Reksa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hem söyledikleri ilahı değil tekbir. müslüman bi ülkede yaşıyosun sence böyle bi maçta normal değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bence gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben ilahi deyu biliyorum kusura kalmayın. teravihlerde okunan şey tekbirse bilmem, ama benim bildiğim müziğe izin verilen tek şey (belli zamana kadar) ilahidir islamda. ayrıca ben geyiğine söylemiştim ama lafı geçmişken belirtelim müslüman bir ülkede yaşamıyorum. çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede yaşıyorum. orada hava nageela söylenmesi ne kadar abesle iştigalse bu da o kadar abesle iştigaldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Reksa said: hem söyledikleri ilahı değil tekbir. müslüman bi ülkede yaşıyosun sence böyle bi maçta normal değilmi? nesi normal ya. sanki cihada çıkıyoruz. o zaman maçlara ceddin deden diye başlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ateistlik taslamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 alla alal niye takıldınız ki bu kadar ? ben futbolcu olsam her macta sölesinler mis gaza gelirim işte cok da güzel olmuş bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ermeniler ne anlar la tekbirden tekbirle uslanmayan halkın hakkı kötektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tekdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hayır lan tekbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 o değil de iskoçya 82de yediği golle çok dramatik bi şekilde elendi, yazık oldu volısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar