zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kendimi yerden yere attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Xaenin said: Ayrılık sebebiniz neydi? gay? ya da hangisi kiz tabi up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bir yerde bahsedildiğini gördüm aradım amsterdam diye, vakit harcamaya değer, herkes görsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 of araya o kadar ince işlenmiş ki kendini tekrar tekrar okutan bir başyapıt maxigenous said: Dragonmax said: ha daha komik yanı hiç trene binme gibi bir işim olmadı, malum istanbulda oturmadıım için.. YAPMA PANCU efektler senin fotoşopun kadar başarılı olmadı büyük ihtimalle :( Troller haricinde diğer patilerden hostel tavsiyeleri beklemeye devam etmekteyim. sergilenerek insanların yorumlarına açılması gerekn bir tablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bir topicin başarılı efsane olması için ille de 20-30 sayfa olması gerekmediğini gösteren bir topic bu. sadece 6 sayfa, hatta o iki sayfada geçen müthiş dialoglar ile pati tarihindeki en efsane konu budur. ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hani ibretlik diyorlar ya işte bu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ahahah yeni gordum postum olsun brb mustang topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi YAPMA PANCU direkt crit. direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Dragonmax said: maxigenous said: Dragonmax said: gezelim görelime açılması gerekiyordu.. btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah.. iki ekmek kap gel..napcaksın arasına tipsizliğini koyup yiyecekmisin deniz.. düzelmez zorlama HAHAHAHAH.. o efsane mesajlardan biri safsadfahgah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 AHAHAH efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 altta kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 redlayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 amsterdamda hostel ararken birden karşıma çıktı tekrar... ve yarım ekmek arasına tipsizliği koyup yeme esprisiyle yine yıkıldım... flying pig uptown'a gidiyorum mecburen, downtown'da yer kalmamış, o da 2 gece, 1 gece sokakta yatsak yerler mi bizi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar