Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi galiba arabaya her seyi koydurup park sensorunu unutmusum ASDADSSADASDSADSADADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Selam, Eğer öyle bir durum varsa forumdan uzaklaştırılman şart senin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 park sensoru ne lan, noob musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi gece rüyama girdi sdf senin arabayla geziyorum böle barbaros bulvarında. Otomatik ne rahatmış diyorum. Sonra arabayı katlıyorum saatli marif takvimi şeklinde duvara asıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ahahahahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 güzel araba. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Penthesilea said: abi galiba arabaya her seyi koydurup park sensorunu unutmusum ASDADSSADASDSADSADADS onlarda standart gelmez mi park sensörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ahahh paspatur supermis ruya :D ben de ise gidis gelisimi kisaltsin diye cabuk aldim arabayi, bugun eve 1.5 saatte dondum sehir turu attim :) zaten hiz sevmem de, otoyolda 60 mil oldugu icin hiz limiti ve saliya kadar turk ehliyetiyle surdugum icin hic riske etmek istemedigimden tam 60la gidiyorum, ama sehir ici guzel oluyor. bol kirmizi isik direk downtown, her blokta durup 0-25 e ziplama keyfi yasiyorum :P yok ya hic dusunmedim ben de standarttir sandim da, burada arabayi bi tek motor ve kaput olarak veriyorlar sana ilk haliyle, sen ekliyorsun iste istedigin ozellikleri. bakalim konuscam bi servisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 58k ya adamın aldığı arabaya bak ağlıcam şimdi :) nasıl bir ülkede yaşıyoruz anasını satiyim ya. güle güle kullan penth kazasız belasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Selam, Ben gereken işlemleri başlatayım. Gerekçeli suç: 335 alıp herşeyi taktırırken arka park sensörsüz almak! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 direksiyonu unutmamışsındır inşallah kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmam dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 noldu abi çöktünmü arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 valla guzel her sey kankut ya, alistim baya, cok memnunum allah kaza bela vermesin. sensor isini sorucam bi ara servise, zaten gidip paspaslari da almam lazim paspaslar gelmedi hala, plaka falan da yok onlarin da gelmesi lazim. galeriden calmisim gibi duruyor su an araba. sali sabahi da direksiyon sinavina giricem, bildigin arabami surup gidicem sinava o biraz enteresan olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben ogrenci vizesiyle lease olayini bilmiyordum, en iyisini yapmissin lease yaparak. Penthesilea said: matama said: yeni kasa oluyor , bildigim 2008 i git al, yeni kasaysa gayet guzel alet hayirli olsun. satarkende satarsin sak diyeabi bugun bu isleri arastirdim, 2. el alirsam zaten satarken iyice dusmus olucak fiyati zaten 3 yil eski + 3 yil daha koy 6 sene ve 3. el, cok dusuge satarim. bu sebepten satin almicam sifirini lease edicem, carsamba gunu gidicem bakalim. hem yeni surmus olurum hem kafam rahat olur zaten 3 sene falan kalirim burada, hesapladim boyle hm daha ucuz hem 0 araba surucem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Merak ettim birseyi simdi lease ettin ya 36 aylik surede allah korusun bisey oldu (arka tamponun dustu ya da bi yerden saglam cizildi araba falan diyelim) insurance mi karsiliyo ve de senin geri kalan lease e etkisi var mi bunun? Lux arabayi 1. el alip satmak yerine lease baya mantikli cunku o zaman satarken kazadan, agir kullanimdan dolayi 2. el degeri dusme derdi falan kalmiyor. Vergilendirmesi de sanirim baya yararina oluyor. Bir de allahsiz microsoft 4-5 martta okulda interview yapmasi gerek hala preselection sonuclarini soylemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 matama, aslinda plan ogrenciyle almak degildi cunku "international worker" statusunden olman gerekiyor alabilmen icin, benim de h1 cikti da stamplenmedi daha, bu sebeple normalde h1 istiyorlar ama ben ogrenci vizesini cok iyi kaktirdim (reddetseler iste avukattan yazi falan alicaktim h1la ilgili). yoksa ogrenci vizesi I-20 siz gecerli degil, bilmiyorlardi heralde :) admalar 2 sey istiyor, lease suresince burada kalacaginin garantisi + gelir (yani odeyebilecegin) garantisi. her yerde yok bu, bmw'den baska cok yerde oldugunu da sanmiyorum. bu geyigin bmw'de olmasinin sebebi, alman bicok yoneticinin buraya gelip kendi sirketlerinin arabasini kiralayamamalariymis, boyle bi sistem getirmisler :) credit score a bakmiyorlar bu yolla basvurursan. benim 1.5 senedir ms'te calisan excellent credit score u olan arkadasim lease edemiyor cunku H1'inin 1.5 senesi kaldi, 1.5 senelik lease de girer tabi yani anlamsiz olur. credit score u cok iyi olmasina ragmen de daha once kredi almadigi icin vermiyorlar arabayi, sacma sapan bi durum. sigorta karsiliyor abi, teslim ettiginde de hayvan gibi sorun yoksa sorun cikarmiyorlarmis zaten seker gibi davraniyorlarmis bidahaki arabani da onlardan al/lease et diye. en azindan benim buradaki bmw ile bikac arkadasimin tecrubesi boyle. yasayip gorucez bkalim, insallah bir sorun cikmaz da :) mulakatta basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 park sensoru gereksiz ya bence, olmasa da olur, goz nizam ayari park edilir... bu arada ayiptir sormasi, onceden de soyledin mi bilmiyorum soyle bi goz karari baktim mesajlara ama, 58 bin dollari kac yillik lease ettin ve ne kadar downpayment verdin, ayrica aylik ne kadar oduyorsun, yazarsan sevinirim, bir de lease etmek icin is flm gosterdin herhalde bi kredi checki bisi ediyorlar cunku... edit: 26 ay yapmissin son mesajda gordum, bir de ogrenci vizesini gostermen lease icin, ve kabul etmeleri enteresan olmus sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 niggaknow said: mustang demiştim ben , alıcam demiştin ama bu da güzel bir seçim. müthiş araç. renk seçimi de mükemmel. tam g oldun artık sende. iyi günlerde kullan. hayırlı olsun. ikinci bir not, bence de 3.35 coupe yerine bir mustang gt daha iyi gidebilirdi, ama tabi bmw de her zaman gideri olan bir arac... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 abi mustang de gordum ve ici, kalitesi falan cok farkli geldi yani. + servise 3 yilda cebimde 0 (yaziyla sifir) dolar cikicak. park sensorune gerek kalmadi gercekten, bugun farkettim geriye alinca aynalar asagi dogru bukuluyormus o cok guzel rahatlik oldu, yeni bi ozellik mi eski mi bilmiyorum da hos baya :) mesele arabanin sagina soluna alismakti zaten onun icin kolaylik olucakti park sensoru, alistim simdi gerek kalmadi evet. abi 2500 down payment verdim, her ay da mantikli bi rakam veriyorum simdi soylemeyeyim public mekanda. ama baya mantikli oldu 2. el almak veya alip giderken satmaktan. su an planimda 3 yildan fazla kalmak zaten yok da, en kotu bisi olur kalicak olurum satin alirim sonra teslim etmek yerine. ogrenci vizesi normalde kabul etmiyorlar da, seattle'da asiri sekilde microsoft borusu otuyor. microsoft offer letterimla 0 credit history ile 4k limitli kredi karti cikarttim mesela, veya iste bu olayda yine offer letter + vizeyle cikarttim. ogrenci vizesi gostermemin sebebi h1'imin yazin stamplenecek olmasiydi, adamlarin da malligina geldi ben de ses cikarmadim hic karistirmadim avukat falan :) normal sartlar altinda "gelir gostergesi + calistiginin gostergesi" + lease suresince gecerli vize istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aquila said: ahaha olm bmw goren masum izmirli gibi cikmissin. ahahahaha :D güle güle kullan İlke (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Penthesilea said: abi mustang de gordum ve ici, kalitesi falan cok farkli geldi yani. + servise 3 yilda cebimde 0 (yaziyla sifir) dolar cikicak. park sensorune gerek kalmadi gercekten, bugun farkettim geriye alinca aynalar asagi dogru bukuluyormus o cok guzel rahatlik oldu, yeni bi ozellik mi eski mi bilmiyorum da hos baya :) mesele arabanin sagina soluna alismakti zaten onun icin kolaylik olucakti park sensoru, alistim simdi gerek kalmadi evet. abi 2500 down payment verdim, her ay da mantikli bi rakam veriyorum simdi soylemeyeyim public mekanda. ama baya mantikli oldu 2. el almak veya alip giderken satmaktan. su an planimda 3 yildan fazla kalmak zaten yok da, en kotu bisi olur kalicak olurum satin alirim sonra teslim etmek yerine. ogrenci vizesi normalde kabul etmiyorlar da, seattle'da asiri sekilde microsoft borusu otuyor. microsoft offer letterimla 0 credit history ile 4k limitli kredi karti cikarttim mesela, veya iste bu olayda yine offer letter + vizeyle cikarttim. ogrenci vizesi gostermemin sebebi h1'imin yazin stamplenecek olmasiydi, adamlarin da malligina geldi ben de ses cikarmadim hic karistirmadim avukat falan :) normal sartlar altinda "gelir gostergesi + calistiginin gostergesi" + lease suresince gecerli vize istiyorlar. o ayna olayi bmw larda var 2001 den beri benim bildigim, luks modellerinde, bnm arkadasimda 2001 x5 vardi mesela aynalar asaya dogru egiliyordu geri vitese alinca, ben olsam tiptronik yerine direk manual stick shift alirdim tabi ama herhalde burada bmw getirtmiyordur bile almanyadan, duz vites araba ozel istek olmadikca. valla microsoftta calisiyorsan zaten onlar icin yeterli bir credit check olmustur herhalde, microsoftun borusunun otmedigi bir yer dusunemiyorum amerika'da =) ic tasarima gelince tabi ki bmw mustangden daha komforlu ve luks, orasi tartisilmaz, alman ekolu var cunku, digeri kalas amerikan tasarimi, ama motor olarak, tork olarak, performans olarak bence mustang daha boyle hiz ve virajlarda yanlama duskunuysen tatmin edici olabilirdi, gerci bmw da rear wheel drive oldugu icin guzel kiz atiyor virajlarda =) hayirli olsun, kazasiz belasiz gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sagol :) all wheel benim bu arada, rear degil. spor arabayi yavaslaticak bisey aslinda da ben boyle istedim seattle'in yagmuru sorun olmasin hic diye. bu arada, azmo'yla kapisilmaz bu konuda da, 60 litre depoyu en iyi benzinle 44 dolara doldurdum ve anladim ki turkiye'de kullanilmazmis bu araba zaten. ilk hafta hevesiyle kirmizi isik kalkislarinda basa basa, bi de steptronic'i kurcalaya kurcalaya galon (3.7 litre) basina 13 mil gitmisim artik ben mi hayvanim araba mi hayvan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aa bildigin imrendim yaaa yani 2.el araçlar ucuz vs falan duydukda muhteşem ya fiyat/aldıgın ürün indeksi ile oturdugun yerde mest olabilirisn binmene gerek yok. beyaz bmw cidden (tu) maşallah diyelim nazarımız degmesin kazasız dertsiz tasasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok canım yavaslatmaz aksine hızlandırır. konusmustuk bi konuyu bi topikte. bi yerden sonra fazla guc tutunmada problem yaratmaya basladigi icin patinajda guc ve zaman kaybı oluyo. o yuzden 4 ceker herzaman en iyi ve en yuksek performans icindir. 1000 beygir arkadan itisle 800 beygir 4 ceker kapismasinda rahat 4un alicagini iddia ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar