Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni movie için yardim..

Gladric

Öne çıkan mesajlar

hoca benim bi hostum var 100 falan ama 15 yıllık okul arkadaşımın olduğu için bana sen salla limiti istediğini yolla demişti, orayı deneyebiliriz istersen, ücretli bir host yani öyle zırt pırt down da olmaz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

heh valla haberim bile olmadı :p
ne demek ısmarlarız tabi rakının küpüne giresice

Gladric sabah buraya mesaj attıktan sonra denedim 200 mb dosya attım benim ftpye, 100 da zaten vardı sanırım, yani 300 mb kaldırıyo ve sorun da çıkarmıyo test ettim yani :)

olursa böyle bir ihtiyacın tekrardan, boşa duracağına işe yarasın yani aklında olsun :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 05 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
yok bu sefer oyle abartmadim aslinda bunu yapmamin nedeni cidden cok fazla kisi yeni movie ne zaman falan soruyodu kurtuliyim dedim hehe :P oyle asmis bisi degil zaten 2 gece kaydettim hayde birlestir postala falam hehe sallama oldu biraz

Noobsun zate :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...