Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Fistan said: hmm ikna oldum teşekkürler. sdkjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mani said: http://www.internethaber.com/images/news/57479.jpg ahaha hastayom bu tipe :D alenderon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mani said: biz bunları kitaplarımızda yazdık. http://www.internethaber.com/images/news/57479.jpg iyi hosda kral eksik kalmis orda http://img.sabah.com.tr/2007/08/24/gny/im/A4AF4F1AB9D76842902385BFr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ahuaha yazık lan adama "AHA ÇEVİRİ HATASI BULDUM HERŞEY YALANMIŞ" heyecanıyla bişeyler yapmış kendi çapında. akademik kariyerimi tehlikye atıyorum demiş bi de. bunu yapan adamın akademik kariyerinin olması hata zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ıspanaktaki demir oranı yalanmış arkadaşlar. ondalık sayı hatası. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Buyse said: ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 amca gaza gelmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 said: Hollandalı profesör, "yani kutsal kitaplara göre evet tanrı insanları ve hayvanları yarattı. Ama jeolojik olarak dünyayı yaratmadı. Dünya zaten vardı" dedi.. abi okumadım ilk mesajdan gerisini ama şu profesör arkadaş bira masamıza katılsa hiç yadırgamayız herifi lan bence. ahauah bu nası bi açıklamadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 umut sarıkaya bilim adamı modeli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 olm param olsa su saniye soguk fuzyonu bulurum lan, hersey hazir, hesaplari filan yaptim evde, ama para yok iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dünyayıda tanrı nın tanrısı yaratmıstır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dunya kendince olmus, sonra tanri imara acik alan gorunce cokmus hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dünya'yı sanrı yarattı.. bir sara krizi esnasında gördüğü sanrı ile yarattığı dünyayı yarattığını unutan oyun tasarımcısının ibret dolu hikayesinde val kilimer baş rolde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dünyayı sabri yarattı okudum ve korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o merkür'dü.. gitti güneşin dibine koydu yanlışlıkla, mal ... yamuk yumuk koyduğu gezegenlerden biri de bi marsa çarptı bi dünyaya.. hem ay hem de asteroid kuşağı oluştu.. en azından orada işe yaradı işte. ne demişler. sabri bile sonsuzlukta iki kere doğruyu gösterir.. amin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 isvecli bilim adamları acıklasaydı inanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kim yarattı abi o zaman. acme universe creation kit mi var nedir. dogma da bi yerde bitsin hacı ona göre toplum yapımıza göre konformist duruşumuzu ayarlayalım. yeni dini bilgi eklenmesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kilimcinin kör oğlu. yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 said: acme universe creation kit bu ne lan.. GECK'e rakip mi çıktı şimdi.. Daha kapsamlısı falan diye bunu mu sürmüşler piyasaya.. şirk koşmayın olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şirk koşmayın şikr size koşsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HQzzjBR9Etw Acme denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dasaaa said: said: acme universe creation kit bu ne lan.. GECK'e rakip mi çıktı şimdi.. Daha kapsamlısı falan diye bunu mu sürmüşler piyasaya.. şirk koşmayın olm.. yok abi daha kapsamlı değil, ama sen gidip butun wasteland'i aramıyosun. Doldurup formu mektuba koyuyosun, gondermene bile gerek yok, 7.3 saniye sonra geli veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aquila said: dunya kendince olmus, sonra tanri imara acik alan gorunce cokmus hemen. ahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 what if god smoked cannabis? http://www.youtube.com/watch?v=O21St4SMs68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://www.kerrydean.com/wp-content/uploads/2009/09/kanye-west-interrupts-god-genesis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar