Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dante 01

Milamber

Öne çıkan mesajlar

Aradım bulamadım konusunu insanları uyarmak namına açayım dedim.

Film öncelikle bk-gerilim türünde bir film. Fransız yapımıymış maalesef cd sini açana kadar fark etmemiştim yoksa hiç izlemezdim. Neyse, özetinde bir şeyler yazsa da filmi izlerken bunlar hakkında hiç bir bilgi görmüyorsunuz. Misal şöyle:

said:
Deep space, at the edge of the galaxy. The future. A new prisoner arrives on top security prison ship and psychiatric research unit Dante 01. Sole survivor of an encounter with an alien force beyond imagining, Saint Georges is a man possessed by inner demons, caught up in the battle to control the monstrous power within him. It's a power that will infect the other highly dangerous occupants of Dante 01, gaolors and prisoners alike, unleashing a violent rebellion that turns this terrifying, labyrinthine world upside down. In the otherworldly hell of the ship's depths, through danger and redemption, each must journey to his very limits... each must confront his own Dragon.

diyor ki uzaylılarla çatışmadan kurtulmuş fln. yok abi öyle bir şey filmde. bahsetmiyor belki bir ekranda bir kaç saniye gözüken bişiydi farkedemedim fransızca olduğu için ama yani karakterlerin geçmişi ne olduğu konusunda bir bilgi yok. uzay gemisine yeni birileri geliyor saçma saçma olaylar yaşanıyor. daha uzun yazardım saçmalıkları ama spoiler verip izleme hatasına düşecekleri kızdırmak istemiyorum.

imdb puanı 5 benim puanım 0. siz siz olun izlemeyin vakit ve nakit kaybı.
Sosyal ağlarda paylaş

dostum geçmiş olsun sinemaya bu film için gitmek :( üzüldüm keşke daha önce araştırıp alsaydım filmi. çok kötüydü be, insanlığı eleştiriyormuş he? ahahha ya nasıl bu kadar kötü filmler yapıyorlar bir bilsem. hani türkiye de bu işe para yatıracak birilerini bulsak bu filmden kat kat iyileri yapabiliriz ama imkan yok işte...
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Rewendor said:

Yine iyisin, ben sinemada gitmiştim bu filme, rezalet ötesi. Sözde bilimkurgu, altmetin olarak da insanlığı eleştiriyormuş. Hadi len. Aman izlemeyin

Baya kötü bir film. geçen gün otobüste izledim izlemez olaydım da ders çalışaydım onun yerine.

hele sonu? hikayedeki saçmalıkları, ana karakterin mallığını geçtim... O SON NE ABİ ÖYLE? 10 yaşındaki çocuk yazar o sonu sokaktan herif mi çevirip yazdırdın o sonu ya? Bir de iyi ki uzay gemisini haça benzetme teması gelmiş aklına adam aynoı sahneyi 1000 kere replayliyor sonda sanki yeni bir felsefi akım bulmuş edasıyla. bulsam dövcem adamı o derece kötüydü sonu.

yani ben bile ilk dmlik yaptığım zamanlarda bir hikayeye ancak bu kadar kötü bir son yazabilirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...