Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş nası fırçalanır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şimdi çok ince bir konu ama sanırım ben dahil çogu arkadas bilgisiz bu konuda.Şimdi dişlerimizi kalvaltıdan öncemi sonramı fırçalıyacaz ?Sonra diş fırçasına macunu sürdükten sonra su sürücekmiyiz ?Ve fırçalama bitince agzımızı suyla çalkalaycakmıyız ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Mesaj tarihi:
sonsuza kadar ağzında diş macunuyla kal gargar yapma,ben 6 yaşından beri aynı diş macununu kullanıyorum bu şekilde.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
Dş fırçaladıktan sonra birşeyler yersen o işin pek bir espirisi kalmaz. Ancak özellikle sigara içenler sabah kalktıklarında ağızlarındaki pis kokuyu ve acılığı almak için önce dişlerini fırçalayıp sonra kahvaltı ederler. Doğrusu önce yemek yiyip sonra fırçalamaktır.

Macunu sürmeden öncede sonra da su sürmemek en iyisi diye biliyorum. Ancak düş fırçalama işi bitince ağzı çalkalamakta fayda var zira macun yutulmaması gereken bir şeydir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
bana kuru olması gerekir demişlerdi, ağzının ıslaklığı yeterde artar bile. Çok iddia edecek değilim ama ıslattığınız zaman fırça iyice yumuşuyor ki o zaman pek işlev görmez gibi geliyor bana. O sebepten bu söylenen bana mantıklı gelmişti.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
gunde en az 2 kere dis etlerinden disin ucuna dogru duz bi sekilde fircaliycaksin, asiri calkalamiyacaksinki dis macunun etkisi kalicak.
ayrica 3 ayda bir fircani ve sik sikta macunun degistirmen gerek ki agzindaki bakteriler bagisiklik kazanmasin.dis ipide kullan.
bi de yemek yer yemez fircalamak pek iyi diilmis yedikten yarim saat icinde tukurukte koruyucu bi salgi oluyomus yarim saat sonra fircalamak daha iyiymis.[signature][hline] o_0
Mesaj tarihi:
öle kuru kuru gider mi ya sade macun ona biraz neşe katmak lazım . su vermek lazım ona. sade macunla ne temizlicen[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
said:
SolidSnake, 05 Temmuz 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar şimdi çok ince bir konu

bunlar ince işler adamım.. :D[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 05 Temmuz 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
Ağzında yeteri kadar sıvı var anam.

kendimi cinsel tacize uğramış gibi hissettim. bu ne biçim cümle be. başınıza güneş geçmiş sizin. benim de geçmiş olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
kahvaltının ardından 5 dakika boyunca yukarı aşşağı olarak bakın çok ince bir konu sağa sola yaptığınızda dişinize pek bir faydası olmaz yukarı aşşağı doğru fırçalanır.dışarı çıktığınızda kuduz gibi görünmek istemiyorsanız fırçalama bittikten sonra ağız çalkalanır.aynaya 'hıı' diye bakarak beyaz olmusmu diye bakılır heheh olmus diyebilirsiin.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
susuz fırçalanıyo,bide yemekten hemen sonra diil galiba..[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
ha bide herkes başka bişey diyo ama günde 3 kez 3er dakikaymış,ben onların yalancısıyım;)[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
ben kücükkene çok diş macunu yedim çok hoşuma giderdi yemekten sonra tatlı niyetine[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
gerek yok onlara, bildiğiniz içme suyuna bir miktar kezzap attıktan sonra ağzınızı çalkalayın.. İşte size bembeyaz dişlerr..

(yada hiç diş olmayabilir endişelenmeyin takarız yenisini :P)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.

[Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sen adam gibi dairesel hareketlerle 3'er dakka sabah akşam fırçala dişleri o yeter zati...ha ama sakın süpürme hareketini ihmal etmeyn...bi de findik mindik nedir kardeşm bas macunu korkak alıştırma elini :)
Mesaj tarihi:
hayatında
hiç dişçiye gitmemiş biri olarak

tek bilidğim şudur
kalkarım dişimi fırçalarım
yemek yerim
bir daha fırçalarım

akşam yatmadan önce fırçalarım
çay + kahve gibi sıcak+şekerli birşey içersem
hemen akabinde fırçalarım.

fırçamı hemen ıslatırım, macunu reklamlarda ki gibi şekilli şemalli sürerim. Kuru fırçalamayı dendim hemen dişlerim sızlamaya başladı, direk vazcazydım. Yılalrdır böyle kullanıyorum, diş macunumu nerdeyse her seferinde değiştirmekle beraber, diş fırçamı 1-2 yıl utanmadan kullanırım. Ne o çirkin diş tellerini kullanırım ne de uzun süre ağzımı çalkalarım. Öyle içimden geldiği gibi dişlerimde gezidririm fırçamı, 10-15sn içersinde hallederim. Yok yukardan gelme, yok oval çizme felan yoktur bende.

ben de işe yaramakla beraber
sorumluluk size aşttir[signature][hline]Profesyonel Öğrenci
Mesaj tarihi:
naaptın yaw ben 10-15 snde macunu anca sürüyom :) bi de o 2 senelik fırçalarının halini merak ettim harbi...yosun mosun tutar bea insaf 2 seneee...ha dişçiye gitmemen de ağzında diş kalmamış olmasından kaynaklanmıyorsa şanslısın valla :) ...
Mesaj tarihi:

sırıtan bi foto mu bulup koycam ehe :P[signature][hline]Profesyonel Öğrenci

sırıtmıyorum ama zati resim ulamadım sırıttığım ben
gülünce insanların güzelliğinin kaçtığına inamak gibi sapıkça bir hisse sahibim
arkada ki elinde mindeir tutan
adam benim ehe

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 06 Temmuz 2004 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 06 Temmuz 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...