_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kaza sonrası TEM otoyolu Edirne istikametine kapatıldı, kaza yapan araçların çekilmesi sonrasında yol trafiğe açıldı. 15 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Zincirleme kazaya program yapımcısı Saba Tümer'in içinde bulunduğu araç da karıştı. Saba Tümer'in içinde bulunduğu araca bir başka araç arkadan çarptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Tümer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Muayene edilen ve röntgen flmleri çekilen Tümer ile ilgili ilk açıklamayı Beyin Cerrahisi Uzmanı Dr. Tunç Öktenoğlu yaptı. Tümer’in araç içi trafik kazası geçirme nedeni ile polikliniğe başvurduğunu söyleyen Öktenoğlu, “Yapılan tetkiklerde hayati tehlike gösteren bir bulgu yok. Genel durumu iyi. Bilinci açık. Ancak ağır bir trafik kazası geçirdiği için müşahade altında kalmasına karar verildi. En aşağı bir gün gözlem altında tutulacak. Durumuna göre karar verilecek” dedi. Kaza yerine trafik nedeni ile ulaşamayan bir sağlık ekibi, bir kamyonetin kasası ile kaza bölgesine ulaşabildi Meydana gelen kazanın sol şeritte ilerleyen bir kamyonun çimento tankerine çarpması sonucu, kontrolünü yitiren tankerin önündeki araçlara çarpması ile zincirleme kazanın meydana geldiği iddia edildi. SABA TÜMER KAZA ANINI ANLATTI Bitkin görünen ve yaşadığı şoku üzerinden atamadığı için kesik kesik konuşan Tümer, olay anını şu sözler ile anlattı: “TEM’de işe doğru gidiyorduk. Arkadan bir TIR zannediyorum, herhalde freni falan patladı. Çünkü çok ağır ilerliyorduk zaten, trafik vardı, ilerleyemiyorduk daha doğrusu. Allah’tan emniyet kemerim vardı. Bir anda sağ tarafımdan bir darbe aldım. İleri doğru savrulduk. Arabayı şöfor kullanıyordu, ben arka tarafta oturuyordum. Biz yana kaçmaya çalıştık, bütün herkesi ezdi geçti TIR. Benim olduğum taraftan çarptı TIR, ama bizden önce de herhalde birkaç yere daha çarptı. Çok hızlıydı ama. Çarpa çarpa geliyordu. Bir ses duydum kafamı çevirmeme fırsat kalmadan zaten bize de bindirdi. Canlı yayına yetişiyorduk. Yetişemedik işte burdayız. Saat 21.00 civarıydı. Yoldan bir iki araba çevirdim ama durmadılar. Sonra bir taksi durdu. Bir hanım vardı taksi içinde. Ondan rica ettim. Beni hastaneye getirdiler.” Röportaj burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dun aksam mi oldu bu olay? Gebze'den donerken TEM tikandi cunku bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu sefer gülmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 geçmiş olsun.severim şahsiyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Abi kazanin oldugu siralarda Saba Tumer geyigi yapiyoduk arabada. Trafik tikandi sonra az ilerde. eheh olaya bak, nazar mi degirdik acaba kadina =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ne garip resim lan o öyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 aslında ayaktaymışda yatağı kafasına geçirmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ucuz kurtulmuşlar gene neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 oha üzüldüm.. sabaya kıyamam :( çok sevmiom onuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fotoda garip çıkmış <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kadına tır çarpmış fotoda garip çıkmış diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Milamber said: fotoda garip çıkmış <3hakkatten fotorafta daha bi genç daha bi çocukumsu çıkmış dimi.. normalde tam milf çünki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bariz Kender gibi görünüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dragonmax said: Milamber said: fotoda garip çıkmış <3hakkatten fotorafta daha bi genç daha bi çocukumsu çıkmış dimi.. normalde tam milf çünki :D MILF mi? Canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 son şakasını yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar