senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 daha önce online oynamış var mı bu seriyi? orjisini almaya değer mi acaba 20dolara veriyor steam live rosters vs gibi özelliklerden de yararlanabiliyoruz orjisi olunca. hatta biraz oynayan bulursak aramızda ligimsi bişi bile yapabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Aha yeni gördüm oyunun çıktığını. NBA 2K9'ın fanı olmuştum, aylarca oynamıştım. Zamanında heycanla bekliyordum bunu. Harika oldu gördüğüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Şutum iyi diye hoca PG yerine 6.2lik boyla SG olarak bazen de SF olarak oynatıyor, oysaki hem boyum hem hızım uygun değil SFye falan. Bir de takımda salak bir PG var son saniyeye kadar topu bekletiyor, seyirciler bile yuhalıyor adamı, son 2-3 saniyede bende patlamasın diye atıyor birine! Bana verirse direk geri yolluyorum, ona girsin diye. Ama adam gibi skor ve not yapamıyorum bu PG yüzünden, bu bir bug mı acaba? Süre olayı ise değişmiyor ben de çok baktım ona, yamayla falan düzeltseler keşke, çünkü sayı/asist krallığında falan 5 dakika ile pek şansımız yok, zira AI diğer takımların adamlarını 12 dakika üzerinden simulate ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 12 dk olayi beni de cok geriyor acikcasi. Boyle guzel oyunu cikarim bu kadar ince bir ayrintiyi sallamamalari cok gicik etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 süre konusunun bir çözümü var ben patch çıkana kadar onu kullanıyorum.Hatta şöyle linkte veriyim. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Demin karşı takımda brooks diye bi pg vardı bekletti son saniyeye kadar yedi bloğu maçı kazandım player of the game asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 @ronaldinho: Forumu okudum oradaki aa pek bişey anlayamadım. Türkçe olarak adım adım herkesin becerebileceği şekilde yazarsan inanılmaz mutlu olurum. Zamanın olursa tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 nileppezdel said: @ronaldinho: Forumu okudum oradaki aa pek bişey anlayamadım. Türkçe olarak adım adım herkesin becerebileceği şekilde yazarsan inanılmaz mutlu olurum. Zamanın olursa tabii :) -öncelikle tsearch programını indiriyoruz.tsearch -oyunu açıp kayıtlı save imizi açıyoruz. -daha sonra tsearch programında open process e tıklayıp nba2k10u seçiyoruz. -yine tsearchde "add new cheat" e tıklayıp address e playing time için 5443ABC yazıp ok diyoruz =) -aynısını simulation time içinde yapıyoruz. address 5443AC0 -yazdığımız cheat e sağ tıklayıp view seçiyoruz. -aşağıda çeşitli rakamlar filan çıkıyo işte :P ordan address in yanındaki rakamı değiştiriyoruz. oluyo =) edit : difficulty de var ama onu değiştirdikten sonra oyuna girince kendiliğinde değişiyo ,yada ben yapamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Deniyorum şimdi çok çok sağol :) edik: view seçmek ne demek onu anlamadım :D Ha view butonunu seçip görüntülemeye başlıyoruz heralde ben de dedim kamera açısıyla mı alakalı sdfsdf :D geç saatler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Öncelikle Ronaldinho'ya teşekkürler, ben de biraz açıklayayım TSearch adlı bu cheat programını. Şincik önce burdan; http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.zip cheat programını indir 1.5mb bişi, bunu masaüstüne bir klasöre at, dursun öyle. Sonra NBA'ye gir kayıtlı My Player oyununu aç. Ardından Alt+Tab ile masaüstüne dönülecek ve Tsearch programını çalıştır masaüstündeki. Şimdi bu programın menüsünde en sol üstte OPEN PROCESS butonu var, ona tıkla ardından çıkan listede NBA'yi seç. Ardından SEARCH butonuna basacaz, open processin hemen sağında oluyor kendisi. Çıkan tabda aranacak adres boşluğuna 05443ABC yazın ve arat. Sol tarafta liste şeklinde bişiler çıkacak, ona aldırma ve CHEAT LIST'e bas sağda bir menü açılacak orda NEW CHEAT yani beyaz sayfa şeklindeki ikona tıklayacaz. Burda yeni cheat için Description, Address falan çıkacak sadece bu ikisini yazsak yeter diğerlerini ellemeyecez. Description için Playing Time yaz, alt satırda address için ise 5443ABC yazacaz, okeyle. Şimdi sağdaki listede Playing Time diye bir satır oluştu, bu satırda VALUE denen taba gel ve 8-9 falan yaz, ben 9 yaptım zaten sezonda da öyle oynuyorum, burda dikkat et imleç yanıp sönmez o value tabında direk üstüne tıkla ve 9 yaz geç. Son olarak cheati FREEZE edecez, bunun için bu yazdığımız satırın en sol başındaki tıkı doldur yani mavi yap. Bu yaptığımız sadece Playing Time yani süreyi 9 dakka yaptı, zorluğu değiştirmek için ise bu şekilde bir satır yani bir cheat daha ekleyecez, onun için description olarak DIFFICULTY, address olarak ise 54439C4 yazıp yine FREEZE edecez. Oluşan yeni satırda VALUE değeri 1 idi ben 3 yaptım sanırım 5 seviye var oyunda diye hatırlıyorum. Şu programdan bir SS; http://img235.imageshack.us/img235/1336/tsearch.png Bu ise oyunumdan 6:20 dakika kala oyuna aldı hoca; http://img156.imageshack.us/img156/1994/9dakka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bir de SIMULATION TIME'ı ellemeye gerek yok bence, zaten 12 orjinal haliyle, AI tarafından simule edilen maçları ayarlıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 2k forumlarında birisi foul ayarını söylemişti, cidden hiç foul olmuyo nerdeyse oyunda. Onun adresini de biliyosan yazabilir misin bi? Süper olur. Default olarak 0'a çekilmiş onun sliderı bu mod için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yok la faul konusunda sıkıntım yok benim. yalnız nedense 5 dakkadan 7 dakkaya çıkarınca dakkaları 2 maçtır a- bilem olamadım. bide biz set hucumu yönetemiyormuyuz sağ yön tuşuna basaraktan, sadece quick play oyunları çıkıyor isolation fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Abi son saniyede pas verme olaylarına deli oluyorum yüzdemi düşürüyolar.Atmayım diyorum nolcak ki zaten zor pozisyon falan ama insan dayanamıyo da yüzde düşürüyo sadece.Bi de a+ oynadım portlandda 2 maç yerimi garantiledim sanırım çok pas alıyorum rahatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 olm nası çıktınız la siz lige, ben d-lig'te sürünüom hala, maç başına 20 sayı 6 riband 4 asist ortalamam var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bi maç 16 assist 14 sayı 5 ribound 3 top çalmayla 1blockla oynadım çıktım lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Şu anda ana ekranımda my playerda tabi, drills kısmında -2 remaining diyo. -2 drill ne demektir ya? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fazla çalıştırmışsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Yöö :D 0'dı bi maçtan çıktım -2 olmuş. Geri mi vercem şimdi 800 sp ve 2 mzellik? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 valla my player baydı beni. clevland sonunda takıma aldı. ilk maçta ben sanıorm ki max 2 3 dakka oynarım. yedekten girdim ve nerdeyse butun maç oynadım. 25 sayı 10reb falan yaptım 46 overallı olan adamla. direk kapadım my playerı, açtım assosiation rahatladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 E antreman kampında göremedin mi bunun olacağını? Orada da potadan geçiriyodun topu aynı şekilde :D Blok yememeyi başardığın sürece atarsın ki yine de çok kolay değil öyle kaçırabiliyosun yani. Ama iyi oynarsan sahada kalırsın bu normal. Sırf acemisin diye şov yaparken çıkartmaz seni koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya tabiki orası ole ama normal oyunda butun takımı ben kontrol ederken 50 overall lı adam turneke bile kaçırıodu. şimdi neden kaçımıyo? yani bence pek gerçekçi olmamıs my player. d league, hazırlık kampı falan cok hos gerçekten ama nba e girince işlerin okdrda kolay olmaması lazım. edit: bide takıma 2 gun once katılmıs 45 overall lı bi adamıda hiçbi koç 1. çeyrekte almaz oyuna. ki lebronun yedeğiydim yani.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ya o zaman oyunda 3 sne sadece antreman yaparsın ve zevkli olmaz. Oyun sonuçta çıkıp oynaman lazım, her turnikeyi kaçırırsan da kafa atarsın bilgisayarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya haklısın tabi sende. bencede dediğim kadar gerçekçi olması saçma olabilir ama my player bana kolay geldi. o yuzden ben assosiationıma dondum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Oyunu zorlaştırabilirsin bu sayfalarda anlatılanla abi. Pro defaultu my playerın. Superstar yap oyna zor zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar