Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada kopek resim cekimi?

Zegna

Öne çıkan mesajlar

aranızdan bana yardımcı olmak isteyen cıkarmı?
kopegimin su tarz fotolarını cekmem lazım, fakat en az 3 kisi gerekiyor.

biri kopegi tutuyor, digeri oyuncak vs gostererek dikkatini cekiyor ve 3. kiside fotolari cekiyor.

pro makine lazim, arka arkaya hızlı pozlar vs.

ornek koyuyorum, ilgilenenler ozel mesaj atarsa cok sevinirim.
gelir evinizden alırım arabayla, geride bırakırım. bi de yemek ısmarlarım uzerine :)

ornek koyuyorum, bu tarz yandan kafa fotolari filan da lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dayanamadım

Dynun said:

resim

1 . Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri:
"Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı."- T. Buğra.
2 . Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat:
"Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı."- O. S. Orhon.
3 . Fotoğraf:
"Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı."- A. Gündüz.
4 . hukuk Bazı eşyadan ve işlerden alınan vergi veya harç:
"Osmanlı Devleti'nin birçok vergi ve resimleri bu yüzden doğrudan doğruya yabancı alacaklıların cebine gider."- Y. K. Karaosmanoğlu.
5 . Tören.
6 . Açık gösterge, kesin sonuç.

Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

dayanamadım

Dynun said:

resim

1 . Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri:
"Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı."- T. Buğra.
2 . Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat:
"Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı."- O. S. Orhon.
3 . Fotoğraf:
"Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı."- A. Gündüz.
4 . hukuk Bazı eşyadan ve işlerden alınan vergi veya harç:
"Osmanlı Devleti'nin birçok vergi ve resimleri bu yüzden doğrudan doğruya yabancı alacaklıların cebine gider."- Y. K. Karaosmanoğlu.
5 . Tören.
6 . Açık gösterge, kesin sonuç.

ohhh. pogodi koymasa ben koyacaktım

unutmadan;

resim resim resim ve de resim.. resim çektirelim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

o halk diye aşağıladığın topluluğun tükürükleri içinde boğulur kendisine fotoğrafçı diyenler!

hem nerde o fotoğrafçılar şimdi! neredeler? aradığın zaman buralarda mı onlar?

hayır! HALK BURADA!

fotoğrafa resim diyen KHaRoN burada, köpeği tutardım ama korkarım diyenler de burada!

o fotoğrafçılar.. onlar ki biz resim çekirtmezsek ve onların çektikleri resimleri almazsak aç kalıp auschwitz kampıdaymış gibi açlıktan bir deri bir kemik kalacak fotoğrafçılar bu olayı durduramaz, engelleyemezler! yoksa been bir karıncayı bile incitmemiş olan ben yaşar usta; köpekleri üzerine salarım senin.. üzerine salarım ve köpekler seninle oynayıp seni sevgiyle yalarken gözümü kırpmam bile anlıyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...