SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Az önce teşrif etmişler dünyaya Zeynep hanımlar ehircik ehircik laaann çok mutlu oldummmm dersim bitsin öğlende gidicem ziyarete resim çekicem patiler, lan ofs harika bi duyguymuş oha heyecanlandım derse gitmesem bebeğe mi gitsem direk acaba ofs laaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Allah analı babalı büyütsün. 2-3 sene sonra elinden tutar partka götürürsün negzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Allah anali babali büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dayı olmak daha karizmadır. allah analı babalı sağlıklı, şanslı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 amca döver olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 uza lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 allah uzun sağlıklı ömürler versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bosphorus said: allah uzun sağlıklı ömürler versin. aynen ayrıca okulda ne işin var amca, yardır git bebeği görmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 teknik resim teslim etmem gerekiyor ya, o yüzden, hocaya gidip versem derse girmesem olur ama di mi evet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Keşke dogmasaymıs bu kötü karanlık dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 evet amca, hocaya söyle böyle böyle diye oda halden anlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gz dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ananlı bababalı, huzurlu mutlu, sağlıklı neşeli bir yaşam dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu arada, ziyaret saatini kaçırabilirim, öğrenciyim dersten yeni çıktım falan desem şey yaparlar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 GRATZ BABS. Ayrıca çook çok çok başarılı bir isim seçimi olmuş. Zeynep (tu)<3(tu) Zeynepe uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyor, Allah analı babalı büyütsün diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Çok sağolun iyi dilekleriniz için :) Almadılar ya, çok katılar valla kesinlikle alamayız dediler öğrenciyim dersten çıktım falan dedim ı-ıh, birazdan abimle gidicez tekrar, 7de başlıyor yine ziyaret saati, abim bile 10 sn görmüş daha onu bile almamışlar yukarı ziyaret saati olayına, çok meraktayız. Anne esmer baba kumral bu arada, çocuk ailenin tek sarışınına, yani bana çekmiş aldığımız haberlere göre eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Masquerade said: GRATZ BABS. Ayrıca çook çok çok başarılı bir isim seçimi olmuş. Zeynep (tu)<3(tu) Zeynepe uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyor, Allah analı babalı büyütsün diyorum. bunu zeynep diye sevgilisi olduğu için söylüyo :O allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 SeaGle said: Anne esmer baba kumral bu arada, çocuk ailenin tek sarışınına, yani bana çekmiş aldığımız haberlere göre eheheheh euh vaktin varken sevin, ilerde şimdiki sarışınlığından eser kalmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 uuu hayırlı olsun. ama esmer anne babadan sarışın çocuk milyonda bir olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Abisini-yengesini kutlayin, sanki amcanin bi katkisi bulundu bebisin dunyaya gelmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 amca dayı yarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 pati turuncusunu geçirmişsiniz kafaya. helal. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ahah cidden pati turuncusu yeni farkettim ehehehe yahu ne kadar minik varlıklar ya, nasıl bi minyatürlük o öyle, sanki oyuncak ya, ufacık korkuyor insan bakmaya bile eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar