Deacon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 23 ekim cuma günü, w7 piyasaya çıktığı gün yeditepe üniversitesinde tanıtımı yapılacak. sürpriz hediyeler falan varmış. ilginizi çekerse: http://www.new.facebook.com/event.php?eid=152405454097&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çıkmamışmıydı? yoksa amariga da çıktı da bize mi yeni geliyor? yoksa hiç mi çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 daha hiç çıkmadı diye biliyorum ben :Oyannış mı biliyorum ben de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Microsoft'un sitesinde hala pre-order yaziyor. Ne zaman o "order"a doner, o zaman win7 cikmis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ekim 2009 demişti Microsoft. Hepsiburada da 30 Ekim'i koymuş satışa çıkma günü için. Kasımda diil de ekimde çıkcak diye öyle yapmış olabilirler gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 22 Ekim demisti MS, TR'de o 23 olur, dl icin. Kutu alacaksan, hepsiburda'nin getirmesi 30'unu bulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yine inan kıraç salonunda olur inş.. havasından mıdır nedir orası bana uğurlu gelio sdfjk.. en son turkcell+microsoft 3g için gelmişti geçen sene , pda telefon kazanmıştım anketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 gidelim bari süpriz hediyeler bedavaya ne kaldırırsak iyidir ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kane&Lynch said: yine inan kıraç salonunda olur inş.. havasından mıdır nedir orası bana uğurlu gelio sdfjk.. en son turkcell+microsoft 3g için gelmişti geçen sene , pda telefon kazanmıştım anketten inan kıraç'ta yapılcaktı ama orayı dolduramayız diye düşündük. hoş muhtemelen gsf'deki salon yetmicek, bakalım değişebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bir şanslı konuk w7 yüklü netbook kazanacakmış. Microsoft çalışıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Güzel sanatlarda bizim binada galiba, gitcem yarın 12 de dersten çıkıp, XPDEN NE FARKI VAR LAN diye soran birini görürseniz bilin ki o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet güzel sanatlarda ama inan kıraç'a alabiliriz. netbook hediyesini duyan herkes koşabilir diye düşündük. daha şimdiden 300-350 kişi bekliyoruz zaten. hoş son anda değişiklik hoş olmaz diye muhtemelen değiştirmicez ama bakalım :d güzel soru soran birine de 200$'lık microsoft press çeki vercekler. daha orjinal bir şey bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yapma ya? ben os falan anlamam ki, kullanırım windows 7'i daha eski windows sürümlerine göre daha efektif kullanabilmesi için kullanıcıyı delirtmeden yönlendirecek bir sistem geliştirdiler mi mesela onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 penth nerdesin burda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://i0910.hizliresim.com/2009/10/23/39.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 çıktı mı ne zaman korsanını elde edebilioruz huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi tanıtım çok kötüydü ama nebiliyim, dışlandım orada, yıllardır olan fonksiyonları daha yavaş ve basit (kötü basit, basit basit değil, fonksiyonsuz basit.) versiyonlarını implement etmişler yeni kullanıcılar rahat görsün öğrensin diye, ama bana yaramıyor ki? zaten o işi yapan, çok daha üzerinde kontrolüm olan programım var. en sonda da 6-7 yaşında bi çocuğun kamerasını usbden windows 7 yüklü laptopa takıp, fotoğrafları bilgisayara atıp ışık ayarı vermesini gösterdiler yani gerçekten teşekkür ediyorum, hedef kitleye yönelik bir tanıtımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 berbattı sunum yok parmaç fln bide casper netbook verdiler birine şaban tipliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bi de başvuru kağıtlarını üst üste koyup ortadan çekmek nası bi randomdur :D Valla performans açısından 1-2 şey söledi, sonrası kullanmayacağımız feature show-off. Bi de internet explorer 8 reklamı yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ege üniversitesinde var bu hafta salı günü. aynı kadro falan işte yine. biz tezcanlı bilg. mühendisleri olarak çıkartma yapıcaz mekana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Yok dinlemeyin daha iyi, ben size anlatiyim. XP den daha performanslı diyorlar, bakmak lazım. Eğer yüklenirse, windows servislerine gidip hemen hemen herşeyi kapatırsanız şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 HAHAHAHA. off var ya üzüldüm sizin adınıza. biz görevliyiz bahanesiyle hiç girmedik bile içeri, direk dışarıda geyik yaptık. bizim okula da çok kızgınım, adamlara ne kadar güzel plaket falan yapmışlar. microsoft adını duyunca akan sular durdu resmen okul her şeyi ayarladı. sunumda da sadece son 5 dk bakayım dedim onda da tavla falan oynamaya çalıştılar beceremediler. neyse biz kendi üzerimize düşeni yaptık, adamlar kolpa bir sunum yaptı umrumda deil. ben zaten özgürlük cephesindeyim sfds. bu arada netbook olayı da biraz oldu bittiye geldi anlamadım. çirkef microsoft sunumun sonuna kadar kalmayanları sokmucaksınız çekilişe falan dedi. sonuna kadar kalamayanlar da 50 dk orda bekleyip, derse yetişmek için 10 kala çıkmak zorunda kalanlar. pis çirkef kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bugun win7 kurdum acılısta vistadan yavas diyebilirim onun disinda denemedim pek. Ya su menüyü eski haline getirebilirmiyiz acaba alta alma acayip uyuz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi eleman ekrana bi bastı tavla oynarken mi ne, adamın ekran içeri göçtü sürekli aynı yere tıklıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar