Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi yardım lütfen

reddiye

Öne çıkan mesajlar

olay henüz sıcak herhangi bir sey yapma bence.1 hafta kadar siz götürüp getirin,belki vazgecer.
olayın sıcaklıgından asarım keserim tavırlarına giriyor onun icin korkma bi halt edemez.
kardesine söyle hicbir sekilde ama hicbir sekilde muhattab olmasın.
öyle bıcaklıcak adam asarım keserim olaylarına girmez facebook a ileti yazmaz yapacagı bisi varsa sessizce yapar.
bi de arkadaslar sopa cek falan demiste olay daha da kötü olur bence gerek yok
polise de sikayet de bulunabilirsin ama biraz basın agrıyabilir
sonuc olarak dostum elinden geldigince uzak dur o kendi kendine ayar olsun bi zaman sonra vazgecer zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta zaman geçsin, hiç ilişme çocuga. Kız kardeşini sen götür getir. Bu zaman zarfı içinde çocuk tekrar heyecan ararsa polise git. Çevrende yok mu bır polis tanıdığı vs olan ? Sen kavga etme, döversın dövmesine ama boş anında gelir bıcaklar, 5 kişi gelir vs. Gerek yok ona.
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:

Telefonuma gelen msj ile mahkemeden sadece aramasını mı engelletebilirim
Telefona sapık fln dadandığında mahkeme ne yapıyor dilekçe verilince ?

kuzenime olmuştu böyle bişiy.
savcılığa veriyosun telefonunu takibe alıyolar. gelen msjlar falan okunuyor. dava açıldı falan. şimdi adam bilmemkaç metre yakınına yaklaşamıyor. ama uğraştıran bi süreç tabi. aileninde haberi olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

Birader ben ilk bir kaç satırı okuduktan sonra o çocuğa zıpladım bile sen hala duruyorsun ya. Kardeşini de es geçme derim bacak kadar boyuyla elin iti , çakalını nereden bulmuşsa artık bir de kendisinen büyük..

Önce kardeşine sahip çık bir abi olarak madem o kadar düşünüyorsun annen , baban onunla arkadaş gibi konuşup ayrdımcı olmuyorsa sen abisi olarak alacaksın aynı zamanda bir arkadaş olarak onunla konuşacaksın gerekenleri utanırım olmaz etmez eke küke geç bunları kendi yaşadıklarını vs örneklerle olabilecekleri cart curt anlatacaksın çocuğa nasıl abisin lan sen ? Yürü hadi hala duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"ismail PK" said:

Birader ben ilk bir kaç satırı okuduktan sonra o çocuğa zıpladım bile sen hala duruyorsun ya. Kardeşini de es geçme derim bacak kadar boyuyla elin iti , çakalını nereden bulmuşsa artık bir de kendisinen büyük..

Önce kardeşine sahip çık bir abi olarak madem o kadar düşünüyorsun annen , baban onunla arkadaş gibi konuşup ayrdımcı olmuyorsa sen abisi olarak alacaksın aynı zamanda bir arkadaş olarak onunla konuşacaksın gerekenleri utanırım olmaz etmez eke küke geç bunları kendi yaşadıklarını vs örneklerle olabilecekleri cart curt anlatacaksın çocuğa nasıl abisin lan sen ? Yürü hadi hala duruyor.

seni bu konudan muaf tutuyorum çıkabilirsin.

konu çözüldü buarada.

Şehir iskenderundu.

Polise güvenmiyorum ve bir halt becerebilceklerine inanmıyorum.Savcılık da olayı çok büyütcek ve dedikodular çıkacak.
Olayı babama anlattım artık, ki o boyuta da gelmişti.
Babam aradı çocuğu Epey pıstı çocuk Babam sadece adresini istedi çocuğun, çocuk da işte abi konuşarak halletsek fln filan a yattı
Babam, 'adresi ver, vermezsen ben bulurum' şeklinde konuşunca artık çocuk özür fln diledi. Benim sübyancı sapık sözüm sanırım lafı gediğine koymuş. Çocuk, babama 'abi o lafı duyduğumdan beri 2 gündür uyuyamıyorum' fln demiş. Tabi babam ayar oldu bikere Olay mahalle içi dedikoduya dönmesin diye evine gitmekten vazgeçti, yarın fabrikasına gidilcek orada yüzyüze hallolcak tamamen kapancak. Ama epey sertti babam da En son şunu duydum:
'Bir daha kızıma bir şekilde ulaşmaya çalışırsan Allah ikimize 1 can vermiş Ya sana Ya bana'

Öyle işte kapandı sanırım konu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...