Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milletin dertleri çok tırt


suvras

Öne çıkan mesajlar

ben de bunu dert ettim ya. bir sınavı düşük geldi diye sızlananı mı ararsın, beren saat çok kazanıyor diye kıskanıp dert edineni mi ararsın, hayatımın en önemli günü bugün deyip de alt tarafı bi karşı cinsle gönül işi konuşacak olanı mı ararsın, milf hunterlar mı kovalarsın artık.


çok mutsuzum, kahroldum öldüm, bittim tipi konularda yazılanlar hele, o kadar saçma geliyorki... bir ölüm kalım meselesi ciddi bir durum beklerken saçma sapan şeylerle karşılaştığımı düşünüyorum hep. yoksa sorun bende mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

chillax olmak guzel de abartmamak lazim.
herkesin sorunlari kendini etkiliyo sonucta.
bazi seyler insanin hayat duzenini bozuyo, ve canini sikiyo sonucta bu da hos bi durum degil.
parasizlik misal, yasam standartini dusuren biseydir, moralini ister istemez bozar.
derslerden dusuk almak cok aglanicak bi durum degil de, krit dersten kalmak insanin butun emeklerinin bosa gittigini gormek moral bozar.
sevgiliden ayrilmak tirt bi durumdur, karsindaki insan icin harcadigin zamani dusunursun ve sinirin bozulur.

vs vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ölüm kalım meselesi, ne diye bir kıza ya da erkeğe ondan hoşlandığını söylemek olsun ?

her şeye isyan etmenin temel tetikleyici sebebi nasıl beren saat olabilir ?

kahroldum, öldüm, bittim, denilen şey nasıl bir ünide vize veya bütü yaz okulu telafisi olan sınavdan çalışıp da beklediğin yüksek notu alamamak olabilir ?

bana kalırsa bu derece abartı ifadeleri kullananlar ya dayak yememiş ya da sayı saymayı bilmiyor. kahroldun, öldün, bittiysen psikolojik tedavi için ilaç almanı gerektirecek bi durum vardır. her şeye isyan etmenin sebebi, birinin yüksek maaşı değil kendi hayatında karşılaştığın büyük yıkıcı hayal kırıklıkları filan olmalıdır. hayatının en önemli günü, iki sene sonra esamesini okumayacağın hatuna "teklif etmek" değil, oğlunun/kızının doğduğu annenin, babanın, sevgilinin kardeşinin başına çok ciddi bir kaza ölüm geldiği ya da en basitinden öss filan de bari bu tür şeyler olmalıdır.

eften püften tırtistan falan fıstık işleri ne kadar dert ediyorsunuz böyle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forum için yazdıysan onun sebebini sölim millet idrar(!) yarıştırıyor,çözemedim ama çocukluk sanırım.eğer normal hayatı diyorsan ne yazıkki evet böleleri çoğunlukta.öleleriyle kesicen ilişkiyi rahat edicen vardı benim tanıdığım bikaç tane her duyguyu sınırlarda yaşayan.ya kafa atıcaktım ya ilişkiyi kesicektim.belki de başlarına gerçekten kötü bişi gelmediği içindir,gelmesin de zaten, gerekiyosa öle salak kalsınlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:

biz buraya eglence olsun diye takılıyoruz yok aman ölcek olsa birisi ölüm kalım meselesi olsa niye forumda takılsın zaten


yemin ediyorum bigun birinin gelip parlak bi isik gordum gidim mi, kalim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii



diye mesaj gondermesini bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:
belki de başlarına gerçekten kötü bişi gelmediği içindir,gelmesin de zaten, gerekiyosa öle salak kalsınlar.

Aha bu
Ayrıca çok ciddi meselelerin foruma özellikle yazılmadığını düşünüyorum. Kalan şeyler yazılınca da şu anki durumla karşılaşıyoruz.
Yoksa herkesin ne bileyim bir akrabası vefat ediyor, birileri hastanelik oluyor veya biri kaza geçiriyor. Çok dolmuş olan yazarak kusuyor içindekini rahatlamak için =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dert kavramı da görecelidir.
adam hayatı boyunca hiç dert tasa çekmemiştir.
en ufacık olayı büyütürde büyütür.
hayatının konusu yapar ölür biter.

ama başka bi adam artık dertten kederden bağışıklık kazanmış bir durumdadır.
o adamın annesi babası ölse koymaz.
allah beterinden saklasın der geçer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi ciddi yazanlar ve cözüm arayanlar var yardim bekleyenler var. bence cok güzel bisi ara sira trolleme oluyorsada patilerin birbirlerine bir sekilde destek olmasi cok güzel. Böyle ölüm kalim konulari zaten acilirsa kendi adima cok kötü hissederim.( ha gerekirse acilsin kisinin kendi bilecegi is). Biz tabi sorunlari basit görüyoruz hatta bir ara bende bu hataya düstüm burda "leyynn buda sorun mu" diye cevap verdigimde oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu derece laf sokayım diye saçmalamaya gerek yok, en çok tepki de en tırt derdi olanlardan gelmiş. benim derdim de bu derken orada bariz dalgasına denmiş durumu eleştirmek adına.

ben herkesin büyük derdi olsun da demiyorum, demem de asla. demek istediğim dert seviyesine bile gelemeyecek ufak tefek sorunların hayatımın en önemli olayı kıvamında birebir lanse edilmeye çalışılması.

ayrıca da büyük dertlerimizi yazmayız zaten buraya denmiş, büyük derdini, üzücü sorunları yazan da bir sürü insan var, ki zaten problem pireyi deve yapmak, yoksa piren varsa da mecburen ilacını kullanman gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...