Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 5 dk oldu son ayarlarini yaptim vs tamamen hazir su anda ama host edecek birileri lazim diyorumki burdan biri cikarmi gladrice 200 mb feda olsun diyen :P[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hoca benim bi hostum var 100 falan ama 15 yıllık okul arkadaşımın olduğu için bana sen salla limiti istediğini yolla demişti, orayı deneyebiliriz istersen, ücretli bir host yani öyle zırt pırt down da olmaz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 saol black ama host bulduk sanirim aksam saatlerinde link i post ederim buraya[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ooo, hayırlı işler Selami, alan yetkilisi olmuşuz Bana da bir rakı ısmarlarsın tabi :P[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 heh valla haberim bile olmadı :p ne demek ısmarlarız tabi rakının küpüne giresice Gladric sabah buraya mesaj attıktan sonra denedim 200 mb dosya attım benim ftpye, 100 da zaten vardı sanırım, yani 300 mb kaldırıyo ve sorun da çıkarmıyo test ettim yani :) olursa böyle bir ihtiyacın tekrardan, boşa duracağına işe yarasın yani aklında olsun :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bi sonraki movie yi direk oraya upload ederiz :) cidden cok zor host bulmak kafayi yiyo insan[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bu sefer naptin çok merak ettim, fury zerge felan mi daliyon :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yok bu sefer oyle abartmadim aslinda bunu yapmamin nedeni cidden cok fazla kisi yeni movie ne zaman falan soruyodu kurtuliyim dedim hehe :P oyle asmis bisi degil zaten 2 gece kaydettim hayde birlestir postala falam hehe sallama oldu biraz[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Gladric, 05 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki: yok bu sefer oyle abartmadim aslinda bunu yapmamin nedeni cidden cok fazla kisi yeni movie ne zaman falan soruyodu kurtuliyim dedim hehe :P oyle asmis bisi degil zaten 2 gece kaydettim hayde birlestir postala falam hehe sallama oldu biraz Noobsun zate :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar