BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hadi bakalım pepelek ailesi İstanbul sosyolojik yapısı bu pazar buluşmaya ne dersiniz? daha güzel birprogramlamayla[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bu pazar mı ): çok çok gelmek isterdim ama istanbulda olmayacağım malesef.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben gelirim ama Uo muhabbeti falan olmasın fazla[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 birlikte toparlanıp ankaraya gelin bugün veya yarın. kar altında foto çekeriz. en azından şöyle bi kalabalık oluruz.[hline]
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bu buluşmanın cumartesi olma şansı yokmu yani pazar günü ne oalcağım belli değil ha bi de erken akrar verirseniz bir ihtimal gelebilkriim ama benim ,için çok zor(aıkçası buluşabileceğinize de pek inanmıyorum,nese)[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gelmesi muhtemel olanlar berlirtsin ona göre cumartesi de olabilir ama yok bu havada nereye gidilir derseniz yinr bomonti yapıleybıl, oranın kapalı bölümü de var ve sığabiliriz ama beşiktaş taks m fşln diyen olursa yer belirtsin oraya gidelim değişik olur[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 cumartesi olup gelmemden ziyade benim sizlerle tek haberleşme şansım bugün kafeden çıkınca bitiyort(cebim yok ev telefonu dışarıdan aramaya falan da kapalı bir yol biliyorsan söyle)[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun...
Öne çıkan mesajlar