SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 gaviscon verdi bana da daha önce de vermişti ama hapını vermişti, çok iğrenç bi haptı o, çimento gibi oluyordu ağzımda şimdi şurubunu verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 mide hastalığına hap verilmesi çok doğru bişey değil zaten aferin doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Gaviscon'un şurubunun tadı çok rezil, her mide yanmasından sonra içe içe bıktım, gittim Rennie'nin şurubunu aldım ama o da kesmiyo ya. Kendi kaşığıyla ölçerek içtiğimde hiçbi faydasını göremiyorum, sonra dikiyorum kafaya, kaşığının alabileceğinden biraz daa fazla içiyorum düzeliyo :P Mide ağrım hiç olmadı da bazen öyle bi oluyo ki su içiyorum midem yanıyo. Midemin yanmasından gözümden yaşlar geldii olmuştur. Ayı gibi reflü var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/..%5Cimages%5CVademecum%5Cfirma_154%5C1461.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 gaviscon un çiğneme tabletinin yanında şurubunun tadı iskender gibi, o derece rezil hapın tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tatlı hap mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 normal haplarda tadını almadan yutuyorsun ama çiğneme haplarında durum aynı değil. mesela rennie nispeten düzgün tadı olan bi hap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi ama o apayrı birşey çiğniyosun ağzında alçı gibi oluyor böyle, çildiğin alçı çiğniyosun, ekşi gibi oluyor birde, limonlu alçı, yutamıyosun ki, miden kalkıyor, suyla yutuyosun falan ancak, dişlerinde kalıyo onun tadı geliyo, fırçalıyosun ama geçmiyo falan, aman aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 nası ya? ben kullanıyorum gayet haftada bir midem ekşidiği zaman ve hiç böyle zorluklar çekmiyorum normal çiğniyorum kendisi akıp gidiyo aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi mümkün değil yutamam o hapı öyle sakin sakin, zaten o hapı yutma stresi daha bi azdırıyodu gastritimi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 EVIL_DeaD said: tatlı hap mı var? http://www.swiphanigeria.com/UserFiles/Image/supradyn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dün gece ömrümden ömür gitti ağrısız saniyem yoktu, uyku uyuyamadım şimdi iyiyim ama çok yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar