dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 insanları korkutarak yöneltmek daha kolay da ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 oha atatürk resmi yok üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ne zman çıkıomuş bu yahu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kim bilir ne rantlar döncek dsf güzel kart ama ufak olması falan iyi diğeri kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 4 sayfayı okumadım, belki bu konu konuşulmuşturda kredi kartı, akbil falan tonla manyetik şey var cüzdanda. bozulmasın bu kartlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abi yine din ibaresi var kimlikte. yazdırmak istemeyenler boş bırakabiliyor mu yoksa boş bırakanlar direk kafir mi sayılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Boş bırakılabiliyor ' - ' şeklinde gördüm ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 asfaloth said: 4 sayfayı okumadım, belki bu konu konuşulmuşturda kredi kartı, akbil falan tonla manyetik şey var cüzdanda. bozulmasın bu kartlar? yalan o. bi sürü deney izledim. kartlar birbirini bozmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mythbuster rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dinime satanist yazdırsam döverler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 din ne ya oldu olacak bi comments bölümü koysunlar kartlara hayat hakkında görüşlerimizi yazalım hatta bazıları ///'' fln koyar şarkı sözü yazar negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Yada insanlar bizim hakkimizda ki goruslerini yazsinlar Lise yilligi gibi iste : "Bana kalbin kadar temiz bu kimligi ayirdigin icin ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tasarımı iğrenç. dandik "hede club" kartları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bakın sizin vizyonunuz dar.. bunları yazsa ne olacak? said: "Bana kalbin kadar temiz bu kimligi ayirdigin icin ..." ama biraz daha ekleme ile bundan süper şeyler çıkabilir. http://www.picamatic.com/show/2009/10/16/09/55/5574164_477x568.jpg öncelikle daire içindeki yere bakıyoruz. burada bekar yazıyor. yani ilişkiye açık. 1. sistemin can damarı. uygunluk skalası. burada yeşil yanarsa karşınızdaki uygundur. 2.ölçüler. çünkü çook önemlidir. 3.hoparlör sistemi. uygun birisi yakınınızda olduğunda sizi alarm ile uyarır. 4.hobiler ve kişisel bilgiler çipi. buraya neleri beğendiğinizi işaretliyorsunuz ve bi kaç ufak test çözüyorsunuz. tamamdır. bu bilgiler sayesinde ilişkiye açıklık durumunuza göre bayağı bi eğlenebilirsiniz. 5.iletişim için anten. şimdilik prototip bu model.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Flassh said: dinime satanist yazdırsam döverler mi satanizm bir dinmidir, dinse bu bir çelişki değil midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Din hanesinin mantığını biri açıklasın lütfen...Nefr çok iyi yazmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 almanlarda kimliklte boy ve göz rengi gibi bilgilerde yaziyor onlar da olsun bizdeson 2 mesajimda hep almanlarla alakali oldu cok seviyorum bu irki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fede said: ama hala üstünde din hanesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 "Pen Duick" said: e heralde niye yenilik görünümünde böyle şeyleri sokuyolar sürekli sanıyorsunuz ki ? zengin olmayan çevre kalmasın diye. boğaz köprüsü pembe olmuş geçen. meme kanserine dikkat çekmek için. pembe aydınlatması yoktu oranın, o büyüklükte bir aydınlatma işi milyon dolarlar demek. E kime sordular da yaptılar ? Kimseye, paralar devletten (bizden) ihaleyi kapan yandaşa akıverdi. Biz anlamadık bile. yanlış hatırlamıyorsam boğaz köprüsünün ışıklandırma sistemi yakın zamanda philips tarafından tamamen yenilendi. proje 3 milyon dolara mal oldu ama para alınmadı. eyfeli falan da philips aydınlatıyormuş, tamamen prestij için yapmışlar.. lakin genel olarak fikrine katılıyorum. ayrıca hala çip yaklaşımına sıcak bakamıyorum kimlik kartlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 lol dasaa :) bu arada begendim ben yaw guzel olmus bu kimlikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu çip olayına karşıyım biri tutup mecbursun almaya bu çipli kartları diyene kadar almam bu yeni kimlik kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çip ne abi ne ayak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 vay çip vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bu çipli kimlikleri görünce zeitgeist gelmedi mi 5 sayfada kimsenin aklına :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Öff böyle bir karta din hanesi koymak nasıl bir kötü niyet gösterisidir ya. Madem kart bilgi saklayabiliyor o zaman bir zahmet din hanesini içinde saklasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar