Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Çıkmış oynayan var mı nasıl oyun? http://www.youtube.com/watch?v=7n4EBuWJe3k bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bakalım yarın anlıcam gerçekten oyun güzel mi değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 niye 2k10 niye 2010 değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Güzel soru ben de merak ediyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 2k games gibi bir şey çünkü firmanın adı. NHL 2k9 falan da var mesela. Edit: Bir de OHA LAN BU NE BİÇİM GRAFİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 videonun ilk dk sını izledim gelen attı giden attı. top calmadır bloktur falan yok mu bu oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Grafikler süper. Ayrıca ilk kez bir spor oyununda doğru düzgün taraftar yapmışlar, oh be sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 arcane 2k9'unda seyircileri güzeldi :) de durun lan dün düştü torrente hangi ara çektinizde oynadınız ben daha yeni çekiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=7n4EBuWJe3k NBA TV diye videoya baktıydım, oyunmuş. Efsane yapmışlar yine, özellikle taraftarların kalabalıktan bağımsız şekilde aradan fırlayıp bağırıp kişisel tepkiler vermesi falan süper bir yenilik, EA'in klon seyircileri biraz taraftarlık öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Reklam panolarının saha zeminindeki yansıması falan da efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hemen satın alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Pcyi bilemiycem de Ps3 de fena kitlendim. My Player olayı çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Abi tekrar tekrar izliyorum videoyu, player indicatorlar olmasa bir süre gerçek maç zannederek izleyebilirdim gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben geçen ps3 de oynadım arkadaşla çok zevkli oluyor beraber oynayınca. ps3 um olsada saatlerce season yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ya grafikler o kadar deil ama ya, kurdum oyunu bi mmfa mıdır nedir onu fullemedim, ona rağmen o kadar parlak değil. belki benim kart dx11 desteklemediği içindir. ama oyun yine aşırı zevkli, 2k9u bozmadan yenilikler getirmişler, atışlar lay up lar arka dönük oynamalar daha bir epik olmuş hele my player özelliği beni benden aldı, onu oynamaktan normal assosication yapamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 nedir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 pes te de vardı ya benzeri bi oyuncu yaratıyorsun kendine sadece onu yönlendiriyorsun. ama bununkini güzel yapmışlar bayaa, summer camptayım şu an mesela, maça çıktığımda yaptığım hareketlere göre not veriyorlar, misal güzel asist verdin içeri iyi drive ettin fln notun c iken b- fln oluyor, tersi hareketlerde de düşüyor tabii notun bi de şey hoşuma gitti top kaybı yapınca veya faul yapınca veya üst üste çok şut deneyip sokamayınca koç kenara alıyor seni :) yapmış yani adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 oha çok iyiymiş bu arada çoğu hareket için yine joistik mi gerekiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eh yani klavye rahatsız eder bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Gamepadlerin hepsini destekliyor mu acaba ? Bende Logitech Precision var analog yok onda analogsuz rahat oynanırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 analogsuz tavsiye etmem cunku analogla oynarken normal yon tuslarıyla oyun kurusoun, defans ayarlıosun. ama desteklio mu bilmiorm analogsuz gamepad i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Hem top elinde analogla oyun kurarken, hemde yön tuşlarına basıp organize nasıl olacak nasıl basalım aynı anda :) İndiriyorum bakalım olmadı My player varmış onu oynarım :) sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Oyun acaip keyifli olmus yav klavye ile zor oluyo ama gayet iyi adam block ici zipliyo yandaki cocuga carpiyo seyirci devriliyo fln acayip guzel olmus detaylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 my player modu gerçekten çok güzel olmuş.Fakat biz 5dklık maç yaparken , diğer tüm takımların 12dk simulation time ile oynaması , allstar a filan seçilmeyi imkansızlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sen takıma girebildin yani :) beni d-ligine attılar :( B- idi bide notum, en skorer adamdım. oyunda d-ligi var bu arada... o dediğin sim olayı kesin ayarlaniyordur ya, assocation yaparken ayarlanabiliyordu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar