Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Trabzonspor 18.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@khelben
hayır gayette defansımız iyi dedim. luganoda defansın bi parçası. bilica son haftalarda cok cok iyi oynuo. gokhan ı konusmaya gerek yok. vedersonda sırıtmadan oynuo ztn. ole ahım şahım bi hatası olmuo. cristian da 2 3 haftadır forma girdi. emre ztn cok iyi oynuo defansın onunde.
hatta bugun 2 tane yememize ragmen hala ligde en az gol yiyen takımız.

edit: araya baya kişi girmiş. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Adam haklı abi penaltı verilmedi de , mağlubiyetin filan onunla alakası yok.. Ben sadece şuna sinirlenirim , dün daha hafif pozisyona penaltı verilirken bu çifte standart neden? tamam buna da penaltı vermese olur yani çok bişi diyemezsin ama bana göre penaltı , fakat o dünkü kırmızı kart penaltıyı stadda yaşadıktan sonra bunlara çıldırıyosun işte...
Sosyal ağlarda paylaş

sonucta bilica luganoyla beraber iyi bi 2li oldu. onderle cok az oynadılar sezon basında ztn o maçlardada baya batırmıslardı. sole diyim lugano bilicayı 1 2 gomlek daha yukarı tasıyo.lugano olunca bilicanın yanında bilica biraz daha serbest oynuo top cıkartıo falan cunku luganoya guvenio orda. ama tabi onder o guveni yaratamıo. bide bence gokhan cıkıpta bekir girmese o son golu yemezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...