pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ha bir de, bu kadar önemsiz boktan görüyor olunsaydı bu konuşmalar, Ergenekon savcıları sayın abileriniz bu yayımlardan ötürü baskınlar düzenlemezdi Aydınlık ve Ulusal Kanal'a. Dendiği gibi soytarı kraldan daha pervazsız oluyor.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 önemli olan kısmı devlet başkanları arasındaki gizli bir görüşmenin böyle üçüncü şahıslar eline düşmesi. denktaş hakkında değil de o gün yemekte ne yediklerini de konuşuyor olsalardı durum aynı, onun tabii statükocu kesimde sansasyon yaratacak haber değeri olmayacağından böyle bir konuşma ardından yaşanıyor baskın vs.
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Keşke bu özel hayata saygıyı Ergenekon sanıklarının cinsel hayatı dahil medyaya çarşaf çarşaf servis edilirken de görseydik. F tipi çeteler çamur at izi kalsın yöntemine başvuruyorsa vatanseverler de halkın gerçekleri bilmesine yardımcı olacaklar. Kimse yasalar, hukuk gak guk demesin. Hepsini ezip geçen bu iktidar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 özel hayata saygı ile alakasız, senin kendi dediğin kamu yararı ile ilgili bir durum. kanunları kafana göre çiğnemeyi hoşgöreceksen zaten kimseyi aynı suçlamayla itham etme hakkın yok.
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ben Atatürk'ün ifadesiyle "Cumhuriyet kanunları bütün kanunların üzerindedir" ilkesini esas alırım. Tayyip Erdoğan başbakan, seçimle geldi gibi gak guklara da pabuç bırakılmasını istemem. İhanet yapıyorsa, karanlık projelerde görevliyse çatır çatır anlatılır bunlar. Baskınlarınız da vız gelir tırıs gider.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yapanın da ifadesini alırlar. düzenden, gidişattan memnun olmayıp dağa çıkanı aldıkları gibi.
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Eline silah alıp adam öldürenle halka gerçeklerini anlatanı aynı kefeye koyarak aklınca abilerinden öğrendiğin psikolojik savaşı uygulama bence, kimse yemiyor artık.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 biliyoruz nereye varıyor o "gerçekleri anlatma" olaylarının sonu, son 1-2 yılda iyice gördük. sizin davanız uğruna olunca herşey mübah.
sir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pekaziz said: Ayrıca konunun içeriğini saptırmak amacıyla "Aydınlık nereden alıyor bunları? Yoksa CIA ajanı mı bunlar?" tarzı mesajlar da 30 yıl öncesinde kaldı. OMAYGAAAD! oha şunu da gördüm ya gerçekten pes..tarafla ilgili her topikte "bu adamlara nerden sızdırılıyo bu belgeler-bilgiler" soruşturması yapmıyo muydunuz siz kuzum? daha da öteye gidip "finansman" dedikoduları çıkarmıyo muydunuz? vay beee..
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ben kaynağın neresi olabileceğini söyledim, tahminde bulundum. Ayrıca sizin abileriniz gibi blge ortaya atıp sonra sorumluluğunu üstlenmemezlik yapmıyoruz.
sir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yav geç bunları şimdi, şu mesajda şikayet ettiğinin tıpkısının aynısını başka topiklerde yapıyo muydun yapmıyo muydun? olay bu. topiğe de bakıyorum ama görüyorum ki sam yine döktürüyor, üzerine bişey söylemeye dilim varmıyo pek =)
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ses kaydı ne kadar karanlık planlarsa Haberal'ın kanalında Kılıçdaroğlu röportajında reklam arasında konuşulanlar o kadar karanlık lol. Konu çok sapmasın diye koymuyorum, mutlaka görmüşsünüzdür gerçi ama vatanperver ulusalcılar böyle şeyleri atlar, başka şeyleri karanlık plan diye ön plana çıkarırlar. Ses kaydını tersten çalınca RTE Denktaşın karısını kaçırdık eğer cumhurbaşkanlığından feragat etmezse öldürecez diyormuş tıpkı Stairway to Heaven gibi.
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 en nihayetinde muz cumhuriyeti amma buyutuyorsunuz kim olursa olsun cumhurbaskani
Öne çıkan mesajlar