AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 İyi akşamlar Pati ahalisi. Bankayı arayıp sorma imkanım yok şu an. Pati'ye danışayım dedim. Yurtdışındayım, ATM'lerden İş Bankası kartımla para çekemiyorum, sadece Ziraat ile çekebiliyorum. Evet böyle bir saçmalık var. İş Bankasındaki hesabım Euro, Ziraat TL hesabı. Başlıkta olduğu gibi İş Bankasında bulunan tüm Eurocuklarımı Ziraat'e havale edebilir miyim? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben İsveç'teyken geliyor birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Çevirip yatırabilirsin ancak diye biliyorum. Ya da yatırmaya çalışırken kendisi otomatik çevirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 o günkü değerinden banka TL'ye çevirir, havaleyi geçer ziraat'e ve komisyonu da içinden düşer diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ZaugnaKhaldun said: Ben İsveç'teyken geliyor birazdan Bebeyimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çekip yatırman gerekir sanırım. 2 banka arasıdna havale işlemi yapacakalrını sanmam.. ama evet çekip yatırsan yatırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Olay o zaten abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hesap hanig şubedeyse al tel'ini.. ya da internet üzerinden yap havaleyi. diğer bankanın kodunu ve şube kodunu bilmen gerek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Dün bir havale yaptım zaten internetten. Para düşmüş hesabımdan bugün ama Ziraat'e yatmamış. Acaba geri döner mi para "TELE HESABINA YURO YATIRAMAZSIN DOSTUM!1" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yurtdisindan sadece Turkiye`deki TL hesaplarina erisebilirsin, istersen burdaki HSBC de dolar hesabin olsun, baska bir ulkedeki HSBC`den parani cekemezsin. Isimleri ayni da olsa ulkeler arasi baglantilari yok cunku bankalarin. Yani Ziraat`te euro hesabi actirip parayi oraya aktarirsan yine cekemezsin. Parani euro tutmak istiyorsan bulundugun ulkede hesap actirip transfer etmen gerekir. Ya da TL yaparsin, direk cekmeye baslarsin parani. Ama bu secenekte kendi bankan anlamsiz kur fiyati + komisyon ile somurur seni. Parani cektigin ATM de somurebilir, dikkat et komisyon aliyorlarsa yazar mutlaka zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 otomatik tl e doner en azindan amerikada otomatik dolara donuyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Quadrophenia said: Yurtdisindan sadece Turkiye`deki TL hesaplarina erisebilirsin, istersen burdaki HSBC de dolar hesabin olsun, baska bir ulkedeki HSBC`den parani cekemezsin. Isimleri ayni da olsa ulkeler arasi baglantilari yok cunku bankalarin. Yani Ziraat`te euro hesabi actirip parayi oraya aktarirsan yine cekemezsin. Parani euro tutmak istiyorsan bulundugun ulkede hesap actirip transfer etmen gerekir. Ya da TL yaparsin, direk cekmeye baslarsin parani. Ama bu secenekte kendi bankan anlamsiz kur fiyati + komisyon ile somurur seni. Parani cektigin ATM de somurebilir, dikkat et komisyon aliyorlarsa yazar mutlaka zaten. citibank hesabınızda dolar varsa dolar olarak çekebiliyorsunuz,illa tl olmasına gerek yok yani.bankadan bankaya değişiyor olabilir tabi dediğinde bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar