suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bağlantıyı kuramıyosan ben ne yapıyım yavrucum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 resmen penaltıyı vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 mustafa sarp serkan'ı yere indirdi ya, o penaltı değil miydi? açıklayın bana bilmiyorum ben :/ gol oldu zaten hay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 subzero konuş pls sana kapak gecesi :) o penaltıysa ben fenerliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 valla ne desem azıma 1 tane vuruyolar bugün ya :) ben zaten penaltı demedim dünkü pozisyon penaltıysa bu hayli hayli penaltı dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kime laf etsek gol atıyor arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bide ardayı bu yüzden tutuyodu takımda reykart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 4444444444444444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 orda arda değil bende olsam atardım o golü yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suBzer0 said: Abi anladık arda yıldız filan da bu maç hiç yok abi sahada neden tutar hala bu adamı oyunda? nu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 elano girsin oda atsın adam moral kazansın istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 BAROOOş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 mesela barosta bu yuzden takimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Abi öyle bi konuşuyosunuz ki sanki arda 4 kişi geçti sonra verkaça girdi barosla üstüne kalecinin üstünden aşırdı topu gol attı sanki.. oyunun geneline bakmak lazım , arda olmaya gerek yok orda kaleye topu yollamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suBzer0 said: Abi anladık arda yıldız filan da bu maç hiç yok abi sahada neden tutar hala bu adamı oyunda? aydın var kenarda şuan arda'nın yerine aydın veya elano baros'un yerine nonda girmesi lazım.. hahaha aslansın sen sub :) Başka kimi çıkarsın söle söle söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 4-2 olmuş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Szasstam said: suBzer0 said: Abi anladık arda yıldız filan da bu maç hiç yok abi sahada neden tutar hala bu adamı oyunda? aydın var kenarda şuan arda'nın yerine aydın veya elano baros'un yerine nonda girmesi lazım.. hahaha aslansın sen sub :) Başka kimi çıkarsın söle söle söle Abi mevcut şartlar için konuşuyoruz.. futbol yorumu yapıyoruz.. medyummuyuz sanki :) ne adamlarsınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 subzero, sabri niye bu takimda filan de, baris olabilir, mustafa sarp, allahaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ama bu kadar denk gelir :) Hatta ben franco neden bu takımda falan de bakalım seninle mi alakadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Abi tamam da bu maç için konuşursak Sabri gayet iyi oynuyor , mustafa sarp keza ama mesela arda , ayhan hiç yoklar sahada haksızmıyım? yanlış mı izliyorum maçı? arda gol attığı pozisyon dışında ne yaptı bu maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gerçi serkan o golu atsa suan aglıoduk :) ayrıca barış niye bu kadar zaman sora girdi.daha oncede lazımdı bu adam bize arda ceza alsaydı bu sarı kartla valla katil olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ayhan gol atacak az kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bu maç 4-4 bile olur.. 6-2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 böle gol yersek ben gelecek haftadan korkarım ama :) açık seçik o maç böle olursa kalbim dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şu umut malını 80 dakika oyunda tutan adam teknik direktör olamaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar