Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğan ile Talat'ın karanlık görüşmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

sg-1, bazısı ülkenin kuruluşunun bile ötesine uzanan sorunlar için çözüm ihtiyacını 10 yıllık akımlarla açıklamaya çalışmak komik oldu.

son 10 yılda karar verdim iran'a girmeye,
didişip durmayın, açılın ben doktorum, ben ne dersem o olur.
ben çözün demeden çözemezsiniz,
şimdi diyorum, hadi çözün.
Mesaj tarihi:
o rumlardan kaynaklı, bütün dünya da bunu gördü. bizim elimiz daha iyi bu nedenle şu anda, ilerideki çabalarda dünyanın görüşü bizim lehimize doğru kayacak. haberleri takip edenler zaten farkındadır bu yönde konuşan yabancıların ki bütün dünyanın işgalci devletin kuklası diye tanıdığı kktc'nin en çok buna ihtiyacı vardı.

sg-1, bari kendi kendini c&p'leme. :/
Mesaj tarihi:
Denktaş diretti de diğerleri vazmı geçti?Rum tarafında liderler değişti, politika bir santim kımıldadı mı?Türkiye durduk yeremi yaptı müdahaleyi? Kömür kıbrısta para etseydi çoktan lideri rum olan tek anayasalı kıbrıs doğacaktı.Sonrası ufak bir yasa müdahalesi hop türkler azınlık.Sırada ekümeniklik var demedi demeyin.Bu arada Denktaş yaşayan en büyük Türk lideridir!
Mesaj tarihi:
Şaka gibi resmen ya, haber yayımlamak da artık F tipi çeteye göre şuç oldu.

Rauf Denktaş'a ilişkin Erdoğan ve Talat'ın konuşmaları yayımlandığı için Ulusal Kanal ve Aydınlık dergisine baskın yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Beyoğlu'nda bulunan Ulusal Kanal ve Aydınlık Dergisi'nde arama yapıldı.

Sabah erken saatlerde düzenlenen operasyona çevik kuvvet ekipleri de destek verdi. Operasyon kapsamında 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Aydınlık dergisi ve Ulusal Kanal'da gerçekleştirilen arama sona erdi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, sabah saatlerinde Aydınlık dergisi ve Ulusal Kanal'ın bulunduğu Taksim'deki binada yaptıkları aramalar tamamlandı. İçerideki çeşitli belge ve CD'lere incelemek üzere el koyan polis, daha sonra binadan ayrıldı.

İP İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, polis ekiplerinin sabah saat 07.30'da, Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım'ın bilgisayarı ile masasındaki bazı belgeleri incelediğini söyledi.

Önsel, Deniz Yıldırım'ın evinde de sabah erken saatlerinde arama yapıldığını ve aramanın tamamlanmasının ardından polisin binaya gelerek çalışmalarına başladığını bildirdi.

Bunun dışında Ulusal Kanal İstihbarat Müdürü Uğur Akkaya'nın da kanal merkezindeki bilgisayarı ve masasındaki bazı belge, gazete kupürleri ile CD'lerinin incelendiğini ve bunların bir kısmına el konulduğunu kaydeden Önsel, ''Aramalar sonucunda bazı CD ve belgelere el konuldu, götürüldü, ama herhangi bir gözaltına alma olayı yok'' dedi.

Ulusal Kanal'da program yapımcısı olan Merdan Aslan da, aramaların ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında yapıldığının polisin elindeki arama tutanağında yazıldığını ifade etti.
Mesaj tarihi:
Sam said:

bu statükonun değişmesini istemeyenler bunların da değişmesini istemedi: terör sorunu, ermenistan'la ilişkiler, atanmışlar demokrasisi.

ahahah tahlilde 1 numarasın, çok tuttum bu mesajı =)
Mesaj tarihi:
Kimse bahsetmemiş ya.
Basın yayın organlarının elinde ne zamandan beridir başbakanı dinleyecek kadar gelişmiş dinleme teknolojisi var ?

İçerik olarak da çok yanlış birşey görmedim açıkçası.
Mesaj tarihi:
İstihbaratın yetki sınırları içinde. Yapılan kayıtları raporlayıp başbakana vermelerinde siyasi, hukuki, etik hiç bir yanlış göremedim ben ?
Onun dışında dinleme ancak mahkeme kararıyla yasal değil miydi ?
Mesaj tarihi:
Elbette bu görüşmeyi kaydetme teknolojisi Aydınlık dergisinin elinde yok. İstihbarat görevi yapan vatansever veya mevcut yönetimle çıkarları uyuşmayan birisi gönderdi.

Ayrıca konunun içeriğini saptırmak amacıyla "Aydınlık nereden alıyor bunları? Yoksa CIA ajanı mı bunlar?" tarzı mesajlar da 30 yıl öncesinde kaldı.

Halkın yararı için kullanılacak bilgi dosttan da edinilir, düşmandan da. Açın biraz Atatürk Damat Ferit Hükümeti'ni nasıl dinliyormuş öğrenin, nasıl adamları varmış.
Mesaj tarihi:
CIA ajanı demedim. Yasal olmadığını söyledim.
Halkın yararına kısmını tam anlayamadım ya. Ne şekilde yarar sağlıyor bu bilgi ? Devlet sırrı değil, sakıncalı birşey konuşmamışlar. Rauf'u ortadan kaldırın mı demiş, ardından Denktaş suikaste mi gitmiş ? Tuhafsınız.
Mesaj tarihi:
Okuduğunuzu anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz?

Bir devletin başbakanı olduğunu söyleyen şahıs, başka bir devletin başbakanıyla aynı devletin cumhurbaşkanına yönelik karanlık faaliyetler içine girmiş.

"O bitmiştir artık" diyor, "o artık muhatap değildir" diyor. Her şey çok açık değil mi?

Ayrıca siz arkadaşlar Azerbaycan'ın verdiği tepkiler üzerine "ulan onlar daha kktc'yi tanımıyor" demiyor musunuz? Eee sizin başbakanınız gizli görüşmelerde "iki devleti unut artık, bu lafları ağzınıza almayın" diyor.

Bu kadar mı onursuzlaştık? Nasıl başbakan olduğu söylenen birisinin başka bir devletin cumhurbaşkanı (ki kardeş devlet diyoruz) hakkında böyle konuşmasından rahatsız olmazsınız? Yazıklar olsun insanlığınıza.

AKP yalayıcısı olmanın bir sınırı olduğunu düşünürdüm ama her gün yeni birisiyle daha karşılaşıyorum.
  • Yeni Oluştur...