Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 aramızda açık parfüm kullanmış veya kullanan kişiler var mıdır? tavsiye edebileceğiniz açık parfüm satan yerler nerelerdir? (istanbul'da, mümkünse anadolu yakası) bir de açık parfüm nasıl satın alınır? ne bileyim 100ml açık parfüm istiyorum mu deniyor, nasıl satın alınıyor? fiyatları ne durumdadır. kullananlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fiyatları ccsine göre değişmekle beraber büyük boy kaç cc oluyorsa 22 lira falandı en son. D&P adlı mağazalar var,en isim yapmışları. Kadıköy'^de var 2 -3 tane zaten çoğu semtte ve yerde de var. diğerlerine göre daha orjinal kokuyu yakalıyorlar. tavsiye edilen parfümlere bak,azıcık araştır,dönem dönem denersin kafana göre parfümleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 işte abi tavsiye edilen parfümler için buraya sorayım dedim de ilk önce. nerelere bakabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 rochas,fahrenheit,lacoste red tavsiye ederim. dene zamanla hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 A13 armani black code C1 212 carolina herrera R3 rochas man B6 burberry clasic B4 hugo boss J4 jil sander man mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bu açık parfüm numaraları standart mı? Bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 balon said: rochas,fahrenheit,lacoste red tavsiye ederim. dene zamanla hepsini.oha fahrenheit in açık olarak satılanı varmı?imbadır o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 beni bile açıp satarlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bakırköy'den 2 kere açık parfüm aldım mc'in yanındaki yerden ilki rochas'dı yıllar önce çok iyi çıkmıştı kokusu kalıcı ve aynı gibiydi, sonra ilkinin kalitesine güvenerekten angel aldım büyük şişe bu çok kötü çıktı 2 ay gibi bi sürede ekşime yaptı bozuldu. bozulmadan öncede kıyafetime geldiğinde leke yapıyodu bi sürü gömleğim gg oldu o parfumun yüzünden. fiyat olarak yanlış hatırlamıyosam büyük şişeyi 18 e mi 20 ye mi ne almıştım. koku olarak daha dün hypnose homme testerını denedim mağazadan oldukca güzel kokusu var birde one million diye bi parfum varmış bunu denemedim şişesi altın külçesi şeklindeymiş baya iyi diyolar kokusunada denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fakirlik espirileri gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 la gidin adam gibi parfum alin, acik parfum ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Fakir misiniz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ben 45 kuruşun hesabını yapan adamım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 valla orjinal alıyordum hep, son 3 aydır açık alıyorum dp'den pek bir farkını daha göremedim. Hatta yararını gördüm girmeyelim o konulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 iyide abi ortada 45 kuruş gibi fark olsa neyse dersin alırsın düzgününü ama biri 20 diğeri 120ye satıyo. şu site güzel ama pati aracılığı ile keşfettim türkiyedeki fiyatlardan çok daha iyi fiyatları. strawberrynet.com almayı düşünüyorum bu siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ahah aynen biri 20ye satıyor diğeri 120 ye. arasında bi fark olmasını beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 orjinal parfüm yıkanmazsan üzerinde sıktıktan sonra 4-5 güne kadar kalabiliyor çünkü orjinal aroma. çakması da iyi çakmasını bulursan 1 gün kalır maksimum üstünde sıktıktan sonra 20 ve 120 arasındaki fark bu artı marka değeri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 e o zaman hiçbi fakı yok be. 4-5 gün yıkanmayınca kokusunun geçmemesinin ne faydası var.dünyadaki su kaynakları tükeniyor diye 2 günde bir banyo yapıyorum (yazlar hariç) zor dayanıyorum 4-5 gün ne bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 4-5 günde bir dus alan adam fakirdir bu acik parfümü alan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bide leke yapiyor diyorlar açık parfüm için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ben parfum kullanmiyorum, koltuk alti deodorant sikarim aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 senko said: bide leke yapiyor diyorlar açık parfüm için? ne için? kostüm içinse tüm parfümler bir nebze yapıyorlar. cilt içinse bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 cilde sıkınca kanser yapıyo diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 14 yıldır kullanıyorum fakat yaşıyorum şu an bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 para biriktir orijinal al daha az sık, hem aynı yoğunlukta kokar. hem kanser riskin azalır, gömleklerin sana kalır. İngiliz ne demiş: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar