SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi çok heyecanlandım, bu kadar net bi şekilde, bu kadar meriç bi meriçi ilk defa gördüm ama öyme bi meriç ki, olmaz öyle birşey metrodayım -bursa-, konuşuyorlar, kız şey diyo, askerdeymiş sevgilisi, sık sık arayamıyormuş, doğuda birde galiba öyle duydum, ulan dallama kız nasıl arasın herif askerde sürekli, sıçtığını bile haber verebilecek durumda mı sandın normal gündeki gibi, acaba benimle zaman mı geçirdi sadece şimdi çok aramıyo diyo, meriçoğlu meriç de ya sorunu neymiş bi öğren aradığında, o çocuk seni çok üzüyor bence, ne var günde 3 kez arasın anlatsın neler yapıyo falan diyo, sanki babasının çiftliği anasını satayım günde 3 kere arasın herif, derdi neymiş bi konuş uzun uzun diyo, arada "tabi ararsa" falan diyo daha da vurguluyo kıza falan, sonra durduk yere ben de aşk hayatında mutsuzum uyumlu olduğum birini bulamadım falan diye iş atıyo falan, ulan ne kadar kötü olmuş memleket, ne biçim meriçler bunlar, meriç olmanın da adabı olmalı. Kızın sevgilisine vekaleten ben dalacaktım, allahtan geldim istasyona indim. Belki de kızı eve attı meriç şu an, öyle bi meriçti çünkü
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahahah günde 3 kez süpermiş. acaba askerlikten muaf mı tutulmuş arkadaş çeşitli sebeplerden pek haberi yok olaydan sdf çaksaydın ensesine bi tane
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi şok yaşadım lan, günde 3 kez diyo dallama hayır kızın amcası dayısı hiç askerlik hikayesi anlatmadı mı nedir
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oha tam dayaklıkmış.. askerde telefon etmek büyük olay, ama o meriç ökzü bilmezki. askeremi gitti.. kız zaten hiç bilmez. zaten askerde şunu sölerdik hep KIZLAR SİZE VATAN BİZE EMANET.. askerde telefon etmek için 4 saat bekleyip en sonunda HADİ LAN İŞTİMAYA diye dayak yiyip de telefon edemeyen adam gördüm..
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gerçi bir yandan da lazım bunlar. meriçlere kanacak kadar mal kızların farkına varmadığınızı ve bu kızlarla evlendiğinizi düşünü bir de sdf
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 DoruK said: meriç görüp dövmeyen meriçtir.ds fdasafdsfadfsd
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 kız çok fenaydı ya çok salaktı, ben bunları görmedim aslında arkamdaydılar, sesleri geldi hep, tipine bakmak isterdim meriçin
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 önden kamaralı telefon lazım acil sana :) la hu niye çekmiyo diye yekten havaya kaldırıp al eşgalini. direk bulup dövelim sonra uahha
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben askerdeyken 6 gün telefon sırası beklemiştim.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 meriçlik yaparız zaman zaman hepimiz ama askerdeki adama yapılmaz. günah.
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ardeth said: gerçi bir yandan da lazım bunlar. meriçlere kanacak kadar mal kızların farkına varmadığınızı ve bu kızlarla evlendiğinizi düşünü bir de sdf Oha. Sina helal team. İlk defa yaratıcı ve benim bile işime yarayabilecek bir şey dedin. adfshdhfhdfs
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oha orda kucuk bir pearl harbor sahnesi yasanmis.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ama gene de acısını çekiomuyuz çekioruz. yani her türlü 2-0 bize girio
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi pati anti-meric timine haber vericektin anında imha edicektik onu.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Dragonmax said: ama gene de acısını çekiomuyuz çekioruz. yani her türlü 2-0 bize girio çekmeyin arkadaşım. o tamamen sizde bitiyor meriçlerde ya da meriç severlerde değil. acı çekmeyi sevmeseniz ve doğru davransanız üzüntünüz en fazla 1 hafta sürecek şekilde çıkabilirsiniz ilişkinin içinden (bkz: "bu ilişki yürümüyor" diye konu açmaya çalışan hatuna çat diye "ayrılalım o zaman" yapıştırmak)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 o direk öle olmuo ki ama. önce sağlam acı çekiosun. sonra kabuk bağlıo. sonra kaşarlaşıosun. sonra hiç acımıo :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 (bkz: "bu ilişki yürümüyor" diye konu açmaya çalışan hatuna çat diye "ayrılalım o zaman" yapıştırmak)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yapıştırınca, hatundan gelen geri vites karşısında gerilerek oturup sigara yakmak ^^
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Neyse ki öyle kızlara denk gelmedim çok şükür. Seçmesini mi bilmiosunuz nedir.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 KARPUZ MU SEÇİYOSUN ARKADAŞIM MAL MI ALIYOSUN !!!!. ???
Öne çıkan mesajlar