Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 aranızdan bana yardımcı olmak isteyen cıkarmı? kopegimin su tarz fotolarını cekmem lazım, fakat en az 3 kisi gerekiyor. biri kopegi tutuyor, digeri oyuncak vs gostererek dikkatini cekiyor ve 3. kiside fotolari cekiyor. pro makine lazim, arka arkaya hızlı pozlar vs. ornek koyuyorum, ilgilenenler ozel mesaj atarsa cok sevinirim. gelir evinizden alırım arabayla, geride bırakırım. bi de yemek ısmarlarım uzerine :) ornek koyuyorum, bu tarz yandan kafa fotolari filan da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Cumartesi pazar günleri AFSADın Tunalı parkı ve botanik parkı eğitim gezileri oluyor. Sen kopekle git istemedigin kadar fotograf ceken bulursun. :P Hemde bi suru kızla tanısırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 istanbul olsa yardımcı olurdum :/ fotograf cekesım var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 absolut kalabalık ortamda filan zor abi, yokmu patiden yaw hadi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ne zaman? işin içinde köpek varsa ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi ben geleyim dicem de, tutayım desem zaten tutamam korkarım oyuncak göstereyim desem daha fena, adamın elinden kaçsa direk bende foto çekeyim desem kadraj kaydırırım korkudan sdkfs ama çok lazımsa gelir bişeylerin ucundan tutarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bi yemeğini yiyeyim diyosun yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 iyi makinem var cekerim bu isten anliyorum diyosan zaman mekan farketmez, kapınızdan alırım :D fatih, senide alırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 feride gel benim ucumdan tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 istanbul olsa studyo falan cok guzel bisiler yapardik tüh.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 harbi tuh :/ nan mendilci cocuk yasli amca cekip duruyonuz bize gelince ses cikmiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ceken adam spot u bos ise ben cekebilirim de, tutacak adam , yem adam slotlarindan emin degilim. bi kadro check yapmam lzm. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Resim değil fotoğraf öncelikle=) İzmir'de olsa ben de yardım etmeye çalışırdımB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dayanamadım Dynun said: resim 1 . Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri: "Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı."- T. Buğra. 2 . Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat: "Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı."- O. S. Orhon. 3 . Fotoğraf: "Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı."- A. Gündüz. 4 . hukuk Bazı eşyadan ve işlerden alınan vergi veya harç: "Osmanlı Devleti'nin birçok vergi ve resimleri bu yüzden doğrudan doğruya yabancı alacaklıların cebine gider."- Y. K. Karaosmanoğlu. 5 . Tören. 6 . Açık gösterge, kesin sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 banlanmak istiyon heralde sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pogodi said: dayanamadım Dynun said: resim 1 . Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri: "Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı."- T. Buğra. 2 . Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat: "Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı."- O. S. Orhon. 3 . Fotoğraf: "Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı."- A. Gündüz. 4 . hukuk Bazı eşyadan ve işlerden alınan vergi veya harç: "Osmanlı Devleti'nin birçok vergi ve resimleri bu yüzden doğrudan doğruya yabancı alacaklıların cebine gider."- Y. K. Karaosmanoğlu. 5 . Tören. 6 . Açık gösterge, kesin sonuç. ohhh. pogodi koymasa ben koyacaktım unutmadan; resim resim resim ve de resim.. resim çektirelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Fotoğraf çekilir, resim çizilir. Benim tanıştığım ne kadar fotoğrafçı varsa hepsi bunu bilir, bunu söyler. TDK'da öyle geçiyor olmasının bir nedeni, halk tarafından ikisinin aynı anlamda kullanılması olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 peki biz hepimiz halkmıyız fotoğrafçımıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 mıyızları ayırmadım ki halk olduğumuz belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Olay kimin hangi sıfatı taşıdığı değil... Benim söylediğim fotoğraf ile resmin birbiri yerine kullanmanın yanlış olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 manve haklı. fedeyi banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abicim TDK bile doğru derken, sen nası bi otoritesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o halk diye aşağıladığın topluluğun tükürükleri içinde boğulur kendisine fotoğrafçı diyenler! hem nerde o fotoğrafçılar şimdi! neredeler? aradığın zaman buralarda mı onlar? hayır! HALK BURADA! fotoğrafa resim diyen KHaRoN burada, köpeği tutardım ama korkarım diyenler de burada! o fotoğrafçılar.. onlar ki biz resim çekirtmezsek ve onların çektikleri resimleri almazsak aç kalıp auschwitz kampıdaymış gibi açlıktan bir deri bir kemik kalacak fotoğrafçılar bu olayı durduramaz, engelleyemezler! yoksa been bir karıncayı bile incitmemiş olan ben yaşar usta; köpekleri üzerine salarım senin.. üzerine salarım ve köpekler seninle oynayıp seni sevgiyle yalarken gözümü kırpmam bile anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 köpeği tutarken korkarım diyen tırsaklar banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 köpeği tutamayan korkaklar ise hayattan banlansın.örnek vermem gerekirse fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar