Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TL Hesabına Euro Yatırabilir miyiz?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

İyi akşamlar Pati ahalisi.
Bankayı arayıp sorma imkanım yok şu an. Pati'ye danışayım dedim. Yurtdışındayım, ATM'lerden İş Bankası kartımla para çekemiyorum, sadece Ziraat ile çekebiliyorum. Evet böyle bir saçmalık var. İş Bankasındaki hesabım Euro, Ziraat TL hesabı.

Başlıkta olduğu gibi İş Bankasında bulunan tüm Eurocuklarımı Ziraat'e havale edebilir miyim?

Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdisindan sadece Turkiye`deki TL hesaplarina erisebilirsin, istersen burdaki HSBC de dolar hesabin olsun, baska bir ulkedeki HSBC`den parani cekemezsin. Isimleri ayni da olsa ulkeler arasi baglantilari yok cunku bankalarin. Yani Ziraat`te euro hesabi actirip parayi oraya aktarirsan yine cekemezsin. Parani euro tutmak istiyorsan bulundugun ulkede hesap actirip transfer etmen gerekir. Ya da TL yaparsin, direk cekmeye baslarsin parani. Ama bu secenekte kendi bankan anlamsiz kur fiyati + komisyon ile somurur seni. Parani cektigin ATM de somurebilir, dikkat et komisyon aliyorlarsa yazar mutlaka zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

Yurtdisindan sadece Turkiye`deki TL hesaplarina erisebilirsin, istersen burdaki HSBC de dolar hesabin olsun, baska bir ulkedeki HSBC`den parani cekemezsin. Isimleri ayni da olsa ulkeler arasi baglantilari yok cunku bankalarin. Yani Ziraat`te euro hesabi actirip parayi oraya aktarirsan yine cekemezsin. Parani euro tutmak istiyorsan bulundugun ulkede hesap actirip transfer etmen gerekir. Ya da TL yaparsin, direk cekmeye baslarsin parani. Ama bu secenekte kendi bankan anlamsiz kur fiyati + komisyon ile somurur seni. Parani cektigin ATM de somurebilir, dikkat et komisyon aliyorlarsa yazar mutlaka zaten.

citibank hesabınızda dolar varsa dolar olarak çekebiliyorsunuz,illa tl olmasına gerek yok yani.bankadan bankaya değişiyor olabilir tabi dediğinde bilemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...