Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 Tanıtımı

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Kane&Lynch said:

yine inan kıraç salonunda olur inş.. havasından mıdır nedir orası bana uğurlu gelio sdfjk.. en son turkcell+microsoft 3g için gelmişti geçen sene , pda telefon kazanmıştım anketten

inan kıraç'ta yapılcaktı ama orayı dolduramayız diye düşündük. hoş muhtemelen gsf'deki salon yetmicek, bakalım değişebilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet güzel sanatlarda ama inan kıraç'a alabiliriz. netbook hediyesini duyan herkes koşabilir diye düşündük. daha şimdiden 300-350 kişi bekliyoruz zaten. hoş son anda değişiklik hoş olmaz diye muhtemelen değiştirmicez ama bakalım :d

güzel soru soran birine de 200$'lık microsoft press çeki vercekler. daha orjinal bir şey bul :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi tanıtım çok kötüydü ama nebiliyim, dışlandım orada, yıllardır olan fonksiyonları daha yavaş ve basit (kötü basit, basit basit değil, fonksiyonsuz basit.) versiyonlarını implement etmişler yeni kullanıcılar rahat görsün öğrensin diye, ama bana yaramıyor ki? zaten o işi yapan, çok daha üzerinde kontrolüm olan programım var.
en sonda da 6-7 yaşında bi çocuğun kamerasını usbden windows 7 yüklü laptopa takıp, fotoğrafları bilgisayara atıp ışık ayarı vermesini gösterdiler
yani gerçekten teşekkür ediyorum, hedef kitleye yönelik bir tanıtımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

HAHAHAHA. off var ya üzüldüm sizin adınıza. biz görevliyiz bahanesiyle hiç girmedik bile içeri, direk dışarıda geyik yaptık.

bizim okula da çok kızgınım, adamlara ne kadar güzel plaket falan yapmışlar. microsoft adını duyunca akan sular durdu resmen okul her şeyi ayarladı.

sunumda da sadece son 5 dk bakayım dedim onda da tavla falan oynamaya çalıştılar beceremediler.

neyse biz kendi üzerimize düşeni yaptık, adamlar kolpa bir sunum yaptı umrumda deil. ben zaten özgürlük cephesindeyim sfds.

bu arada netbook olayı da biraz oldu bittiye geldi anlamadım. çirkef microsoft sunumun sonuna kadar kalmayanları sokmucaksınız çekilişe falan dedi. sonuna kadar kalamayanlar da 50 dk orda bekleyip, derse yetişmek için 10 kala çıkmak zorunda kalanlar. pis çirkef kaka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...