Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Biri beni kurtarsin, bu sene yeni bi master ogrencisi gelmis ofisime hintli bi eleman, herif sarki soyluyo surekli calisirken, hintce pop falan, bayadir ofiste calismiyordum ben de, simdi katil olucam. tunak tunak falan degil bildigin pop soyluyo asfdasfdsfsdafas =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kuzey hintlimi guney hintlimi, ona gore konusacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bLpROhIg9eA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 irççilik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 *summon axedice* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abi o şarkı ne afsıhodsuashdashudhasfhg eat nipalz nipalz jdshfsd öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 NoTwisT said: Kuzey hintlimi guney hintlimi, ona gore konusacam.bilmiyorum abi, adamla munasebetimi minimumda tutuyorum. gecen sene bi amerikali bi de bendik, simdi kriz sebebiyle 4 kisiyiz heralde euhe, gecen sene diger 2 masa bostu. diger hintli iyi de bu biraz enteresan bi bunye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 adam hintlilerden de tiksinerek gerçek amerikalı statüsüne geçti. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Kojiroh said: http://www.youtube.com/watch?v=bLpROhIg9eA AHAHAHAHA bu nasıl bi şarkı ya eat niple niple asjgabgnag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 olm ben de iste turkce sarki soyluyorum kendi kendime konusuyorum irccilik yapmayin!!! adam homesick olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Abi hayallerim yıkıldı resmen gün kötü bitti ya bişey indirdim ve acaip tiksindim.Bi daha turkey yazarsam bi yere 2 olsun başlarım ulan bi de en çok izlenendi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Buraya yazıyorum çünkü aaaabiiiiiiiiiii oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 düzgünce konuş rahatsız oluyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fede said: adam hintlilerden de tiksinerek gerçek amerikalı statüsüne geçti. hayırlı olsun sdgvdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ver sabah mehter marsini akillanir, osmanli dayagi yemedigi icin bunlar alisik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 no soup for you de o anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 oh shit im a butter head aklsdklaakaskldşaklş süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kill the indian,save the world sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Dostum senin yerin taksi burada ne işin var diye üstüne git. Belki damarına basarsın okumayı bırakıp taksicilik yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fede said: adam hintlilerden de tiksinerek gerçek amerikalı statüsüne geçti. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar