dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sacma topic gormemissiniz siz, cirkinlesmeyin 2 dakka. bok atmak icin topicime de girmeyin, gidin baska yerde post kasin. surda ciddi bi konu konusuyoruz adam sacma diyo ya, yuru git isine. edik typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mesajımda hakaret mi var?gurur kırıcak bi laf mı var? çirkinleşmeyin diyip bu mesajı atmak da bambaşkaymış ayrıca saçma sapan yerlere bağlamışsın post kasmakla ne alakası var gerçekten saçma bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sanane sacmaysa sacma gelip germesene adami. sacma olmayanlara git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kavga var toplanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 düzgün konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cat fight!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bence sen duzgun konus durduk yere girip sacma topic falan demissin muftar misin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 public bi ortama böyle bi topik aciyorsan, negatif yorumlari da göz önünde bulundurarak acmissindir heralde. herkesin fikrine saygi duyacak hali yok. ayrıca devamlı alttan alttan laf sokuşturup duruyosun habire, kaale alıp muhatap almıyorum seni farkındaysan ama bunda çok ileri gitmişsin yürü git falan kendine gel ali kıran başkesen misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 her sacma konuya sen boyle muhtarlik yapiyosan vay halimize, seni ilgilendirmez canim, anliyo musun? ve samimi olmadigin insanlarla ilgili gelip boyle yorum yaparsan da tepkini alirsin. lutfen simdi git de daha fazla sinirimi bozma. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 http://y2u.co.uk/Really_Useful/Food/Popcorn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bakın işte tırt bi tartışma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 forumda ''sadece samimi insanlar topiğime yorum yapsın'' die bir opsiyon yok kusura bakma. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 forumda sadece samimi insanlarin saldiri yorumlarina toleransim var, kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dory mahalle kadını gibi kavga çıkarmış resmen. çok atar yapmış sdfks. sonuçta bella'nın dediği doğru herkesin bulunduğu bir ortama konunu açtıysan gelicek olan negatif yorumlara da açık olcaksın. he istenmeyen bir cevap geldiğinde böyle yapıcaksan konu açmıcaksın. ayrıca evet saçma sapan bi konu. din gibi önemli bir şeyi gelip forumdakilerin tavsiyesi doğrultusun da mı öğreneceksin? ben konuyu ilk gördüğümde budizm yazdım ama yaşını sorcaktım arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 mahalle kadini sana benzer msn bebesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ahahaha bana da atar yaptı. laflara bak. kasımpaşalı gibi ahahaha gülüyorum arada buraya gelince böyle kızlara iyi oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bosphorus said: dory mahalle kadını gibi kavga çıkarmış resmen. çok atar yapmış sdfks. sonuçta bella'nın dediği doğru herkesin bulunduğu bir ortama konunu açtıysan gelicek olan negatif yorumlara da açık olcaksın. he istenmeyen bir cevap geldiğinde böyle yapıcaksan konu açmıcaksın. ayrıca evet saçma sapan bi konu. din gibi önemli bir şeyi gelip forumdakilerin tavsiyesi doğrultusun da mı öğreneceksin? ben konuyu ilk gördüğümde budizm yazdım ama yaşını sorcaktım arkadaşın. yaa arkadaşlar kaç kez sölicem (sadece) saçma değil (aynı zamanda) tırt bi konu. ve evet dory haksız. zaten dory statükoyu temsil ediyor, bella yeniliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yok mu daha toplasicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 var gelicekler birazdan çağırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 msn'da diğer bebelere yazdım geliyolar. ahaha neyse din önemli bi konu troll yapmayalım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fazla sapmış konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar