Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Fistan said: Anadolu içen eskişehirlidir kesin. eskişehirde winston vs anadolu yaşanıyor resmen. istanbulluyum. camel soft en sevdiğim sigara net. sırf ekonomik ve kötünün iyisi olduğu için anadolu içmekteyim. fakirlik zor ):
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Estel_Anorien said: sarma tütün anket şıkları arasında yer almıyor. mod değilmisin abicim editle işte koy 2 3 şık daha kafana göre
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bosna'da türk gibi sigara içmek diye bi kalıp varmış, yaaa...
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kermit said: Estel_Anorien said: sarma tütün anket şıkları arasında yer almıyor. mod değilmisin abicim editle işte koy 2 3 şık daha kafana görekimse kimsenin topiine, topiği açan kişinin isteğiv eya rızası olmadan kafasına göre anket şıkkı ekleyip koyamaz. ama estel, hakkatten sarma cigara parliament LM gibi bikaç şık daha ekleyebilirsen 4/4lük anket olur.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dragonmax said: mavi viceroydan 5 tane içtiim zaman boğazım 3 gün şiş geziyorum :( valla bilmiyorum, kardeşim malbuş içiyor onun da malbuştan başka tek içebildiği sigara mavi viceroy. ben de içiyorum peder bey de içiyor. memnunuz ailecek:P
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Marlboro box/Winston Light bulursam Djarum Black
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ekleyecekseniz pipo da ekleyin de benimde gönlüm olsun
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dragonmax said: kermit said: Estel_Anorien said: sarma tütün anket şıkları arasında yer almıyor. mod değilmisin abicim editle işte koy 2 3 şık daha kafana görekimse kimsenin topiine, topiği açan kişinin isteğiv eya rızası olmadan kafasına göre anket şıkkı ekleyip koyamaz. ama estel, hakkatten sarma cigara parliament LM gibi bikaç şık daha ekleyebilirsen 4/4lük anket olur. ben koyarım itirazın varsada banlarım.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sağlık problemlerinden dolayı 1 haftadır falan içmiyorum uzun bi süre ara vericem sanırım da camel soft içiyordum ama şimdi gidip sigara alıcak olsam farklı birşey alır onu denerim sevemiyorum eskisi gibi cameli.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 doğru söyleyin lan markete gidince malbora diyosunuz di mi, kimse marlboro demiyo, artizler
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kermit said: Dragonmax said: kermit said: Estel_Anorien said: sarma tütün anket şıkları arasında yer almıyor. mod değilmisin abicim editle işte koy 2 3 şık daha kafana görekimse kimsenin topiine, topiği açan kişinin isteğiv eya rızası olmadan kafasına göre anket şıkkı ekleyip koyamaz. ama estel, hakkatten sarma cigara parliament LM gibi bikaç şık daha ekleyebilirsen 4/4lük anket olur. ben koyarım itirazın varsada banlarım.itirazım var
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahh acıdı *yere düşme efekti*
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Salem yok şıklarda Ya ben sigara kullanıyor olsaydım ve Salem içiyor olsaydım ? Sonuç; şıklar yine yetersiz (:D
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 salem mentol - camel soft 2 sinden birini seçiyorum genelde %30 - %70 oranında
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 paspatur said: Salem yok şıklarda Ya ben sigara kullanıyor olsaydım ve Salem içiyor olsaydım ? Sonuç; şıklar yine yetersiz (:D :<
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Parliament gibi lord sigarası nasıl konmaz listeye yahu
Öne çıkan mesajlar