Venaprincess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 slm patiler :) kuzişim bilgeadama gitmeyi düşünüyor sağa sola sordu web ve grafik tasarımcılığında karar kıldı benim çok net bilgim olmasada diğer eğitimleri tercih etmenin daha faydalı olabileceğini düşündüm ama o web tasarım ve grafik iyidir diye inat ediyor. orayı bitirip sertifika alıp yurt dışına gidip orada çalışmayı planlıyor. benim aklıma pek ermedi bu iş o yüzden burada konu açıp sormak istedim bakalım bir bilgisi olan var mı. bilgeadam gerçekten fayadlı biryer mi ve web ve grafik tasarımcılığı eğitimi almak iyi bir seçim mi acaba ? siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? oradaki eğitim seçenekleri şunlar: Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı Sistem ve Ağ Uzmanlığı Web ve Grafik Tasarımcılığı Teknik Çizim ve 3D Uzmanlığı Bilgisayarlı Muhasebe ve SAP Finans Uzmanlığı Autocad ve SketchUP Pro 3ds MAX, Vray ve Photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hangi sertifikayi alacagi onemli. ama bilgeadam'dan alacagi web&grafik egitimi ile hicbir adam akilli sertifikayi alamaz. eger amaci sertifika almaksa yazilim ya da sistem egitimlerini secsin, giris seviyesindeki microsoft sertifikalarini almak daha kolaydir. ama, 3-4 yil calismadan alacagi hicbir sertifika ona yurtdisi kapisini acmaz, o da ayri bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yazılım, sistem, ağ bunların üzerine düşse dha yararlı olur diye düşünmekteyim. yurt dışı kapısı da daha kolay açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 fiyatları neymiş sorsana bi kuzenine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 kuziş kuzen mi yoksa kuzu mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 benim arkadaşım bilgeadam'da hoca. süper adamlar salıyolar piyasaya diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 o zaman ilk ikisinden birini seçmesi daha iyi dediğinizden bunu anladım. yarın konuşucam onunla sizlerin öngörüleri ve düşünceleri onun kararını vermesinde faydalı olacak diye düşünmekteyim. cvplarınız için tşkler başka bir yorum getirmek isteyen varsa paylaşırsa sevinirim yarın olmadan ne kadar çok düşünceye sahip olursak o kadar faydalı olacak :) dasaaa kuziş kuzen demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Eğer o alanda eğitim alacaksa Netron'a gitsin ve Vedat ASLAN'dan eğitim alsın. Yoksa eline hiçbir şey geçmez. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Venaprincess said: o zaman ilk ikisinden birini seçmesi daha iyi dediğinizden bunu anladım. yarın konuşucam onunla sizlerin öngörüleri ve düşünceleri onun kararını vermesinde faydalı olacak diye düşünmekteyim. cvplarınız için tşkler başka bir yorum getirmek isteyen varsa paylaşırsa sevinirim yarın olmadan ne kadar çok düşünceye sahip olursak o kadar faydalı olacak :) dasaaa kuziş kuzen demek :P öneri verenlerden birinin IT ci olduğunu da belirt. :P Bilge Adam bireysel eğitimlerde nasıl bilmiyorum ama kurumsal eğitimlerde gayet başarılı. bi ara iş bulmanıza da yardımcı oluyolardı. şu an öyle bişeler yapıyolar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bilgeadam nasildir hic bi fikrim yok, ama simdiye kadar grafik ve web tasarim isinde kimsenin sertifikaya baktigini gormedim. olay adamlara gosterdigin islere bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ben yakın zamanda bitirdim bilgeadam'ı.Herşeyden önce hangi konuda olursa olsun biraz da olsa bilgisi olmayan adamdan mucizeler çıkarmıyorlar tabiiki.Ama benim açımdan gayet olumlu geçti yaradığına inanıyorum.Sistem&network uzmanlığıydı bnm eğitimim.Şimdi MCITP olmak için ufasktan Microsoft sertifika sınavlarına başladım.Ayrıca üstün başarıyla mezun olanları staja yerleştiriorlar.Ben de o stajı beklemekteyim şimdi.Kariyer eğitimleri gibi şeylerden de yararlanıyorsun kurslardan birine katılınca.Güzel bi kariyer atılımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kaç para kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 olm ilk bilge adam açıldıında istanbulda bizim eve yakın bi yrede ilk mekanlarını açmışlardı. bunlar böle kapı kapı geziolardı el ilanı dağıtıyolardı. wordde yapmışlar böle. renkli yazılar, comic sans falan. böle worddeki adam resmi var onu koymuşlar. bilge adam bilgisayar kursu diye. sonra sonra parayı vurunca microsoft vs vs diye geliştiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Gazanfer said: bilgeadam nasildir hic bi fikrim yok, ama simdiye kadar grafik ve web tasarim isinde kimsenin sertifikaya baktigini gormedim. olay adamlara gosterdigin islere bakar. Genellikle network ve sistem yonetimi icin de ayni durum soz konusu. Network de yine bazen sertifikaya bakiliyor eger product based calisiyorsan ama sistem tarafinda olay tamamen yeteneklerin ve bu yeteneklerini ne kadar gosterebildigin ile alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 biraz da torpille alakalı sanki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Fistan said: benim arkadaşım bilgeadam'da hoca. süper adamlar salıyolar piyasaya diye biliyorum. düzeltiyorum: millet sallar, fistan ve arkadaşları fırlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 said: 3ds MAX, Vray ve Photoshop bunun maya olanı yokmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 2006 yılında Beşiktaş Bilgeadam'da web&grafik eğitimi aldım. Hocalarımız gayet iyiydi. Programların dilini öğretirken piyasayı da anlatıyorlar. Fakat bilmeniz gereken birşey var; web&grafik konusunda yetenekli ve istekli değilseniz boşuna vakit kaybetmeyin. Tasarımla uzaktan yakından alakanız ve şablon kullanmaktan öte beceriniz yoksa, kursu bitirdiğinizde en fazla ps ve freehand(o zaman o vardı) kullanabilen işçi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bilgi için tşkler kuzişe söyledim ama web grafik dışında alt yapısı olmadığı için diğerlerinden çekindiğini söyledi. alt yapı olmayınca sadece istek ve azimle sıfırdan öğrenip birşeyler yapabilir mi emin değilim. açıkçası benimde bu konuda çok fazla fikrim olmadığı için ezbere yorum yapıp seçimlerini etkilemek istemedim. siz mi abartıyorsunuz yoksa gerçekten alt yapısı olmayan biri ne kadar azimli ve çalışkan olursa olsun bilgeadamda alacağı eğitimden faydalanıp kendini geliştiremez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yau tavsiyeler biraz şey gibi olmuş; "kariyerini sertifikana göre seç". web grafik tasarımcılığı nireeeee, sistemi yöneticiğili nireeeee.. kuzişini tanımıyoruz tabii. ama sonunda bir kariyer belirleyecek kendine. o yüzden sertifika düşüncesiyle değil de öğrenmek amacıyla seçmeli gideceği kursu. ilgisi hangisineyse de ona gitsin bence. ilgisi yoksa başarılı olması da zordur. başarılı olsa bile mutlu olmayabilir vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ne yapmak istiyosa, ne ile mutlu olacaksa ona gore kendisini gelistirsin. ama bu kendisini gelistirme yolunun nadiren sertifika programlarindan gectigini unutmasin. yani "x sertifikasi kursuna giderim, becerebilirsem o isi yapabilecek yetkinlige sahip olmus olurum" diye bisey yok. benim simdiye kadar gorduklerime gore sertifika sadece uste dikilen tuydur :) ms ve benzeri sertifikalari bunun disinda tutuyorum, bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben IT sektörüne sıfırdan başladım. normal bilgisayar bilgileri o kadar. ama bilmiyorum yatkınlık da önemli belki bu konuda. tasarım seviyosa yeteneği varsa ona yönelsin. seveceği şeyi yapsın. ilerde insan mutsuz oluyo yaptıgı işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sertifika is kapisi acmaz, en guclu sertifikalardan biri Cisco dur, onu bile alsan tek basina sana is kapisi acmasi cok zor. Sertifika resume'ini 2 satir daha uzatmak icin yapilmis bisidir. Hatta ayri bolum acarsin Sertifikalar Seminerler vs diye, oraya eklersin 3-4 satir olur. orada alacaginiz egitime odaklanin sertifika kagit parcasi cogu zaman. (sharky nin dedigi gibi network de onem kazaniyo o da Cisco falan, onun disi yine onemsiz. Ama oldurmez tabii, alabiliyosaniz alin 2 satir 2 satirdir. Sizle esdeger sertifikasiz birinden onde olmus olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 nedanko said: Hatta ayri bolum acarsin Sertifikalar Seminerler vs diye, oraya eklersin 3-4 satir olur.AHAHAH güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kuziş mi? canın sağolsun... biz burda kuzenlere karşı hassasızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar