fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 evet soru çok saçma oldu ama, istediğim şey şu. matlabda contourf diye bir komut var, matiris alıp contour grafik çizdirip, içini de renklerle güzelce dolduruyor. ben istiyorum ki, öyle bir program yapiyim ki, program datayı oluştursun, datayı fonksiyona yolliyim, datadan grafiği çizdirsin otomatik. yalnızca contourf değil, normal bir fonksiyon grafiği de çizdireceğim, bunun için bir library vs bilen var mıdır ? c olur, c++ olur, bilene 10 rep puanı değerinde madalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 derken yanlış anlamışım, yoksayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 c/c++ ile uğraşmak yerine directx/3dsmax gibi grafiksel programlarla uğraşılsa daha kolay olmaz mı bu tip şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 iyi de grafiği çizdirmek yapacağım işin sadece bir kısmı. ben yaptığım hesaplamanın sonucunda birşeyler çizdirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 daha önce bazı programlarda üçgen, kare gibi basit şekiller çizilebildiğini görmüştüm de, C'de istatistiksel grafikler çizildiğini hiç görmedim. şurda birşeylerden bahsetmişler ama işine yarar mı bilmiyorum: http://www.daniweb.com/forums/thread5005.html# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 pythonda öyle bir kütüphane vardı gibi hatırlıyorum yamuluyor olabilirim ama pythonda varsa c++ da illa vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 javada cizdirme kismini biliyorum ben hatta bugun ogrendim dshfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Vardir kesin hazir bi kutuphane bu is icin. Onlara bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bayağı bir araştırdım kütüphaneleri işte, fakat istediğim gibi (ücretsiz) birşey bulamadım. matlab'dan c programlarını çağırmak mümkün ama benim istediğim bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 matlabdaki gibi pratik olmıyacaktır C'de, matlab excel gibi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Borland graphic library (graphic.h) üzerinden birşeyler yapılabiliyor. Ama istediğin gibi olur mu bilemem. Fonksiyon çizdirmedim hiç. Ama paralel çalışan algoritmaları karşılaştırmak için çeşitli grafikler çizdirdim. Piksel piksel veya tek tek line çizdirmen gerekebilir eğer graphic.h kullanmak zorunda kalırsan. Onun içinde sanırım fonksiyonun verebileceği her değeri bir piksel ile göstermen gerekicek. Çok temel bir grafik kütüphanesi zira. Çok uğraştırır... Eğer öyle adam gibi bir library yoksa zor olacak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 google da hangi dilde yapacaksan ona ek olarak canvas yaz pythonda buldum senin dediğini yapan bir modül. http://pyx.sourceforge.net/gallery/graphs/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar