Cantona Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ortalama hareket eden bir insanın bir günde alması gereken kalori aşağı yukarı ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 http://www.balikesir.com/saglik/kalori.htm burdan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 burdaki olay dogruysa gunde 3700 kalori yakiyorum kipirdamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu tür formüller sadece tahmini bir değer veriyor. Kişiden kişiye tepetaklak değişebiliyor bunlar. Yukardaki siteye göre ağırlığımı korumak için günde 3200 kaloriye ihtiyacım varmış. Ama kendi tecrübelerimden 2200 civarı olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ortalama bir erkeğin bazal metabolizması,yani sabah kalktıgı andan itibaren hiç hareket etmeyip akşama kadar hiçbir şey yemeden ve içmeden sadece bulundgu yerde durmak koşuluyla, 2000-2400 kalori arasındadır. Bu duruma gün içerisindeki fiziksel aktivite ve spor da eklenirse ortalama 3200-3500 arasında bi kalori yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 2400 civarı birşey olduğunu görmüştüm kendim için bilimsel bi yerden ama burda 3k resmen ayrıca şu site herkesin elinin altında olmalı bence http://www.bodybuilding.com/fun/nutrient.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yabancı sitelerde 3600 ü bile gördüm, yaşın kaç ne kadar yürüyorsun falan filan diye tonla da soru sormuştu da kişiye göre baya değişiyor ben mesela günde kazara ~1600 e ulaşırsam kilom sabit duruyor, başka bir arkadaşım bu kaloriyi bir öğünde yiyip kilo alamıyorum ben diye geziniyor 1-2 hafta boyunca not tutun ne yediniz ne kadar dolaştınız, daha sağlıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 1600 kalori alarak kilo mu alınır abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar