Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapalıçarşı'yla Ezel çakışmasın


Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Yeni yayın döneminin iki iddialı dizisi Show TV'deki 'Ezel' ile atv'nin Kapalıçarşı'sı birbiriyle yarışıyor.

Pazartesi gününün en çok izlenen ve kemikleşmiş iki dizisi 'Arka Sokaklar' ve 'Elveda Rumeli'yi geride bırakan Ezel, AB Grubu'nda aldığı 16,4 reytingle ilk sıraya yerleşirken, dizinin özet bölümleri 8,1'le ikinci oldu. Yine aynı gün yayınlanan 'Kapalıçarşı', 6,5 reytingle daha ikinci bölümünde ilk yüz program içinde üçüncü sıraya yükseldi. Her ne kadar yayın saatleri çakışmasa da 20.00'de başlayan Ezel'in yayınının uzaması, 22.15'teki 'Kapalıçarşı'nın ilk yarım saatine denk geliyor. İki diziyi de izlemek isteyen seyirciyi zor durumdan kurtarmak Show TV'ye düşüyor. Kanal özet görüntüleri biraz daha erken bitirse izleyici her iki diziyi de izlemiş olacak.


valla billi yaa bi el atsınlarda bayram yapıcam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alexandre dumas ağlardı şu ezeli görse.

Yabancı literatüre ilgiyi bir kenara bırakın gencinden yaşlısına türk insanının genel kitap okuma alışkanlığı sıfır olduğu için son 150 senedir piyasada bulunan bir romanın, görsel medyaya sayısız defa farklı biçimlerde aktarılmış bir hikayenin çakma versiyonu televizyonda prime timede çıkınca sokakta "ezel polatı hoplata hoplata .iker olummmm" "ayyy ama ezel de dev gibi yakışıklı" edasında insanlar, yerinde durmayan küçük kardeşinize süt almaya markete gittiğinizde "hocam görüyor musun delikanlıyı yaaaaa sen de seyrediyor musun bunu" diyen bir adamla karşılaşıyorsunuz.

Sigh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

Efrasiyab said:

Kapalıçarşıyı Sırf Erkan Can, Nejat işler ve Olgun Şimsek için izliyorum. Gerçektende güzel bir dizi.


abi madem gerçekten de güzel bir dizi, neden sırf erkan nejat ve olgun için izliyosun?


bazen senaryo güzeldir ama nedense oynayan oyuncuları sevmem o yüzden izlemem. Bunda konuyu bilmeden 2.bölümden sırf buı oyuncular için başladım, senaryoyu da beğendim o yüzden izlemeye başladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...