Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Onu öğrenmek lasım işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Daha godstone kullanan yoktur diye düşünüyorum, yakınından bile geçmedim hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Abilityler ile procluyorsa 10% gayet iyi, ama sadece normal swinglerle procluyorsa 10% gayet dusuk bir oran bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Şöyle birşeye rastladım. Adamın bir tanesi sormuş sadece swing mi diye. Millet DOT'dan bile proclar yazmış. Gerçi soran Sorc cevap verende herhangi bir yere dayandırmamış. http://www.aionsource.com/forum/sorcerer/75121-godstone-procs.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar