Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Devamı için sayfa burası bütün resimleri koysam cok yer kaplardı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 süperr! ztn anca capon yapardı :) [signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 05 Temmuz 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 amanın süfeer manyak bu adam![signature][hline]KEDIDIR KEDI !
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 vaay harbi aşmış güzeller baya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sondan birinci işi bitirmiş nası bişi o öyle![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ohannes ! adam bitirmiş olayı helal olsun ![signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ohshhshs heykellerden güzel olmuş[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ÖEEeüğğğhhhşş diyebilirim.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sabi capon işte adamlardan zeka akıo[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 su bitmiş bence[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Origami Hastalığımdan bu adama TEK KELİME:OHA! ÇÜŞ! Aşmış abi... Hani pelikan,zürafa felan tamamda,eee yuh artık... Ele verdiği şekile kafam yatmadı bir türlü... Herhalde 1 ayını harcamıştır.. Fontlar bozuk çıkıyor bende... Bakabildiklerimden şunada ayrı bir hasta oldum ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ha ha haüüeeeeebilllll CİYAAAAAK! *Aşşaaa atlar*[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Pisikopatca süper ya.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 05 Temmuz 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Oha şimdi bunların hepsi kocaman bir sayfa kağıttan mı oluşuyor? İnanmıyorum, gelsin gözümün önünde yapsın. Ha, çok güzel görünüyorlar, o ayrı.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehe aslında evin duvarlarını kağıttan yapan elemanlar bunlar.. yapsa yapsa bunlar yapar :P bu arada ben en çok birbirine sarılan meleklerin olduğunu beğendim, en kasış o gibi gözüktü bana.[signature][hline]We pull when we're pushed too far.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Çok başarılı =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
SethGarrett Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 inanmayın bunnara kesip yapıştırıyolar kaatları :)[signature][hline].
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 japon yapmış.. :) osss..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bunlar kagit degil, degil mi? Ben yanlis dusunuyorum.. ?![signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kağıt veya değil sanat süfer buna laf yok... oyy o ne ole :D bende eskiden kurba yapardım bole basardın zıplardı falam. onu gondersem kabul olurmu ustune surat falam da çizerim :)[signature][hline]Booo
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 http://underground.zork.net/ onlar ne ki demek istiorum ve bu linke bakmanızı rica ediorum. (böyle bir fantazim yok ariyorken buldum walla)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bizim bölümün kütüphanesinde vardı origami kitabı bir baktım çok hoşuma gitmişti fakat bunları gördükten sonra ohanzi diyom yani.Özellikle ortadaki kanatlı resim çok hoşuma gitti.Karizmanzi durmuş :D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 manyak şeyler olmus yaw süfer wala[signature][hline]all fired up
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 heh ben de kasardım zamanında ama böyle kuğu falan yaptığım zaman mutlu olurdum, adam ne yapmış be
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tv de kagıt alıyoruz makas alıyorus uhu alıyorus diyip sonra böle kesiyorus dedikten sonra burda yapılmısı var dediklerinde mi yapıyodun nfr :)= eger oleyse ciddi aşmışsın olayı ehe bende tma heves ediyodum bi kaçırdımmı biyerinde nee netcez simdi diyip kalıyodum[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Öne çıkan mesajlar