Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açık parfüm

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

aramızda açık parfüm kullanmış veya kullanan kişiler var mıdır? tavsiye edebileceğiniz açık parfüm satan yerler nerelerdir? (istanbul'da, mümkünse anadolu yakası)
bir de açık parfüm nasıl satın alınır? ne bileyim 100ml açık parfüm istiyorum mu deniyor, nasıl satın alınıyor? fiyatları ne durumdadır. kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatları ccsine göre değişmekle beraber büyük boy kaç cc oluyorsa 22 lira falandı en son.

D&P adlı mağazalar var,en isim yapmışları. Kadıköy'^de var 2 -3 tane zaten çoğu semtte ve yerde de var. diğerlerine göre daha orjinal kokuyu yakalıyorlar.

tavsiye edilen parfümlere bak,azıcık araştır,dönem dönem denersin kafana göre parfümleri .
Sosyal ağlarda paylaş

bakırköy'den 2 kere açık parfüm aldım mc'in yanındaki yerden ilki rochas'dı yıllar önce çok iyi çıkmıştı kokusu kalıcı ve aynı gibiydi, sonra ilkinin kalitesine güvenerekten angel aldım büyük şişe bu çok kötü çıktı 2 ay gibi bi sürede ekşime yaptı bozuldu. bozulmadan öncede kıyafetime geldiğinde leke yapıyodu bi sürü gömleğim gg oldu o parfumun yüzünden.

fiyat olarak yanlış hatırlamıyosam büyük şişeyi 18 e mi 20 ye mi ne almıştım.

koku olarak daha dün hypnose homme testerını denedim mağazadan oldukca güzel kokusu var birde one million diye bi parfum varmış bunu denemedim şişesi altın külçesi şeklindeymiş baya iyi diyolar kokusunada denemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...