Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fena darlandım..

Zeppelin

Öne çıkan mesajlar

evet çok uzun oldu, ben olsam ben de okumazdım. okuyun da demiyorum, çok darlandığım için, kendim için yazdım bunu.

az sonra sıralayacaklarım günlük sıkıntılar belki ama murphy yasaları gereği hepsinin üst üste gelmesi makbul. neden buraya yazıyorum peki bunları? kadıköye gidip arkadaşlarımla zaman geçirmeye vaktim yok, telefonla birisini arayıp anlattığımda ilk seferde anlamayacak ve tekrarlamamı isteyecek, günlük tutmuyorum, annem-babamdan beni anlamalarını hiç beklemedim zaten. peki ne oldu?

üniversitede okuyorum, pekçok üniversitenin / fakültenin aksine bizde sene içinde toplam 5 sınav var (sadece 5 mi dediğinizi duyar gibiyim). ilkokuldaki hayat bilgisi tarzında, bir ünite var ve o ünitenin içindeki tüm derslerden tek bir sınava giriyoruz. neyse.. okul açılalı 7 hafta oluyor ve yarın bu 5 sınavın ilkine gireceğiz. 4 haftadır günde ortalama 4-5 saat çalıştım, son hafta (yani şu içinde bulunduğumuz hafta) günde 9 saat ortalamayla gidiyorum. bugün, sabah 8den beridir tekrar yapıyorum ve detaylar arasında sıyrılmaya, tüm incik cinciği hatırlamaya kasıyorum. tabii başarması bu kadar kolay değil.

geçmiş senelerde sorulan soruların benzerlerine bir göz gezdirdim, her zamanki gibi inanılmaz zor ve nadiren yapabildiğim soru çıkıyor. sinirden soruları anlamakta bile güçlük çekiyorum. tekrar ettiğim slaytlara 10 dakika sonra "dur bakayım ne diyordu burda" diye döndüğümde sanki yepyeni bir slayt buluyorum karşımda. suya yazı yazıyor gibi hissediyorum kendimi. tüm gün toplam 1 saat ara verdim, onda da 3 dilim su böreği yedim, onun harici ara vermeye vaktim olmadı.

öte yandan nefret ettiğim facebookun gözüne bakar oldum, dişçilik fakültesinde arkadaşımın tanıştırdığı bir kızdan hoşlandım, muhabbeti falan da güzel (2 kez bir araya gelip uzun muhabbet etmişliğimiz var), ekledim ettim facebooktan. yarın sınavdan sonra taksimde buluşma olacak ve o kız da gelecek. haliyle ben öncesinde muhabbeti sıcak tutmak için facebooktan özel mesaj yoluyla haberleşiyorum kızla. gelin görün ki çok da başarılı bir adam değilim internet üzerinden, karşı karşıya etkileyemeyeceğim kız yok gibi ama muhabbeti sıcak tutacam diye de elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. eh, internet üzerinden çok da başarılı (ve tecrübeli) olmadığım için kızla yeni muhabbet de açamıyorum ve tıkanıyor bir yerde.

uzun süredir bir kızı elde etmeyi bu kadar içten istememiştim, şimdi karşıma böyle biri çıkınca tuhaf duygulara kapıldım, iç dengem bozuldu. derse de ondan kafamı veremiyorum belki, ne bileyim. derste kafam kıza gittikçe, eflatunun bir lafı var çok sevdiğim "kimseye kendini sevdirmek için uğraşma, kendini sevilmeye bırak" diye, bunu söylüyorum kendi kendime. an itibariyle beni bugünden yarına bağlayan tek şey, yarın akşamki taksim buluşması. sınavdan umudu kesmiş durumda değilim ama kendimi tabiri caizse bok gibi hissediyorum. son iki yaz tatilimi evde bütünlemelere çalışıp, ardından 3 haftalık tatilcik yaparak geçiriyorum. bütünlemeler işin içine girince erasmus ve yurtdışı planları da yalan oluyor haliyle.

kafamda yüzlerce tilki geziyor. ara versem dinlenemiyorum, çalışsam öğrenemiyorum, facebooka girsem tıkanıyorum. sevmedim bu durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

okulu bitirdikten sonra ilk işim, kadınlardaki regl düzenleyici hap gibi, ders düzenleyici hap geliştirmek olacak. içiceksin hergün, zorla ders çalışma isteği gelecek falan.

bu arada kapişonlumu giydim, bağdat caddesine doğru yollanıyorum. belki starbucks falan çömerim, kafa dinleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah. ben de mezun olduktan sonra genel transkripte bi baktım da uashdusa
bu dönem derece yapmışım
bu dönem az düşmüş bi kızla tanıştım
bu dönem direk sçmşım kızdan ayrıldım
bu dönem düzelmiş biraz yeni bi kızla tanıştım
bu dönem süper kızla ilişkim de süper
bu dönem kalıyomuşum resmen kızdan ayrıldım
asjkdgshdgas
böle bi iç geçirdim hey gidi diye euhe
Sosyal ağlarda paylaş

ekim ayının 10 u ile aralığın 20 si arasında bu topiklerden 7 tane daha görürüz. patide genel ortalama bu. nisan sonu temmuz başı arasında da "oo karı kız" temalı topikler görüyoruz. temmuz başı ekim başı arası da "nası bıraktın vicdansız" oluyor. kalan zamanlarda da "şu buz gibi soğuklarda bir kuş olsam insem güneylere" makamında eserlerle patiye eşlik ediyor kullanıcılar
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ekim ayının 10 u ile aralığın 20 si arasında bu topiklerden 7 tane daha görürüz. patide genel ortalama bu. nisan sonu temmuz başı arasında da "oo karı kız" temalı topikler görüyoruz. temmuz başı ekim başı arası da "nası bıraktın vicdansız" oluyor. kalan zamanlarda da "şu buz gibi soğuklarda bir kuş olsam insem güneylere" makamında eserlerle patiye eşlik ediyor kullanıcılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...