Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Trabzonspor 18.10.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlız gs defansı haftayada bole oynarsa cok fena şeyler olabilir cidden. gerçi bizde ole ahım şahım oynamıorm ama en azından defansımız iyi. fazla gol yemiorz. tabi defans 4lusu tam olduğu zaman.
Mesaj tarihi:
arda harbiden iyice sapıttı uzaktan şut denemeleri 3 kişinin araına girmeler felan.ilk haftalarda böyle değildi.onun dışında sabri 1 asist servet 1 gol attı biz direk kazandık o yüzden
Mesaj tarihi:
mokoko said:

yanlız gs defansı haftayada bole oynarsa cok fena şeyler olabilir cidden. gerçi bizde ole ahım şahım oynamıorm ama en azından defansımız iyi. fazla gol yemiorz. tabi defans 4lusu tam olduğu zaman.

wat?

lugano iyi demek istedin galiba.
Mesaj tarihi:
@khelben
hayır gayette defansımız iyi dedim. luganoda defansın bi parçası. bilica son haftalarda cok cok iyi oynuo. gokhan ı konusmaya gerek yok. vedersonda sırıtmadan oynuo ztn. ole ahım şahım bi hatası olmuo. cristian da 2 3 haftadır forma girdi. emre ztn cok iyi oynuo defansın onunde.
hatta bugun 2 tane yememize ragmen hala ligde en az gol yiyen takımız.

edit: araya baya kişi girmiş. :D
Mesaj tarihi:
Adam haklı abi penaltı verilmedi de , mağlubiyetin filan onunla alakası yok.. Ben sadece şuna sinirlenirim , dün daha hafif pozisyona penaltı verilirken bu çifte standart neden? tamam buna da penaltı vermese olur yani çok bişi diyemezsin ama bana göre penaltı , fakat o dünkü kırmızı kart penaltıyı stadda yaşadıktan sonra bunlara çıldırıyosun işte...
Mesaj tarihi:
@mokoko :e peki lugano olmayınca defansınız niye dağıldı bugün? yani yanlış anlama saldırmak için demiyorum fb defansı gerçekten çok kötüydü bugün.

aynen araya girmişler :D
Mesaj tarihi:
sonucta bilica luganoyla beraber iyi bi 2li oldu. onderle cok az oynadılar sezon basında ztn o maçlardada baya batırmıslardı. sole diyim lugano bilicayı 1 2 gomlek daha yukarı tasıyo.lugano olunca bilicanın yanında bilica biraz daha serbest oynuo top cıkartıo falan cunku luganoya guvenio orda. ama tabi onder o guveni yaratamıo. bide bence gokhan cıkıpta bekir girmese o son golu yemezdik.
Mesaj tarihi:
Defans berbat,aslında Emre Aşık oynasa daha iyi derim ama Emre Aşık Kadıköyde çok sapıtıyor,ama bu halimiz de iyi değil,bakalım hayırlısı,ayrıca Arda gitgide etkisizleşiyor,Baros,Sarp iyiydi bugün,Ayhan da çok çalıştı,Sabri de iyiydi...
  • Yeni Oluştur...