zeawee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ya küçükken çok oynardım en sevdiğim oyunlardandı böyle..bi polis robotsun 2 ayaklı füze falan atıyosun ..hatta bi bilgisayarda 2 kişi de oynanıyodu süper oluyodu karşılıklı.. fullünü bulmaya çalışıyorum, bide bu oyun baya bi eski windows 98 falan lazım. virtual yüklemeyi düşünüyorum ama ben 250 gb x 2 raid yaptım o yüzden tırsıyorum bi sakatlık çıkar bilgisayardaki bütün veriler gider falan diye:( hatırlayanınız var mı oyunu ve fullünü indirebilceğim bi yer falan bileniniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ben hatırlıyom valla hatta cdiside duruyodu ama vistada denemiştim çalıştırmamıştı xpde çalışıyodu ama :D böyle hover craft oluyodun bide walker oluyodun walker olmak mallıktı resmen hoverde dodgelamak falan çok rahattı oyunun skirmish/multi gibi bir modu vardı normalde 2 kişi karşılıklı hem ordu üretip yer ele geçirip hemde direk gidip dalıyodun kendi başına çok eylenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 level demosu vardı bende çok sevmiştim taa o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 deamon tools ile çalışmıyo mu ne virtual ı ha 98 mi yüklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 time cop vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ooof of inanılmaz oynamak istiyorum ama:( edit: ben denemiştim win xpde çalışmamıştı future cop L.A.P.D , alala win95/98 istemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bende virtua cop var istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 time cop diyince time commando geldi benim aklıma da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bi dergide incelemesi vardı ben de, yorum kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 robocop vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 robocodda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 brocode da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 virtua cop geldi benim aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oynardık.. heralde 10 yıl evvel falan. puan toplayıp tank mank aliyodun, uçak falanda vardı bi de bi tane alabildiin büyükçe bi alet vardı. amaçta belirli noktaları ele geçirmekti multisinde. iyiydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yenisi çıksa negzel olur dimi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Experimental said: brocode da var brokoli var yer misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Damn you broccoli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 eeet ya tek bilgisayardan iki kişi oynamak eglenceliydi. neden artik eglenceli şeler yapmiyolar anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar