mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ensonhaber said: Şile İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Işık Üniversitesi'ne uyuşturucu baskını yaptı Yurtlarda arama yapan jandarmanın bazı öğrencileri gözaltına aldığı iddia edildi. Edinilen bilgiye göre, Işık Üniversitesi Şile Kampusü'nde uyuşturucu kullanan ve pazarlayan öğrecilerin olduğu ihbarını alan jandarma, dün gece 23:00 sıralarında kampüse operasyon düzenledi. Çok sayıda jandarma ekibinin katıldığı operasyonda kampüsteki yurtlar didik didik arandı. Aramalar sonucu bazı öğrencilerin gözaltına alındığı ileri sürüldü. İçerde ne kadar uyuşturucu madde ele geçirildiğine ilişkin bilgi verilmedi. Daha önce de aynı gerekçeyle baskın yapıldığı ancak dün gerçekleştirilen baskının kapsamlı olduğu belirtildi. Zaman alla alla ben gece hiçbişi ne duydun ne gordum. daha oncede uyuşturucuyla ilgili hiçbişi duymamıstım okulda. sonucta 3 senedir okuldayım illaki bi şekilde kulağıma gelirdi bişiler. baya bi şaşırdım. edit: gerçi kaynağın zaman olması birazda olsa şüphe uyandırmıo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 uyusturucu bulunmayan unıversite yurdu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Dun gece baskin yapildi ancak medya olayi carpitmis evet uyusturucu operasyonu oldugu dogru ancak bole birsey daha once olmadi bu arada uyusturucu elde edilmedi bile beli degil basilan kislerin odalarin hepsini biliyoruz bakalim gorucez ne olucak biticek. Yalniz ben dun gece okula girerken bukadar sinir olmadim kapida 30dk bekletildim sasirdim sadece... Ve didik didik aranmis denmis yalan o belirli kisiler odalarina baskin yapilmis. Bir cok jandarma ekibi baskina geldi denmis oda yalan 1 ekip arabasi 8 jandarma gorevlisi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oha üniversiteye baskın ne la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Oooooooooo Bilkent Yurtlarının bazılarında jandarma senede 1-2 baskın yapardı. Yeni haber değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 iyi de rektör niye içeri alıyor ki jandarmayı, durduk yerde elinde bir bilgi olmadan giremez içeri jandarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Vzgeçtim şimdi fbi basar odamı uyuşturucuya özendirmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi uyusturucu kullanmak yasak mi ki, satmak yasak degil mi? yoksa hepsi mi yasak bizde? yani yasak derken tabi yasak da, cezai islem acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bulundurmak yassah sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 MOKOKO NABER 7 senelik şanlı yurt geçmişime dayanarak söylim muhtemelen her odada var d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ışık üniversitesinin el değiştirip cemaate katılması gerekiyor. isim buna çok müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Penthesilea said: abi uyusturucu kullanmak yasak mi ki, satmak yasak degil mi? yoksa hepsi mi yasak bizde? yani yasak derken tabi yasak da, cezai islem acisindan aga bırak bu amerika'da cok kaldım unuttum ayaklarını :D dipnot: içenlere tutuksuz + ilk mahkemede tahliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Penthesilea said: abi uyusturucu kullanmak yasak mi ki, satmak yasak degil mi? yoksa hepsi mi yasak bizde? yani yasak derken tabi yasak da, cezai islem acisindan bildiğim kadarıyla belli bi miktardan fazla üzerinde taşırsan, satma amaçlı oluyor ve böyle 10-20 yıl falan yiyosun. kullanım amaçlı az miktarda varsa gözaltına giriyosun veya sivil falan yakalarsa üzerinde ne var ne yok alıp seni bırakıyor .. duyduklarım bunlar yaşamışlığım yok vesselam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hatta adamına göre polis üstünde yakaladı mı şaaak diye tokatlıyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 cezası var lan 1480 lira gerzeklik yapıp hakim amcayı kızdırırsan koyuyo çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 toptan fiyatıyla almak için stoklarsa gg mi oluyor millet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 o zaman hapis hele bi de sicilinde kocaman yazıyolar uyuşturucu madde satıcılığından içeri tıkılmıştır diye artık hapisten çıkınca ömrünün geri kalanını kahvelerde geçiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Acı bir gerçek ama ne yazik ki okulumuzun 90% kullandığı için böle birşey yapilması iyi oldu zamanında bende kullanıyordum ama eskide kaldı. Benim kızdığım nokta özentiliğe meğilli yeni cocuklara bunları adet etmelerıi. Içıyorsan kendine yap başkalarını etki altında bırakma. Yani sonuçta onlarda özeniyor çevre yapayım diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ota mota baskın yapmazlar bu aralar eroinden yattara millet 7.5liraya kadar düşmüş onu kovalıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi kova yapın kendinize gelin fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Işık Üniversitesi Uyuşturucu Yuvası! - Zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Zaman - Samanyolu bizim okula garezi olsa gerek fetocular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 arkadaşım okuyo ışıkta o söyledi bana da, dün gece basmışlar,odaları aramışlar tek tek ve bulmuşlar da hatta yakalananlardan birinin doğumgünüymüş falan. 2 araba gelmiş işte polis arabası ama diğeri minübüs şeklinde oraya atmışlar çocukları 4 5 kişi yakalanmş ama ztn kaynak yakalanmş o da sölemiş ihbar etmek zorunda kalmş şunlara satıorum fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 knoxville said: MOKOKO NABER 7 senelik şanlı yurt geçmişime dayanarak söylim muhtemelen her odada var d: ahahaha orası doğru 90% kullanıyor bizim okulun acı ama gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar