem de Google araması bizim cevap yazmamızdan çok daha hızlı sonuç verecektir sonuçta, sorana da daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 BELEŞÇİLİK lol. uyanıklık yapıyor sanki adam:) cevaplamazsınız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 konu hakkında daha önceden uğraşmış birisi varsa spesifik olarak ona soracaktım işin aslı. bunun beleşçilik, uyanıklık vs ile ne alakası var forumun amacı zaten soru sormak tartışmak değil miydi. sonradan da arayan olursa bulabilsin diye cevabını da yazdım bulunca ne ile açıldığının. xpi dosyasının winrar ile açılabildiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar