Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 2000-3000 kişilik gimp sunucuda 3 ayda olunabilir belki, en kalabalık 2-3 eu sunucusundan biriydi o ara ed. "emin ol" yazacağına ne zaman r14 olduğunu yazsaydın bari. eh gangren, o yazıdan onu mu anladın? ne ilahlığı yahu? timesink'ten başka bir halt değil ama en sağlıksız türünden eğer hesabını paylaşmıyorsan başkasıyla, ben öyle birşey yapmadım. geriye düşülen ranking sistemi "of dur dışarıya çıkmayayım bugün, rank kaçar"a götürüyor oyuncuyu ki bunun sağlıklı birşey olduğunu söylüyorsan tartışacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 burning legion un lamer türk r14 leri hariç gördüğüm çoğu r14 adam aklı başında oyunculardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ya tabi, BL'nin ilk R14'ü Askiles'i de BAYA "iyi" oyuncuydu. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ve evet, tanıdığım en gerizekalı birkaç oyuncudan bazıları r14 oldu ki iki kelimeyi yanyana getiremeyeninden r14 staff'a agility enchant yaptıranı da gördüm. mesele o değil. ha tanıdığım en iyi oyunculardan bazıları da r14 oldu, o da ayrı birşey. yetenekle alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 askiles lamer değildi valla gayet düzgün bi adamdı, şu blnin en iyi mage i benim diye topic acan adamlar vardı onları diyorum mal diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 3 ayda r14 olmuş adam çüşş nerde oynuyordun low pop serverdamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 lol ragnaros low pop du dimi seyfo bl göçmenleri ile 800 sıra vardı akşam 4 ten sonra erol 3 ayda falan r14 oldu ki ilk türk r14 oydu. ondan bi iki hafta falan sonrada da ben oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ahahha ya sölesene nickini !!! asdafsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kimin önce r14 olduğunu bilemeyiz tarih vermezsen ama rank düşülmesinin oyuncular açısından sağlıksız bir sistem olduğu gerçeğini değiştirmiyor her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kime göre? Neye göre? Ortaya atıyorsun da, birşeylere dayandır istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Valla tarih hatırlamıyorum sam kusura bakma "rank düşme" olayı Aionda hiçbirşey ifade etmiyor çünkü o rankları isminin yanına GRAND MARSHALL diye eklenmiyor. Abysste isminin yanında görebiliyorsun sadece (ie soldier rank 6). Rankın verdiği hiçbir bonus yok, bütün itemları yeterli AP (bazılarında +mark) sahibi olduğun sürece satın alabiliyorsun, hiçbirinin "rank" requirementı yok ha bi de şu var tabi. Mesela sen soldier r6 olduğun zaman APen 15000/24000 diye gözüküyor diyelim. 24000 ap ye ulaşınca 24000/48000 ile r5 e yükseliyorsun. Yani senden istediği toplam 48k AP ama bi item alıp ap harcarsan o 4000/48000 olabilir. Yani rank düşmeyedebilirsin. Henüz bi item almadığım ve alan tanımadığım için yorum yapamıyorum ehue hatta şimdi düşündümde çok da mantıklı olur yoksa AP harcayıp item alıp rankını düşürürsün ve öldüğünde kaybın daha az olucağı için çok daha rahat AP kasarsın evet evet büyük ihtimal rank düşmüyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 valla burda pek dediğin kadar önemsiz görünmemiş anlatılana bakılırsa. Gangren said: Kime göre? Neye göre? Ortaya atıyorsun da, birşeylere dayandır istersen? r14 oyuncular tarafından ve olmaya çalışıp da az kalmışken su kaynatan insanların yazdıklarına göre mesela? 2005'te yazılan çizilen bir konuydu hayli. kaldı ki mekanik belli, daha çok zaman = daha öne geçmek. arena sisteminde bile öyle olmayacak denmesine rağmen nihayetinde daha çok maç yapan takımlar daha çok ilerledi. sabit bir oranda ilerleyip, belli bir noktaya sabit bir sürede ulaşamadığın sürece, sarfetmen gereken zamanın pratik olarak sınırı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 rank dusuo ya ap ile item aldiginda lvl 30 da shoulder aldigimda rank 6 dan 9 a dusmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yok be ne diyor orası ap rewardlarına baktım daha yeni hem oyun içi vendorlardan hem oyunun armorysinden lvl50 en iyi statlı turuncular bile rank istemiyor. İnanma öyle içinde toplam 250 tane article olmayan herkesin editliyebildiği review sitesi wiki lerine evet kendi siteside diyor rank düşülüyormuş gayet item alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 o turunculari almak healer icin imkansiz suan mesela :) fortresslerden madalyalari sadece dps yapanlar alior.bunlari duzgun paylastiran bi legion un yoksa yalan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi benimde okadar emek harcadigim bi oyun olsaydı, kastıgım, uzun sureler ayırdıgım.( wow, warhammer vs.). bende aiona bok atardım herhalde bu tipler gibi , nede olsa insan kolaylıkla kabul edemıyor aion > wow,warhammer oldugunu. gerci ben wow oynamıs adamım , pvp agırlıklı oyun stilim.tek bi cumle kurucam su yukardaki aion pvp sine bok atan arkadasa."wowun rasgele hotkeylere basma pvpsinden emin olun cok daha ustun". Sevgilerle ; bi zamanlar disc pri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yorumlarda bence desek cok daha mantikli olacak.. bence aion>wow, demen daha mantikli. tabii bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çok alakasız bir iddia olmuş o, mantık doğru olsa herkes uo'da 7x gm karakterini oynardı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 "bence" demeye ne gerek var ya, adam yazıyor zaten, uzaktan erşimle başkası yazdırmıyor kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Burada yazan çoğu kişinin, herhangi bir MMO'ya uzun süreler verdiğine eminim. Ama birkaç kişi benzer şey düşünüyor diye, bunu kesin bir yargı gibi göstermek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sam, kelime oyunu yapma gozunu seviyim. her oyunda grind var bundan kacamazsiniz. adina farm diyin, grind diyin, osman diyin, oturup ayni yerde saatlerce ayni seyleri kesmek, ister exp icin olsun, ister para icin, ister rep icin, ister ozel bi item icin, her oyunda var. uo'da da vardi, wow'da da vardi, swg'de de vardi, aion'da da var. ama kalkip "OHA TEYZEMIN KIZI SOYLEDI VARYA OLM LEVEL ALMAK ICIN ALTYUZBINBESYUZYETMISIKI TANE MOB KESMEN LAZIMMIS :((((" ekolu ile oyuna bok atmayin, oynayin begenmezseniz begenmezsiniz banane, kime ne. ama kalkip sirf abuk subuk iki yorum okudunuz, gerizekali bi video izlediniz diye hincal uluc modunda yazilar yazmaiyn. mazallah yarin obur gun roger federer adam degil tadinda bi laf edersiniz, bi omur pesinizi birakmaz o laf, madara olursunuz. aionda diger oyunlar gibi isteyene grind, isteyene quest, isteyene instance secenekleri sunan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 gangren aciklamis. bencede o sekilde, yani bir seyi bir anda bu budur demek biraz kati oluyor sonrasinda isin icinden cikilmiyor. sonucta forum oldugu icin ipin ucunu bir turlu yakalaymiyorsun. benim fikrime, gorus acima , bana gore gibi yazimlar daha bir pozitif ve karsidakine soz hakki verici ve olayi tartismaya goturucu olaylardan bir nebze de olsa uzak tutmaya yarayan kucuk ayrintilar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sam'in yazdiklarindan benim cikaririmim su oldu. bu tipte bir oyunun ona cekici gelmedigi. yani tekrar bir seyler icin grindlemek, uzak dogu tarzinda grafik tarzi, gecmiste yapmis oldugu seylerin bir baska sekil tepside ona sunulmasi onun icin cekici degil, bu yuzden de icinde bulundugu oyundan da mutlu oldugu icin aion a sicak bakmiyor. gecmiste benzer seyleri yasamis ve baymis olduguda bir baska gercek sanirsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kanuni, uzakdoğu tarzı grafiğe her daim kapım açık. guild wars grafiklerini sevmiştim mesela, lineage 2 de oynamadığım halde karakter tasarımları filan hoşuma gitmişti. bu tarz şeyleri beğenmek ya da reddetmek için illa günleri oyuna dökmeye gerek yok zaten. ama evet doğru anlamışsın onun dışında, 10 yıldır mmo oynuyorum ve belli olaylar çoktan baydı. arkadaş muhabbeti ile beraber katlanıyordum aoc'a kadar ama ondan sonra tövbe ettim de ona da. yav dis bu ne şiddet, ne bu celal? (:P) lvl & para & rep grind olmayan oyun oynadım, oynuyorum da halihazırda. sadece bir tek silah için 5-6 kere instance yaptım, onun dışında herşey pvp'den geldi. %5 dps fazla olsun istemesem onu da yapmazdım, hayat memat meselesi değildi. teyzem çocuğundan filan duymadım, oynayanların çoğu söylüyor yabancı forumlarda, inkar eden yok. seveni inkar etse hadi neyse. verilen cevap senin yazdığın "her oyunda vardı, beğenmiyorsanız oynamayın". e bazısına grafikleri güncellenmiş hali yetmiyor o eski sistemin artık. bana uymuyor demişim, oynayana lafım yok ki. ve demişim yukarıda gene, 2-3 yıl önce oynayabilirdim belki. insan yeni şeyler görüyor, beklentiler değişiyor ama. 1989'da shoot 'em up oynadım diye bugün de aynısıyla tatmin olmamı gerektiren bir kaide yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Raiden gibi tipleri görünce gerçekten insan tartışmak bile istemiyor ahaha aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar