Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şerefsizim meriç gördüm


SeaGle

Öne çıkan mesajlar

abi çok heyecanlandım, bu kadar net bi şekilde, bu kadar meriç bi meriçi ilk defa gördüm

ama öyme bi meriç ki, olmaz öyle birşey

metrodayım -bursa-, konuşuyorlar, kız şey diyo, askerdeymiş sevgilisi, sık sık arayamıyormuş, doğuda birde galiba öyle duydum, ulan dallama kız nasıl arasın herif askerde sürekli, sıçtığını bile haber verebilecek durumda mı sandın normal gündeki gibi, acaba benimle zaman mı geçirdi sadece şimdi çok aramıyo diyo, meriçoğlu meriç de ya sorunu neymiş bi öğren aradığında, o çocuk seni çok üzüyor bence, ne var günde 3 kez arasın anlatsın neler yapıyo falan diyo, sanki babasının çiftliği anasını satayım günde 3 kere arasın herif,

derdi neymiş bi konuş uzun uzun diyo, arada "tabi ararsa" falan diyo daha da vurguluyo kıza falan, sonra durduk yere ben de aşk hayatında mutsuzum uyumlu olduğum birini bulamadım falan diye iş atıyo falan, ulan ne kadar kötü olmuş memleket, ne biçim meriçler bunlar, meriç olmanın da adabı olmalı.

Kızın sevgilisine vekaleten ben dalacaktım, allahtan geldim istasyona indim. Belki de kızı eve attı meriç şu an, öyle bi meriçti çünkü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha tam dayaklıkmış..
askerde telefon etmek büyük olay, ama o meriç ökzü bilmezki. askeremi gitti.. kız zaten hiç bilmez.

zaten askerde şunu sölerdik hep
KIZLAR SİZE VATAN BİZE EMANET..

askerde telefon etmek için 4 saat bekleyip en sonunda HADİ LAN İŞTİMAYA diye dayak yiyip de telefon edemeyen adam gördüm..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

ama gene de acısını çekiomuyuz çekioruz. yani her türlü 2-0 bize girio


çekmeyin arkadaşım. o tamamen sizde bitiyor meriçlerde ya da meriç severlerde değil. acı çekmeyi sevmeseniz ve doğru davransanız üzüntünüz en fazla 1 hafta sürecek şekilde çıkabilirsiniz ilişkinin içinden (bkz: "bu ilişki yürümüyor" diye konu açmaya çalışan hatuna çat diye "ayrılalım o zaman" yapıştırmak)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...