kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ufak tefek bi deneme hazırladım bilgisayarda.İlk kez böyle program başına oturup minik bi kompozisyon hazırlıyorum. Müzikle ciddi ilgilenen arkadaşlar var sanırsam forumda. Bir iki tavsiye ve eleştiri isteyeceğim. Buyrun: Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Güzel olmuş. Kendini fazla tekrarlamış ve şarkı başka akorlara da gitmek istiyormuş gibi. Devamını getireceksin sanki... :) Eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çokça tekrar eden bölümlere yazdığım gitarlar var aslında.Ancak onboard ses kartım sorun çıkarmaya yemin etmiş durumda. :) Üzerinde çalışıyorum armoniyi biraz daha genişletmek için.İteleme olmıycak yönlere çekmeye çalışıyorum şarkıyı. Sağol yorumların için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Hos olmus, sakin sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çok teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Kendini tekrar etmesi de hoş olmuş bence. Ritimle oynayabilirsin ama sanırım bu düşüncede, tekdüze gidebilir yine ama birkaç dur kalk hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Aslında sonunda akustik enstrumanlarla yükselen bi düzenleme vardı kafamda ancak oturup bu altyapı üzerine gitar yazmaya başlayınca şarkı uzadı da uzadı. Yani altyapıyı bu tekdüzelikte ufak gitar cümleleriyle detaylandırıcaktım. Yanlız ritime dur kalk ekleme fikri çok güzel geldi şu an.Doğru yerlere oturtabilicem mi bakalım. Bu güzel fikir + Güzel yorumun için teşekkür Gimli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 explosions in the sky - from west texas a benzettim ben hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 explosions in the sky candır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 inmiyor şu an rapidden. 10 kere download zımbırtısı galiba. bu arada nickine çok güldüm abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bayadır bakmıyodum buraya. Şöyle bi myspace alıp işi projeye döktüm biraz. Bi tane daha minik demo ekledim.Yorumlarınızı bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Efenim bir adet gitar sarkı daha ekledim. Bu sefer gitar da caldım. Sarkının ismi "O" Surdan dinleyip bir iki yorum yaparsanız cok sevinicem. En bi icime sinen bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 O myspace seninse tipinde biraz John McCrea sezdim. Parça da güzel olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vaay cake severim baya. Güzel jest oldu. Sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar