Uzunkulak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hFIoWYU4eaM&feature=fvw Linktekine benzeyen müzik yapan(klasik müzik grubuna giriyormu tam bilmiyorum) sanatçılar varmı? yakın zamana ait veya fazla bilinmeyen ama buna yakın neler var? ayrıca konunun ilerleyen saatlerinde bir çalgıda soracağım, ayrılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 askerlikle alakasi olmiyan sivil devlet baskanlarinin su askeri uniforma takintisi cok komik geliyor bana ehahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Orta dönem nedir, ya da çalan eser nedir bilmiyorum ama, bu müzik tabii ki klasik batı müziği. Romantik dönem gibi geldi bana. Ama Romantik dönem uzun bir süreci kapsadığı için, ilk, orta v.s dönemleri olabilir. Çalan parçayı beğendiysen, romantik dönem bestecilerinin eserlerini dinlemeni öneririm. Ama tek piyano olsun diyorsan, Frederic Chopin'in preludleri, mazurkaları, sonatları var bir sürü. Mutlaka dinle derim. Bir de Videodaki eserin ne olduğunu forumdan GERGE'in bileceğini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Orta Çağ Avrupa müziği olabilir. O zaman da Lorenna Mckennit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 lorenna midemi bulandırıyo. adam gibi yapamıyo. halübüsü orta çağ avrupa müziklerine bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Lorennaya alternatif orta çağ avrupa müziği yapan var mı? ona da bi kulak verelim bakalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Şu vidyoda çalan bana çok mozartı hatırlattı. Direk o varyasyon kafasını aldım ben. Yanılıyo da olabilirim, klasik müzik çaldım her dönemini ama uzmanı değilim işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 video açılmadı haliyle dinleyemedim de yorumlardan çıkarsak Ensemble Galatia var, Ankara'lı bi grup. hatta ankaradaysan her pazar akşamı eski yeni'de çıkıyolar. googledan ara siteleri var oradan da dinleyebiliyorsun. şuana kadar bi barda dinlediğim en iyi grup, bu adamların barda ne işi var diyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar