reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 benim bilgisayarima gircek virusun alnini kari$larim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 simdiye kadar bir cok anti virüs denedim en güzeli avast kesinlikle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ahahha şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 avast kullaniyorum sorunum yok, sisteme en az yuklenenlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 BloodyBeast said: ahahha şaka mı bu? evet saka sazanlari bile yakaliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 avast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 KIS 2010 gerçekten aşmış birde safe run die zımbırtısı var evlere şenlik. Teknik servis işi yaptığım için gelen bilgisayarların %90nında usb virüsleri kol geziyor. Avira/avast/nod free sürümleri yakalıyamıyor sanırım bir çoğunu yada dbleri eskidir bilemicem ama virüs/trojan/malware temizletmeye gelen şirket bilgisayarları genelde bu yazılımları kullandıkları için gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ultrAslan said: BloodyBeast said: ahahha şaka mı bu? evet saka sazanlari bile yakaliyormus bi gün format atacak olursan fantezi amaçlı antivirüsünü sil ve kasperskynin en yenisinin 30 günlük trial versionunu yükle ve tarat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 norton 2010 kullanıyorum, rahatım. ha favori kasperskydır mali sebeplerden ötürü norton kullanıyorum, baya kaliteli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar